Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μένουμε σπίτι! Ψωνίζουμε έξυπνα!

Submitted on
Μένουμε σπίτι! Ψωνίζουμε Έξυπνα

Αγαπητοί πελάτες,

Η ANDREOY GROUP λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε όλοι μας, πελάτες, εργαζόμενοι και συνεργάτες να είμαστε ασφαλείς! Για να διασφαλίσουμε την καθημερινότητα: 

  1. Ενισχύσαμε τις υπηρεσίες καθαριότητας και απολύμανσης στα Τεχνικά μας Πολυκαταστήματα. Τοποθετήσαμε αντισηπτικά υγρά στα ταμεία των καταστημάτων μας.
  2. Όλοι οι υπάλληλοι μας εξυπηρετούν φορώντας γάντια και ακολουθούν συγκεκριμένο εταιρικό πρωτόκολλο καθαριότητας και απολύμανσης. 
  3. Αλλάξαμε τρόπο συσκευασίας για την αποστολή των πακέτων από το e-shop μας. Τα πακέτα απολυμαίνονται εξωτερικά πριν την αποστολή. Σε κάθε δέμα τοποθετείται σφραγισμένη συσκευασία με γάντια μίας χρήσεως, για να μπορείτε να ανοίξετε το δέμα με ασφάλεια.
  4. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας  και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες που μας δίνονται.
  5. Πραγματοποιούμε καθημερινή ενημέρωση των εργαζομένων του Ομίλου ενώ παράλληλα στο Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία ΕΛΟΤ 1801 : 2008 / OHSAS 18001 : 200 της ANDREOY GROUP προστέθηκε λεπτομερής διαδικασία άμεσης εφαρμογής.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΑ

Μένουμε σπίτι! Ψωνίζουμε έξυπνα !

Ενισχύουμε την εμπειρία των online αγορών σας στο www.andreoy.gr για να ψωνίζετε έξυπνα και με ασφάλεια!!!

  1. Παρέχουμε δωρεάν μεταφορικά από 39€ (για Αττική, Εύβοια και Βοιωτία)
  2. Προσφέρουμε την ANDREOY loyalty card: 5% επιπλέον έκπτωση για τις επόμενες αγορές σας
  3. Αυξάνουμε τις τηλεφωνικές γραμμές για να σας εξυπηρετούμε γρηγορότερα και καλύτερα.

ψωνίζουμε έξυπνα

ANDREOY GROUP.... Πάντα δίπλα σας!