Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πόρτες & Κεντρική Είσοδος

Συστήματα κεντρικής εισόδου και πορτών

Η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ είναι αντιπρόσωπος της Aluminco σε Εύβοια και Βοιωτία.
Στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών!

Ζητήστε μας προσφορά και τιμές χονδρικής ή λιανικής για κεντρικές εισόδους και πόρτες αλουμινίου. Αν είστε κατασκευαστής κουφωμάτων αλουμινίου, αρχιτέκτονας, μηχανικός, ιδιώτης ή αλουμινάς, σας ενδιαφέρει η πρότασή μας!

Η Aluminco, η μεγάλη εταιρεία στα συστήματα αλουμινίου και η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ, η μεγάλη εταιρεία στην ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων, σας προσφέρουν μία ολοκληρωμένη σειρά πορτών αλουμινίου σε ανταγωνιστικές τιμές χονδρικής για την ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση του κτιρίου με συστήματα αλουμινίου.

Πόρτα αλουμινίου

 1. Εμπιστευθείτε την εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ όπως και χιλιάδες άλλοι. Εφαρμόζει:
 • Σύστημα ελέγχου ποιότητας ISO 9001:2015 & Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 : 2015
 • Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία ISO 45001:2018
 1. Όλα τα συνεργεία της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ αποτελούνται από:
 • Πολιτικούς Μηχανικούς
 • Πιστοποιημένους Τεχνικούς Μονώσεων / Μονωτές κατά ΕΣΥΔ σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024
 • Εξειδικευμένους και πιστοποιημένους μονωτές κατά DIN CERCTO
 1. Η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ είναι μέλος των:
 • Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιρειών Μονώσεων (Π.Σ.Ε.Μ.)
 • European Federation of Associations of Insulation Contractors (FESI)
 • Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - EPS HELLAS
 • Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου και Συναφών Ειδών (Σ.Ε.Κ.Α)
 • Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ.)

Πόρτες aluminco Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ

Ζητήστε μας προσφορά και τιμές για πόρτες αλουμινίου και κεντρικές εισόδους

Επικοινωνήστε μαζί μας. Δίνουμε λύσεις. Απλά!

 1. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας
 2. Καλέστε μας στα τηλέφωνα: 210 62 55 780, 22 210 79 950
 3. Ελάτε στα τεχνικά μας πολυκαταστήματα σε Αθήνα και Χαλκίδα
 4. Επισκεφτείτε τις σελίδες μας σε Facebook και Twitter και στείλτε μήνυμα

Έχετε μονοκατοικία, πολυκατοικία, επαγγελματικό ή βιομηχανικό κτήριο; Επικοινωνήστε και πείτε μας το πρόβλημα που έχετε με τα κουφώματά σας

Πείτε μας τι θέλετε να κάνετε και θα σας κατευθύνουμε στην κατάλληλη λύση ανάμεσα στα προϊόντα της Aluminco. Ζητήστε μας προσφορά για τα είδη που έχετε επιλέξει. Η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ είναι αντιπρόσωπος της Aluminco σε Εύβοια και Βοιωτία.

Θα σας εξυπηρετήσει ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας. Θα σας εξηγήσει τις διαθέσιμες λύσεις και το κόστος.

Πόρτες αλουμινίου

Δείτε τις σειρές πορτών και κεντρικών εισόδων της Aluminco

Συστήματα Κεντρικής Εισόδου & Πορτών

Κεντρικές Είσοδοι. Η σειρά AL 590 είναι το νέο σύστημα κύριας εισόδου της ALUMINCO, σχεδιασμένο να προσφέρει άριστη στεγανοποίηση, θερμομόνωση και ασφάλεια. Φέρει κλειδαριές ασφαλείας με ειδικούς γάντζους στην κάσα που επιτρέπουν την επιλογή 4 τύπων κλειδαριάς, 3 έως και 17 σημείων κλειδώματος.

Πόρτες ΑλουμινίουΗ σειρά πάνελ ΙΝΟΧ 300 αντιπροσωπεύει μια νέα τάση στην αγορά, τόσο στις πόρτες κυρίας εισόδου σπιτιών όσο και στις πόρτες επαγγελματικών χώρων, προσδίδοντας ιδιαίτερη αισθητική στο χώρο.

Πάνελ Αλουμινίου. Η σειρά πάνελ P100 διακρίνεται για τον παραδοσιακό και νεοκλασικό της χαρακτήρα, συνδυάζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια που προσφέρουν οι πόρτες αλουμινίου της Aluminco. Τα πάνελ κατασκευάζονται εξ' ολοκλήρου από αλουμίνιο, με διακοσμητικά μέρη από χυτό αλουμίνιο, που χαρακτηρίζεται από μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Η σειρά πάνελ Ε2000 συνδυάζει άριστο τρόπο κατασκευής και ευέλικτο σχεδιασμό, με τεράστια ποικιλία σχεδίων και κρυστάλλων, όπως χυτής ασφάλειας αλουμινίου, χρωματιστών γυαλιών, τεχνοτροπίες vitro και καϊτιών σε χρωματισμούς χρυσό, inox και λευκό, καλύπτοντας όλες τις αισθητικές και κατασκευαστικές απαιτήσεις. Σχεδιασμένα για να προσφέρουν λύσεις χαμηλού κόστους, προσφέροντας υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Η σειρά πάνελ P 6000 φέρει την επανάσταση στα πρεσαριστά πάνελ αλουμινίου βαρέως τύπου. Συνδυάζει άριστο τρόπο κατασκευής και ευέλικτο σχεδιασμό με τεράστια ποικιλία σχεδίων, προσφέροντας λύσεις χαμηλού κόστους.

Επίπεδα Πάνελ Αλουμινίου FP 20. Η ALUMINCO διαθέτει επίπεδα πάνελ αλουμινίου με σκληρή και άκαμπτη επιφάνεια, που προσφέρουν ενισχυμένη αντοχή στα χτυπήματα και αυξημένη ηχομόνωση. Είναι ελαφριά και κατάλληλα για ποικίλες εφαρμογές.

Φύλλα PVC. Σε συνεργασία με τη RENOLIT και χρησιμοποιώντας τη μέθοδο επικόλλησης HOT MELT, η ALUMINCO διαθέτει τη σειρά ΙΝΟΧ 300 και την Ε 2000 πρεσαριστά πάνελ, με επικάλυψη PVC, σε 4 βασικές αποχρώσεις απομίμησης ξύλου (Mahagoni, Siena, Golden Oak, Nussbaum).

Πόρτες Ασφαλείας. Παραδοσιακές Πόρτες P1000. Η σειρά παραδοσιακών πορτών P1000, δημιουργήθηκε για τους λάτρεις του νεοκλασικού σχεδιασμού, προσαρμοσμένο όμως στις σημερινές ανάγκες. Ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις ασφάλειας και θερμομόνωσης καθώς και τις τεχνολογικές καινοτομίες της ALUMINCO στον τομέα των πάνελ. Διατηρεί τα πιο υψηλά standards προδιαγραφών σε ποιότητα υλικών, άριστης κατασκευής και ασφάλειας.

Δείτε ακόμα για: