Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Υπηρεσίες Καταστημάτων

Τα τεχνικά πολυκαταστήματα Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ είναι πιστοποιημένα από την TUV AUSTRIA για:

 1. την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2015 (αρ. πιστοποιητικού 20001200003525) 
 2. την εφαρμογή συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 14001:2015 (αρ. πιστοποιητικού 20051200003526)
 3. την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης για την υγεία & την ασφάλεια στην εργασία σύμφωνα με το πρότυπο ISO 45001:2018 (αρ. πιστοποιητικού 20152200003528)

Πιστοποιήσεις Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ

Άνεση και φιλική εξυπηρέτηση

Με χαμόγελο, αμεσότητα και σωστή εξυπηρέτηση από την ώρα που θα μπείτε σε ένα τεχνικό πολυκατάστημα μας μέχρι την ώρα που θα έχετε ολοκληρώσει τις αγορές σας πρώτο μας μέλημα είναι να αισθανθείτε άνετα, καλύτερα και από το σπίτι σας.

Εξυπηρέτηση Ανδρέου μονωτικά

Φροντίζουμε να μην σας λείψει τίποτα!

 1. Δωρεάν parking. Εύκολη πρόσβαση και άπλετος χώρος για το αυτοκίνητό σας.
 2. Δωρεάν φόρτωση. Μην κουράζεστε, θα φορτώσουμε εμείς τα πράγματα στο όχημά σας.
 3. Μεταφορά στον χώρο σας. Κατόπιν συνεννόησης, σας φέρνουμε τα προϊόντα που διαλέξατε εντός του χώρου σας, ακόμα και σε όροφο ακόμα και αν χρειάζεται γερανός.Η μεταφορά στο χώρο σας μπορεί να έχει χρέωση ανάλογα την απόσταση από τα τεχνικά πολυκαταστήματα μας, τη συνολική αξία  των αγορών σας και τον όροφο που μένετε. 
 4. Δωρεάν ανάμειξη χρωμάτων. Θα σας βοηθήσουμε να διαλέξετε χρώματα και συνδυασμούς χρωμάτων, για να ανακαινίσετε τον χώρο σας. Είναι υποχρέωσή μας, φυσικά δεν χρεωθείτε κάτι!
 5. Δωρεάν wifi. Για να σερφάρετε με την ησυχία σας όσο η παρέα σας διαλέγει προϊόντα.
 6. ΑμεΑ. Εύκολη πρόσβαση και μετακίνηση μέσα στα τεχνικά πολυκαταστήματα μας και φυσικά προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση.
 7. Ειδικοί κάδοι Ανακύκλωσης. Σεβόμαστε το περιβάλλον και βοηθάμε στην προστασία του. Σε εμάς μπορείτε να ανακυκλώσετε χαρτί, νάυλον, πλαστικό.

Υπηρεσίες Ανδρέου μονώσεις

Εύκολη παραγγελία και ευέλικτη πληρωμή

 1. Τηλεφωνική παραγγελία. Γιατί να περιμένετε αν ξέρετε τι χρειάζεστε; Με ένα τηλέφωνο θα σας τα έχουμε έτοιμα ή κατόπιν συνεννόησης θα σας τα φέρουμε στο χώρο σας.
 2. Ηλεκτρονική παραγγελία. Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, με ένα e-mail, με μήνυμα σε facebook & twitter, διαλέξτε τι σας εξυπηρετεί καλύτερα  
 3. Άτοκες δόσεις. Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες και να εξοφλήσετε σε έως και 24 άτοκες δόσεις αν η κάρτα σας το επιτρέπει.
 4. Ευκολία πληρωμής. Δεχόμαστε όλες τις μεγάλες χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, ανέπαφες συναλλαγές μέσω κινητών τηλεφώνων και συσκευών, έχουμε λογαριασμούς σε όλες τις μεγάλες τράπεζες, δεχόμαστε μετρητά, επιλέξτε ότι σας βολεύει.

Δόσεις σε μονώσεις

Αfter sales

 1. after sales. Δεν σας ξεχνάμε αφού αγοράσετε. Είμαστε πάντα δίπλα σας, με ένα απλό τηλέφωνο, να σας βοηθήσουμε να εφαρμόσετε ή να χρησιμοποιήσετε τα υλικά που αγοράσατε από εμάς.
 2. Επισκευή προϊόντων. Aναλαμβάνουμε την αποστολή προς τον προμηθευτή και την επισκευή προϊόντων που έχετε αγοράσει από τα καταστήματά μας, αρκεί να προσκομίσετε το προϊόν στο κατάστημα από το οποίο το αγοράσατε. Για προϊόντα εντός εγγύησης, η επισκευή είναι εντελώς δωρεάν, ενώ για προϊόντα εκτός εγγύησης επιβαρύνεστε με το κόστος επισκευής. Ρωτήστε στις πληροφορίες των τεχνικών πολυκαταστημάτων μας. Για την επισκευή προϊόντων που έχετε αγοράσει από το eshop μας, παρακαλούμε να προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
 3. Επιστροφή προϊόντων. Πήρατε παραπάνω από όσα χρειαζόσασταν; Το μετανιώσατε; Κανένα πρόβλημα! Επιστρέψτε τα σε ένα τεχνικό πολυκατάστημα μας και ξαναδιαλέξτε κάτι άλλο.

Εγγύηση σε μονώσεις και μονωτικά

Γνώση και εξειδίκευση

 1. Τεχνικό τμήμα. Θα βρείτε πάντα στα τεχνικά πολυκαταστήματα μας, έναν πολιτικό μηχανικό ή ένα πιστοποιημένο τεχνικό μονώσεων να σας εξυπηρετήσει στις δύσκολες περιπτώσεις και να δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα. Εξάλλου σε τεχνικό πολυκατάστημα ήρθατε.
 2. Εξειδικευμένο προσωπικό. Οι άνθρωποι μας ενημερώνονται και εκπαιδεύονται διαρκώς από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε. Για αυτό και εγγυόμαστε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση για να επιλέξετε τα κατάλληλα υλικά και εργαλεία για τις εργασίες που θέλετε να κάνετε.
 3. Σωστές οδηγίες. Ναι το ξέρουμε εσείς δεν είστε και δεν θέλετε να γίνεται τεχνικοί! Για αυτό και όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από τεχνικά φυλλάδια και οδηγίες χρήσης για την δική σας ευκολία και εξυπηρέτηση.
 4. Εκπαίδευση. Απλά συμπληρώστε την αίτηση - φόρμα και θα σας ενημερώσουμε να έρθετε στο επόμενο εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα διοργανώσει η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ για να εκπαιδευτείτε μαζί με τους συνεργάτες μας και το προσωπικό μας.

Υπηρεσίες εφαρμογής & τοποθέτησης

Είχατε υπολογίστε να κάνετε την εφαρμογή ή την τοποθέτηση των υλικών που αγοράσατε από την Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ εσείς, αλλά το μετανιώσατε;

Μην στεναχωριέστε, ελάτε στα τεχνικά πολυκαταστήματα μας και θα σας βρούμε έναν καταρτισμένο και εκπαιδευμένο επαγγελματία για να κάνετε την δουλειά σας.

Κάθε συνεργάτης της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ έχει επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια, έχει ενημερωθεί και εκπαιδευτεί για τα προϊόντα που θα τοποθετήσει και θα σας αντιμετωπίσει με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Όλοι οι συνεργάτες μας, χρησιμοποιούν την τεχνογνωσία της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ και μπορείτε άφοβα να τους εμπιστευτείτε καθώς θα σας προσφέρουν ποιοτική εξυπηρέτηση, στον χρονοδιάγραμμα που θα συμφωνήσετε και φυσικά με την σωστή τιμή!

Και μιλώντας για τιμή, οι συνεργάτες μας, ακολουθώντας την γραμμή της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ <<σεβασμός στον πελάτη>>  θα αξιολογήσουν το έργο σας όπως πρέπει, ως μοναδικό που είναι, και ανάλογα τις ιδιαιτερότητες που έχει πριν μάθετε το κόστος.
Επιπλέον, αν το επιθυμείτε, ένας σύμβουλος από το τεχνικό τμήμα της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ θα είναι πάντα δίπλα σας να επιβλέπει και να καθοδηγεί εσάς και τον συνεργάτη που θα επιλέξετε σε όλη την διάρκεια των εργασιών εξασφαλίζοντας την καλή εφαρμογή των υλικών και την σωστή ολοκλήρωση του έργου σας 

Μερικές από τις υπηρεσίες που μπορείτε να βρείτε από τους συνεργάτες μας

 1. Εσωτερικής θερμομόνωσης τοίχων & οροφής
 2. Χρωματισμοί, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
 3. Τεχνοτροπίες
 4. Τοποθέτηση ταπετσαρίας
 5. Επαλειφόμενα στεγανωτικά ταρατσών
 6. Τοποθέτηση Σητών και κουφωμάτων
 7. Ξηρά δόμηση, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες κ.τ.λ.
 8. Επισκευές και αποκαταστάσεις μικρής κλίμακας
 9. Τοποθέτηση laminate και δαπέδων γενικότερα
 10. Τοποθέτηση πλακιδίων
 11. Δάπεδα εξωτερικών χώρων, deck