Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή/και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους, εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό.

Θα πρέπει το προϊόν προς επιστροφή και αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα από τα έγγραφα που συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δελτίο αποστολής, Απόδειξη λιανικής, Τιμολόγιο κ.τ.λ.), να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Προϋποθέσεις για περιπτώσεις προβλήματος ως προς τη διαδικασία της παραγγελίας ή ως προς το ίδιο το προϊόν

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ:

  • Πωλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία)
  • Υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ. Δεν εμπίπτουν σε αυτή την περίπτωση προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπό του.
  • Θα πρέπει το προϊόν προς επιστροφή-αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα από τα έγγραφα που συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δελτίο αποστολής, Απόδειξη λιανικής, Τιμολόγιο κ.τ.λ.), να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Τρόποι Επιστροφής - Αντικατάστασης

Μπορείτε να επιστρέψετε – αντικαταστήσετε ένα προϊόν σε ένα τεχνικό πολυκατάστημα της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ δωρεάν ή να το παραλάβουμε εμείς από το χώρο σας:

  1. Δωρεάν: αν αφορά περίπτωση προβλήματος στη διαδικασία της παραγγελίας ή ελάττωμα – πρόβλημα το ίδιο το προϊόν
  2. Με χρέωση: Αν αφορά αλλαγή γνώμης και επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν που παραγγείλατε με κάποιο άλλο. Σε αυτή την περίπτωση θα χρεωθείτε όλα τα έξοδα αποστολής και επιστροφής του προϊόντος καθώς και πιθανή διαφορά τιμής. Για παραλαβή του από εμάς, θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά για το κόστος παραλαβής. Αν διαλέξετε η επιστροφή – αποστολή να γίνει μεταφορική ή courrier της επιλογής σας με δικά σας έξοδα.

Αντικατάσταση προϊόντων ή Επιστροφή Χρημάτων 

Σε όλες τις περιπτώσεις που αποδεδειγμένα αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, το προϊόν γίνεται άμεσα αντικατάσταση με έξοδα της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ.

Στην περίπτωση που το προϊόν προς επιστροφή και αντικατάσταση δεν είναι διαθέσιμο από την Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα από τον προμηθευτή ή έχει αποσυρθεί ή καταργηθεί από τον προμηθευτή τότε γίνεται αντικατάσταση με άλλο προϊόν της επιλογής σας.

Στην παραπάνω περίπτωση (και μόνο σε αυτήν) αν ο πελάτης θεωρεί ότι η συναλλαγή δεν είναι πλέον συμφέρουσα για αυτόν μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης επιστροφή χρημάτων.

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με έναν από τους εξής τρόπους:

  • με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας ή 
  • με επιστροφή χρημάτων μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Όροι που αφορούν όλες τις παραπάνω περιπτώσεις

Σε κάθε περίπτωση από τις παραπάνω, κάθε επιστροφή ή/και αντικατάσταση θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς, το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να είναι στην αρχική του συσκευασία και τα υπάρχουν τα παραστατικά πώλησης και παραλαβής του προϊόντος.

Ειδικά για τις αγορές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, όπως ορίζει η Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία για όλες τις πωλήσεις εξ'αποστάσεως.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ αντιληφθεί, κατά την απόλυτη κρίση της, ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα, έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος και την επιστροφή χρημάτων ακόμα και αν φαινομενικά καλύπτονται οι παραπάνω προϋποθέσεις.

Τέλος, η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιεί την πολιτική επιστροφών της, οποτεδήποτε, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στο andreoy.gr ή τα τεχνικά πολυκαταστήματα της.