Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ ιδρύθηκε στην Χαλκίδα Ευβοίας το 1992 και από τότε μέχρι και σήμερα προσφέρει υψηλής ποιότητας, ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στο χώρο της κατασκευής και της οικοδομής.

Με δεκάδες επιλογές υπηρεσιών από τα δικά της έμπειρα και πιστοποιημένα συνεργεία, αλλά και με χιλιάδες προϊόντα στα τεχνικά της πολυκαταστήματα, είναι η σίγουρη επιλογή για την κατασκευή νέων κτηρίων αλλά και για την ενεργειακή ή αισθητική αναβάθμιση υφιστάμενων κατασκευών.

Με την εξειδίκευση και την γνώση που μας έχει δώσει η πολυετή εμπειρία μας και τα χιλιάδες έργα που έχουμε παραδώσει με επιτυχία, αλλά και με την εμπιστοσύνη και την στήριξη πολιτικών μηχανικών, μεγάλων κατασκευαστών, τεχνικών εταιριών και ιδιωτών, είμαστε η σίγουρη λύση, είμαστε η εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε για το σπίτι σας, το ξενοδοχείο σας, τον βιομηχανικό ή επαγγελματικό χώρο σας.

Ο Αργύρης Ανδρέου, ιδρυτής του ομίλου εταιρειών Ανδρέου group και οι συνεργάτες του με την συνεχή και επαγγελματική πορεία της εταιρίας στο χώρο, συνειδητά και υπεύθυνα προχωρά μαζί τους τηρώντας την αρχή με την οποία ξεκίνησε και πορεύεται, σεβασμός στον πελάτη, σεβασμός στον συνεργάτη, σεβασμός στην αξία και στην ποιότητα των κατασκευών.

 

Ανδρέου group, πάντα ένα βήμα μπροστά! πάντα δίπλα σου!

ΑΞΙΕΣ ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΝΩΣΗ ΑΒΕΤΕ

Πατήστε στο εικονίδιο για να δείτε ενημερωτικά φυλλάδια της ANDREOY GROUP  BROCHURE ANDREOY GROUP

Εξειδικευμένα τεχνικά πολυκαταστήματα    

Το 2004 δημιουργήθηκε το 10 τεχνικό πολυκατάστημα στην Χαλκίδα συνολικής επιφάνειας 900 m2, που μέχρι και σήμερα είναι το κεντρικό κατάστημα μας, στεγάζοντας το εμπορικό τμήμα μας όπου θα βρείτε αμέτρητες επιλογές προϊόντων από δεκάδες επώνυμους κατασκευαστές με τιμές και εξυπηρέτηση που θα σας εντυπωσιάσουν και το τεχνικό τμήμα με πολιτικούς μηχανικούς, διακοσμητές, πιστοποιημένους μονωτές έτοιμους να δώσουν λύση σε κάθε σας πρόβλημα.

Το 2005 οι ανάγκες της εταιρίας για αποθηκευτικούς χώρους μεγάλωσαν και ως εκ τούτου δημιουργήθηκε το κατάστημα logistics στην παραλία Αγίου Νικολάου, συνολικής εκτάσεως 9.000 m2 εκ των οποίων 1050 m2 στεγασμένου χώρου, με αποστολή την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτικών μηχανικών, τεχνικών & κατασκευαστικών εταιριών καθώς και ιδιωτών στην κατασκευή και μόνωση των έργων τους καθώς και τον σωστό και άμεσο εφοδιασμό των υπόλοιπων καταστημάτων της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ.

Το 2012 η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ καλωσόρισε το 20 τεχνικό πολυκατάστημα της στην Αθήνα - Κηφισιά, συνολικής επιφάνειας 1000 m2, το οποίο αντικατοπτρίζει πλήρως την φιλοσοφία της εταιρίας, όσο αφορά το τεχνικό - κατασκευαστικό μέρος αλλά και το εμπορικό τμήμα της. Με φιλική και άμεση εξυπηρέτηση και κυρίως γνώση και εξειδίκευση οι απαιτητικοί πελάτες της Αττικής βρήκαν αυτό που τους έλειπε.

Τέλος, την ίδια χρονιά, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), όπου μπορείτε να δείτε και να παραγγείλετε γρήγορα και εύκολα ότι χρειάζεστε για την ενεργειακή & αισθητική ανακαίνιση του σπιτιού ή της πολυκατοικία σας από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας ή τη φορητή συσκευή σας με την εγγύηση ποιότητας και εξυπηρέτησης της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ.

Δείτε περισσότερα για τις υπηρεσίες των καταστημάτων μας.

Καταστήματα Ανδρέου

Τεχνικό τμήμα

Στις δραστηριότητες του τεχνικού τμήματος σε όλη αυτή την διαδρομή προστέθηκαν δεκάδες υπηρεσίες μονώσεων, ενεργειακής και αισθητικής ανακαίνισης - αναβάθμισης που με την σειρά τους μας όπλισαν με εμπειρία, εξειδίκευση και γνώση.

Πλέον, είμαστε η μοναδική ίσως εταιρεία στην Ελλάδα, που μπορεί πραγματικά να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για ότι χρειαστείτε στην κατασκευή νέου κτηρίου ή στην ανακαίνιση υφιστάμενου και έχουμε χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες για να το αποδείξουμε!

Ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής και την εξέλιξη της τεχνολογίας προσθέσαμε πρώτοι στην Ελλάδα στο κλάδο των μονώσεων υπηρεσίες πρόληψης και διάγνωσης προβλημάτων με την υπηρεσία του θερμογραφικού έλεγχου και είμαστε πάντα οδηγοί στην εκπαίδευση και στην πιστοποίηση των ανθρώπων μας και των υπηρεσιών μας.

Και πάντα ένα βήμα μπροστά, η Ανδρέου GROUP, προσφέρει ανεξαιρέτως για όλα τα έργα που αναλαμβάνει, κάλυψη αστικής ευθύνης μέσω του προγράμματος ασφάλισης Ανδρέου safety. 

Τα συνεργεία και το τεχνικό τμήμα της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ στελεχώνονται από:

 • Αρχιτέκτονες Μηχανικούς
 • Πολιτικούς Μηχανικούς
 • Ενεργειακό Εκτιμητή
 • Διακοσμητές
 • Δύο πιστοποιημένους θερμογράφους level II
 • Τέσσερις πιστοποιημένους θερμογράφους level I
 • Πιστοποιημένους Τεχνικούς Μονώσεων / Μονωτές κατά ΕΣΥΔ σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024
 • Ειδικευμένους και πιστοποιημένους μονωτές  κατά  DIN CERCTO
 • Εκτελούμε εργασίες μόνο με πιστοποιημένα συνεργεία, τεχνικούς και υλικά

Δείτε περισσότερα για τις γραπτές εγγυήσεις, service και After Sales support της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ

Εγγύηση σε μονώσεις και μονωτικά

Βραβείο Καινοτομίας - Διεθνείς Φορείς

Η εταιρεία σήμερα απαριθμεί εκτός από την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο, βραβείο καινοτομίας, καθώς και την αποδοχή τοπικών και διεθνών φορέων.

Η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ είναι ενεργό μέλος των ακόλουθων οργανισμών:

 • Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιρειών Μονώσεων (Π.Σ.Ε.Μ.)
 • European Federation of Associations of Insulation Contractors (FESI)
 • Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - EPS HELLAS
 • Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου και Συναφών Ειδών (Σ.Ε.Κ.Α)
 • Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ.)

Δείτε μερικούς από τους οργανισμούς που εμπιστεύονται την Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ

Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας

Θέλοντας να διασφαλίσουμε την ποιότητα, την εμπιστοσύνη και την άψογη εξυπηρέτησή σας διαθέτουμε ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας πιστοποιημένο από την TUV AUSTRIA

Οι πιστοποιήσεις της εταιρείας Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ

 • Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2015 & Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 : 2015
 • Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία 45001:2018

Δείτε περισσότερα για τις πιστοποιήσεις και την ποιότητα της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ

Μελέτη & εγγύηση Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ

Προγράμματα Χρηματοδότησης

Η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ βλέποντας τις απαιτήσεις και τις σύνθετες ανάγκες της εποχής μας συμμετείχε και συμμετέχει με απόλυτη επιτυχία σε όλα τα κρατικά επιδοτούμενα προγράμματα (ΕΣΠΑ, Εξοικονομώ Κατ΄οίκον κ.τ.λ.) αλλά παράλληλα παρουσιάζει και προτείνει συνεχώς νέα χρηματοδοτικά προγράμματα που αφορούν υπηρεσίες, μονώσεις και προϊόντα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

Διαβάστε για τις λύσεις χρηματοδότησης που παρέχει η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ

Δόσεις σε μονώσεις

Κοινωνική Υπευθυνότητα

Από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας μας, πορευόμαστε με αρχές.

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί αρχή αδιαπραγμάτευτη! 

Όλες οι ενέργειες γίνονται με γνώμονα την προώθηση της αξιοπρέπειας των ατόμων, την ενίσχυση και την προστασία του περιβάλλοντος, την βελτίωση των υπηρεσιών μας σε καθημερινή βάση και όλα αυτά στο σύνολο τους λαμβάνουν υπόψη τους το μέλλον των επόμενων γενεών.

Με το πέρασμα των χρόνων αντιλαμβανόμαστε ότι ο όρος ευθύνη μεταβάλλεται, εξελίσσεται ώστε επιβάλλεται να μιλάμε για υπευθυνότητα! 

Η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ υπήρξε συνεπής όλα αυτά τα έτη ως προς τις κοινωνικές ευθύνες της επιδεικνύοντας υπευθυνότητα για την εκπλήρωση και την υλοποίηση τους, εντείνοντας τις προσπάθειες της για μια καλύτερη κοινωνία και ένα καθαρότερο περιβάλλον . 

Μεριμνά μας είναι η εταιρική υπευθυνότητα να συνεχίσει να είναι στο επίκεντρο του εταιρικού μας σχεδιασμού και να συνεισφέρουμε σε μια κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον!!  

Δείτε μερικές από τις δωρεές και χορηγίες της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ

Μονώσεις Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ

Έμπειρα Στελέχη

Τα στελέχη της σημερινής Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ  είναι άνθρωποι καταρτισμένοι, με μεγάλη εμπειρία ο καθένας στον τομέα του και επανδρώνουν όλα τα τμήματα των υπηρεσιών της:

Οι Ισολογισμοί της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ

2021202020192018201720162015201420132012