Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου

Προφίλ Αλουμινίου, Εξαρτήματα Αλουμινίου για Κουφώματα Αλουμινίου

Η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ είναι αντιπρόσωπος της Aluminco σε Εύβοια και Βοιωτία.
Στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών!

Ζητήστε μας προσφορά και τιμές χονδρικής ή λιανικής για προφίλ και εξαρτήματα για κουφώματα αλουμινίου! Αν είστε κατασκευαστής κουφωμάτων αλουμινίου, αρχιτέκτονας, μηχανικός, ιδιώτης ή αλουμινάς, σας ενδιαφέρει η πρότασή μας!

Δημιουργήστε κουφώματα αλουμινίου με τα προφίλ και τα εξαρτήματα των σύγχρονων συστημάτων αλουμινίου της Aluminco.

Η Aluminco, η μεγάλη εταιρεία στα συστήματα αλουμινίου και η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ, η μεγάλη εταιρεία στην ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων, σας προσφέρουν μία ολοκληρωμένη σειρά προφίλ και εξαρτημάτων αλουμινίου σε ανταγωνιστικές τιμές χονδρικής για την ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση του κτηρίου με κουφώματα αλουμινίου.

Κουφώματα ΑΝΔΡΕΟΥ

Στην εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ θα βρείτε όλα τα προϊόντα της Aluminco

Η τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου είναι μέρος της ενεργειακής αναβάθμισης ενός κτηρίου, μειώνοντας τις απώλειες σε θερμότητα και ψύξη, ενώ παράλληλα λειτουργούν ως μέρος της συνολικής μόνωσης του κτηρίου.

Οι διαθέσιμες επιλογές σε προφίλ αλουμινίου, συστήματα, εξαρτήματα και λύσεις για τη κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου από την Aluminco είναι πολλές. Το ίδιο και οι πιθανοί συνδυασμοί τους.

Για να είναι ενεργειακά αποτελεσματική η χρήση κουφωμάτων αλουμινίου σε νέα ή παλαιά κτήρια και για να μπορέσουν τα κουφώματα αλουμινίου να συνεργαστούν αρμονικά με τη μόνωση του κτηρίου χωρίς να δημιουργηθούν θερμογέφυρες ή άλλα προβλήματα, χρειάζεται γνώση, που αποκτάται μόνο μετά από πολύχρονη εμπειρία στις μονώσεις κτηρίων.

Στην Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ υποστηρίζουμε τους επαγγελματίες κατασκευαστές και εγκαταστάτες κουφωμάτων αλουμινίου με ανταγωνιστικές τιμές χονδρικής, προτείνοντάς τους λύσεις και συνδυασμούς μαζί με συμβουλές για τη σωστή τοποθέτηση.

Ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας των δύο εταιριών και η ποικιλία των προσφερόμενων προϊόντων (συστήματα αλουμινίου, πόρτες και κεντρικές εισόδουςκάγκελα, αυλόπορτες, αυλόγυροι, πέργκολες) δίνουν στους συνεργάτες μας τη δυνατότητα να επιτυγχάνουν το τέλειο κατασκευαστικό, ενεργειακό αλλά και φυσικά αισθητικό αποτέλεσμα!

Κουφώματα αλουμινίου

 1. Εμπιστευθείτε την εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ όπως και χιλιάδες άλλοι. Εφαρμόζει:
 • Σύστημα ελέγχου ποιότητας ISO 9001:2015 & Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 : 2015
 • Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία ISO 45001:2018
 1. Όλα τα συνεργεία της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ αποτελούνται από:
 • Πολιτικούς Μηχανικούς
 • Πιστοποιημένους Τεχνικούς Μονώσεων / Μονωτές κατά ΕΣΥΔ σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024
 • Εξειδικευμένους και πιστοποιημένους μονωτές κατά DIN CERCTO
 1. Η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ είναι μέλος των:
 • Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιρειών Μονώσεων (Π.Σ.Ε.Μ.)
 • European Federation of Associations of Insulation Contractors (FESI)
 • Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - EPS HELLAS
 • Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου και Συναφών Ειδών (Σ.Ε.Κ.Α)
 • Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ.)

Κουφώματα με εγγύηση Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ

Ζητήστε μας προσφορά και τιμές για ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου

Επικοινωνήστε μαζί μας. Δίνουμε λύσεις. Απλά!

 1. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας
 2. Καλέστε μας στα τηλέφωνα: 210 62 55 780, 22 210 79 950
 3. Ελάτε στα τεχνικά μας πολυκαταστήματα σε Αθήνα και Χαλκίδα
 4. Επισκεφτείτε τις σελίδες μας σε Facebook και Twitter και στείλτε μήνυμα

Έχετε μονοκατοικία, πολυκατοικία, επαγγελματικό ή βιομηχανικό κτήριο; Επικοινωνήστε και πείτε μας το πρόβλημα που έχετε με τα κουφώματά σας

Πείτε μας τι θέλετε να κάνετε και θα σας κατευθύνουμε στην κατάλληλη λύση ανάμεσα στα προϊόντα της Aluminco. Ζητήστε μας προσφορά για τα είδη που έχετε επιλέξει. Η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ είναι αντιπρόσωπος της Aluminco σε Εύβοια και Βοιωτία.

Θα σας εξυπηρετήσει ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας. Θα σας εξηγήσει τις διαθέσιμες λύσεις και το κόστος.

Θερμομονωτικά κουφώματα

Γιατί ενεργειακά κουφώματα της Aluminco

Η Aluminco είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείας παραγωγής και σχεδίασης κουφωμάτων αλουμινίου και προφίλ στην Ελλάδα με πωλήσεις σε 79 χώρες.

Αποτελεί μια πλήρης καθετοποιημένη μονάδα, η οποία καλύπτει όλη την «πορεία» ενός προϊόντος, από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν.

Τα κουφώματα αλουμινίου και προφίλ αλουμινίου που παράγει απευθύνονται σε Ιδιώτες, Αρχιτέκτονες, Μηχανικούς, Κατασκευαστές, Αλουμινάδες.

Στο κέντρο παραγωγής της διατηρεί, τελευταίας τεχνολογίας, ολοκληρωμένες μονάδες επεξεργασίας, ηλεκτροστατικής βαφής, μοντάζ, φινιρίσματος, συσκευασίας και αποθήκευσης των προϊόντων που παράγει και παραδίδει.

Για τη σωστή τήρηση της παραγωγικής διαδικασίας, η Aluminco διαθέτει όλα τα αναγκαία πιστοποιητικά ενός σύγχρονου εργοστασίου που αφορούν διεργασίες παραγωγής, συστήματα διαχείρισης και ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων της.

Στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών για τον λόγο αυτό ακολουθούμε σταθερά μία Πολιτική Ποιότητας εξασφαλίζοντας:

Υψηλής Ποιότητας παρεχόμενες υπηρεσίες & προϊόντα , με άριστα τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά που προκύπτουν από τις διατυπωμένες ανάγκες της αγοράς.

Στα πλαίσια του Συστήματος Ποιότητας και της ευρύτερης πολιτικής της για την Ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών & προϊόντων η ALUMINCO:

 • Ερευνά συστηματικά τις εξελίξεις στο κλάδο του αλουμινίου σε θέματα που αφορούν τις ανάγκες των πελατών της
 • Επιλέγει Προμηθευτές με διεθνώς αναγνωρισμένη Ποιότητα Προϊόντων
 • Εκπαιδεύει συστηματικά το προσωπικό της στα θέματα των αρμοδιοτήτων τους και παροτρύνει την εμπέδωση "Πνεύματος Ποιότητας"
 • Σχεδιάζει, υιοθετεί και παρακολουθεί την εφαρμογή συστήματος Δεικτών & Στόχων Ποιότητας και Απόδοσης, με απώτερο στόχο τον καλύτερο δυνατό έλεγχο και βελτιστοποίηση των διεργασιών παροχής υπηρεσιών
 • Ελέγχει την ορθή εφαρμογή των Διεργασιών & Διαδικασιών Διαχείρισης Ποιότητας

Τα ανωτέρω διασφαλίζουν την ορθότητα της παραγωγής & εξασφαλίζουν προϊόντα υψηλής ποιότητας!

Ενεργειακά κουφώματα

Ο Συνδυασμός Aluminco και Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ είναι ο ιδανικός για το όφελος του αγοραστή.

Επιλέγοντας την Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ για την αγορά των συστημάτων αλουμινίου κερδίζετε:

 • από τις ανταγωνιστικές τιμές
 • τη τεχνογνωσία
 • την πλήρη γκάμα προϊόντων
 • τις σωστές συμβουλές για συνδυασμό προϊόντων με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το χαμηλότερο κόστος

Οι διαθέσιμες λύσεις είναι πολλές.

 

Κουφώματα aluminco

"Στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών!"

Στην εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ σας βοηθούμε να επιλέξετε τα είδη και τους συνδυασμούς προϊόντων που καλύπτουν τις απαιτήσεις σας και κρατούν το κόστος εντός του προϋπολογισμού σας.

 • Ανταγωνιστικές τιμές. Ανταγωνιστικές τιμές χονδρικής για επαγγελματίες ή λιανικής για ιδιώτες
 • Υψηλή αισθητική. Μεγάλη ποικιλία χρωματικών αποχρώσεων που σας επιτρέπουν να αυτοσχεδιάσετε και να τα συνδυάσετε στο προσωπικό σας χώρο
 • Θερμομόνωση. Πρωτοποριακές τεχνολογίες , εναρμονισμένες με τα διεθνή ισχύοντα πρότυπα, που εγγυούνται απόλυτη θερμομόνωση, και γρήγορη απόσβεση της επένδυση σας από την εξοικονόμηση ενέργειας που θα εξασφαλίσετε
 • Ηχομόνωση. Σε συνδυασμός με υψηλής ποιότητας τζάμι, επιτυγχάνετε βέλτιστη ηχοπροστασία ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιοχές
 • Στεγανότητα. Απίστευτα επίπεδα στεγανοποίησης, κρατούν τη σκόνη και τη βροχή μακριά προσφέροντας ένα άνετο περιβάλλον διαβίωσης
 • Ασφάλεια. Ειδικός αντιδιαρρηκτικός σχεδιασμός και πρόβλεψη σε όλες τις σειρές για χρήση μηχανισμών και εξαρτημάτων ασφαλείας για πρόσθετα μέτρα ασφάλειας
 • Συντήρηση - Διαχρονική αξία. Οι υψηλής ποιότητας επιφάνειες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες και καθαρίζονται εύκολα. Εξασφαλισμένη μακροζωία των συστημάτων που διατηρούν σταθερή την αξία του ακινήτου σας
 • Σταθερότητα. Ενισχυμένα στο μέγιστο βαθμό διαστάσεων παρέχοντας τέλεια στατικότητα
 • Ευκολία. Μηχανισμοί με την τελευταία λέξη της σύγχρονης τεχνολογίας που επιτρέπουν την κατασκευή κουφωμάτων παντός τύπου, με ευκολία στη χρήση και άψογη λειτουργικότητα
 • Κόστος. Δυνατότητα επιλογής και συνδυασμού διαφορετικών τεχνολογιών που δίνει την επιλογή για την οικονομικότερη δυνατή επιλογή και την πολύ γρήγορη απόσβεση της επένδυση σας από την εξοικονόμηση ενέργειας που θα εξασφαλιστεί
 • Τεχνογνωσία. Τεχνογνωσία που συνδυάζεται με τις μονώσεις, τη θερμοπρόσοψη, τις ενεργειακές αναβαθμίσεις κτιρίων, τους θερμογραφικούς ελέγχους, τον έλεγχο με blower door και τον έλεγχο απόδοσης των κουφωμάτων.

Αλλαγή κουφωμάτων

Δείτε τα προϊόντα αλουμινίου της Aluminco!

Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα αναλυτικά στον επίσημο ιστότοπο της Aluminco επιλέγοντας από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Αρχιτεκτονικά Συστήματα Αλουμινίου

Κατάλογος Προφίλ Συστημάτων
Ο Κατάλογος Προφίλ Συστημάτων περιγράφει τα προφίλ και τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά αυτών (κωδικός, βάρος, μήκος και δεματοποίηση) για τα συρόμενα, ανοιγόμενα και περιφερειακά συστήματα της ALUMINCO

Ανοιγοανακλινόμενα Συστήματα

 • Το Ανοιγοανακλινόμενο Σύστημα AL 410 είναι το ελαφρύτερο σύστημα της ALUMINCO για ανοιγόμενα κουφώματα όλων των τυπολογιών, ιδανικό για οικονομικές λύσεις.
 • Ανοιγοανακλινόμενο Σύστημα AL 540 (AL 510) για προσιτή ποιότητα και συμβατότητα.
 • Ανοιγοανακλινόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα AL 450. Ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Το σύστημα AL 450 ανήκει στη γενιά των θερμομονωτικών συστημάτων και σχεδιάστηκε με έμφαση στη λεπτομέρεια για να ικανοποιήσει τις σύγχρονες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης και ασφάλειας
 • Ανοιγοανακλινόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα AL 570 & AL 570 Dynamic Plus. Ευέλικτο ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα υψηλών επιδόσεων για απαιτητικές κατασκευές, το οποίο προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια του περιμετρικού κλειδώματος.
 • Ανοιγοανακλινόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα AL 520. Είναι ένα θερμομονωτικό σύστημα υψηλών επιδόσεων για απαιτητικές κατασκευές που προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια του περιμετρικού κλειδώματος. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία προφίλ που καλύπτει πολλαπλές αρχιτεκτονικές εφαρμογές και δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών κατασκευαστικών λύσεων.

Συρόμενα Συστήματα

 • Συρόμενο Σύστημα SL 205 με ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό, στην εξωτερική και ταυτόχρονα στην εσωτερική του αισθητική. Διακρίνεται για την αντοχή, τη λειτουργικότητα, τη συμβατότητα των εξαρτημάτων και την ευκολία κατασκευής.
 • Το νέο Συρόμενο Σύστημα SL 230 σχεδιάστηκε για να καλύπτει κατασκευές πολλαπλών εφαρμογών, προσφέροντας άριστη στεγάνωση και ασφάλεια. Η δυνατότητα χρήσης λιγότερων προφίλ με περισσότερους συνδυασμούς το καθιστούν άκρως ανταγωνιστικό.
 • Το συρόμενο πρωτοποριακό θερμομονωτικό σύστημα SL 200 παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας, απόλυτη αξιοπιστία, άριστη ποιότητα και είναι συμβατό με όλες τις απαιτήσεις σε υφιστάμενες αλλά και σύγχρονες κατοικίες.
 • Το ανασυρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα SL 220 είναι ένα Θερμομονωτικό ανασυρόμενο σύστημα, εξαιρετικά ευέλικτο. Οι δυνατότητες που διαθέτει το κάνουν ιδανική επιλογή για πλειάδα εφαρμογών.
 • Το ανασυρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα SL 250 είναι κατάλληλο για κατασκευές σε μεγάλα ανοίγματα, μέχρι και 10 μέτρων.

Πτυσσόμενα Συστήματα

 • Το Πτυσσόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα FD 4600 είναι ένα ολοκληρωμένο θερμομονωτικό σύστημα για πτυσσόμενες κατασκευές (φυσούνες) με εντυπωσιακά και εκτός συναγωνισμού χαρακτηριστικά, τόσο σε επίπεδο τεχνικών επιδόσεων όσο και σε λειτουργικότητα, προσφέροντας πολυάριθμες τυπολογίες για εντυπωσιακές κατασκευές.

Συστήματα Σκίασης

 • Το νέο σύστημα ρολού SR 750 συνδυάζει την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα ενώ ανταποκρίνεται με εξαιρετικό τρόπο στις σύγχρονες απαιτήσεις της εξοικονόμησης ενέργειας και της ασφάλειας. Το σύστημα διαθέτει την υψηλότερη θερμομόνωση της αγοράς με συντελεστή θερμοπερατότητας Usb=1.1W/m2K επιβεβαιώνοντας την προσφορά άριστης ποιότητας και αξιοπιστίας.
 • Σύστημα Γυάλινης Κινητής Περσίδας Jalousie JS 3300. Ένα σύστημα γυάλινης κινητής περσίδας που προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε αερισμό και φωτισμό, εξαιρετική αισθητική και άνεση, και προστασία από τον ήλιο.
 • Σύστημα Παντζουριού SH 3200. Το νέο σύστημα παντζουριού SH 3200 αντανακλά τις τάσεις της εποχής για βιοκλιματική σκίαση αποτελώντας εξαιρετική λύση για τον εξοπλισμό κάθε κατοικίας. Το SH 3200 ξεχωρίζει για το πλήθος των διαφορετικών κατασκευών και τυπολογιών που ενσωματώνει ενώ ο εμπνευσμένος σχεδιασμός του προσφέρει υψηλής ποιότητας κατασκευές, ασυναγώνιστης λειτουργικότητας.
 • Το νέο σύστημα σκίασης SH 3400 προσφέρει την ιδανικότερη λύση για την ηλιοπροστασία και τον ελεγχόμενο φυσικό φωτισμό κτιρίων. Οι ειδικού σχεδιασμού περσίδες έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν είτε οριζόντια είτε κάθετα, με δυνατότητα κίνησης ή σταθερές, ανάλογα με τις ανάγκες κατασκευής και τις τρέχουσες αρχιτεκτονικές τάσεις. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα και ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα είναι ότι το κενό μεταξύ σκελετού και περσίδας είναι μόλις 10mm ικανοποιώντας απόλυτα κάθε απαίτηση για ελαχιστοποίηση της ηλιακής ακτινοβολίας.

Σύστημα Υαλοπετάσματος

 • Τα υαλοπετάσματα είναι κατασκευές υψηλού αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος που χρησιμοποιούνται κυρίως σε επαγγελματικά κτίρια καλύπτοντας μικρές η μεγάλες επιφάνειες. Οι κατασκευές αυτές στο μεγαλύτερο μέρος τους, αποτελούνται από ένα σκελετό από αλουμίνιο, επί ή εντός του οποίου, προσαρμόζονται, διάφορα βιομηχανικά υλικά όπως γυαλί, σύνθετα πάνελς, κεραμικά, μάρμαρα κλπ.

Δείτε ακόμα για: