Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συνθετικά Κουφώματα (PVC)

Συνθετικά Κουφώματα (PVC-U)

Εμπορία συνθετικών κουφωμάτων των εταιρειών KÖMMERLING & KBE.
Στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη!

Ζητήστε μας προσφορά και τιμές για συνθετικά κουφώματα (PVC-U) των εταιρειών KÖMMERLING & KBE

Από την εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ μπορείτε να προμηθευτείτε τα συστήματα συνθετικών κουφωμάτων των εταιρειών KÖMMERLING & KBE που αποτελούν πρότυπα ποιότητας στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Οι εταιρείες KÖMMERLING & KBE ειδικεύονται στην κατασκευή συστημάτων συνθετικών κουφωμάτων και προσφέρουν πολλές σειρές που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας.

Χρησιμοποιώντας συστήματα κουφωμάτων από συνθετικά προφίλ (PVC-U) νέας τεχνολογίας σε συνδυασμό με σύγχρονους ενεργειακούς υαλοπίνακες επιτυγχάνουμε ενεργειακή αναβάθμιση και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας τόσο σε νεόδμητα κτήρια όσο και σε παλιότερες οικοδομές που ανακαινίζονται.

Σε συνεργασία με μεγάλους κατασκευαστές στο χώρο, εγγυόμαστε να συνδυαστεί άριστα η φωτεινότητα με τη θερμομόνωση, την ηχομόνωση και την ασφάλεια χωρίς παράλληλα να γίνει κανένας συμβιβασμός στις αισθητικές προτιμήσεις σας και όλα αυτά με πολύ προσιτό κόστος.

Πλαστικά κουφώματα

 1. Εμπιστευθείτε την εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ όπως και χιλιάδες άλλοι. Εφαρμόζει:
 • Σύστημα ελέγχου ποιότητας ISO 9001:2015 & Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 : 2015
 • Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία ISO 45001:2018
 1. Όλα τα συνεργεία της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ αποτελούνται από:
 • Πολιτικούς Μηχανικούς
 • Πιστοποιημένους Τεχνικούς Μονώσεων / Μονωτές κατά ΕΣΥΔ σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024
 • Εξειδικευμένους και πιστοποιημένους μονωτές κατά DIN CERCTO
 1. Η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ είναι μέλος των:
 • Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιρειών Μονώσεων (Π.Σ.Ε.Μ.)
 • European Federation of Associations of Insulation Contractors (FESI)
 • Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - EPS HELLAS
 • Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου και Συναφών Ειδών (Σ.Ε.Κ.Α)
 • Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ.)

Πλαστικά κουφώματα Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ

Ζητήστε μας προσφορά και τιμές για κουφώματα PVC

Επικοινωνήστε μαζί μας. Δίνουμε λύσεις. Απλά!

 1. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας
 2. Καλέστε μας στα τηλέφωνα: 210 62 55 780, 22 210 79 950
 3. Ελάτε στα τεχνικά μας πολυκαταστήματα σε Αθήνα και Χαλκίδα
 4. Επισκεφτείτε τις σελίδες μας σε Facebook και Twitter και στείλτε μήνυμα

Έχετε μονοκατοικία, πολυκατοικία, επαγγελματικό ή βιομηχανικό κτήριο; Επικοινωνήστε και πείτε μας το πρόβλημα που έχετε με τα κουφώματά σας

Πείτε μας τι θέλετε να κάνετε και θα σας κατευθύνουμε στην κατάλληλη λύση για κουφώματα PVC. Ζητήστε μας προσφορά για τα είδη που έχετε επιλέξει. 

Θα σας εξυπηρετήσει ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας. Θα σας εξηγήσει τις διαθέσιμες λύσεις και το κόστος.

KÖMMERLING. Κουφώματα PVC-U ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Μία εταιρεία με πάνω από100 χρόνια εμπειρία.

KBE. Η δυναμική εταιρεία. Κουφώματα PVC-U ιδανικά για τις σημερινές ανάγκες της αγοράς.

Οι εταιρείες KÖMMERLING και KBE είναι μέλη του διεθνούς ομίλου Profine.

Συχνά μας ρωτούν:

"Ποια η διαφορά ανάμεσα στα συνθετικά κουφώματα, πλαστικά κουφώματα, κουφώματα PVC και κουφώματα PVC-U;"

Βασικά όλοι οι όροι περιγράφουν την ίδια κατηγορία προϊόντων. Τους συναντούμε όλους στην αγορά. Οπότε, όπου δείτε συνθετικά κουφώματα ή πλαστικά κουφώματα ή κουφώματα PVC ή κουφώματα PVC-U, να ξέρετε ότι αναφέρονται στον ίδιο τύπο προϊόντος.

Στην εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ θα βρείτε τα προϊόντα των KÖMMERLING & KBE.

Συνθετικά Κουφώματα (PVC)

Πλεονεκτήματα των Συνθετικών Κουφωμάτων (PVC-U)

Τα συνθετικά κουφώματα, αποτελούν μία αξιόπιστη και δοκιμασμένη λύση. Συνδυαζόμενα με ενεργειακούς υαλοπίνακες (διπλά τζάμια), προσφέρουν αυξημένη θερμομόνωση και ηχομόνωση.

 • Υψηλή αισθητική. Μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων σε απομίμηση ξύλου, & χρώματα RAL που σας επιτρέπουν να αυτοσχεδιάσετε και να τα συνδυάσετε στο προσωπικό σας χώρο
 • Θερμομόνωση. Πρωτοποριακές τεχνολογίες, εναρμονισμένες με τα διεθνή ισχύοντα πρότυπα, που εγγυούνται απόλυτη θερμομόνωση, και γρήγορη απόσβεση της επένδυση σας από την εξοικονόμηση ενέργειας που θα εξασφαλίσετε
 • Ηχομόνωση. Σε συνδυασμός με υψηλής ποιότητας τζάμι, επιτυγχάνετε βέλτιστη ηχοπροστασία ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιοχές
 • Στεγανότητα. Απίστευτα επίπεδα στεγανοποίησης, κρατούν τη σκόνη και τη βροχή μακριά προσφέροντας ένα άνετο περιβάλλον διαβίωσης
 • Ασφάλεια. Ειδικός αντιδιαρρηκτικός σχεδιασμός και πρόβλεψη σε όλες τις σειρές για χρήση μηχανισμών και εξαρτημάτων ασφαλείας για πρόσθετα μέτρα ασφάλειας
 • Συντήρηση - Διαχρονική αξία. Οι υψηλής ποιότητας επιφάνειες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες και καθαρίζονται εύκολα. Εξασφαλισμένη μακροζωία των συστημάτων που διατηρούν σταθερή την αξία του ακινήτου σας
 • Σταθερότητα. Ενισχυμένα στο μέγιστο βαθμό διαστάσεων παρέχοντας τέλεια στατικότητα.
 • Ευκολία. Μηχανισμοί με την τελευταία λέξη της σύγχρονης τεχνολογίας που επιτρέπουν την κατασκευή κουφωμάτων παντός τύπου, με ευκολία στη χρήση και άψογη λειτουργικότητα.
 • Κόστος. Δυνατότητα επιλογής και συνδυασμού διαφορετικών τεχνολογιών και εταιρειών που δίνει την επιλογή για την οικονομικότερη δυνατή επιλογή και την πολύ γρήγορη απόσβεση της επένδυση σας από την εξοικονόμηση ενέργειας που θα εξασφαλιστεί
 • Μοναδικά πλεονεκτήματα άνεσης - ποιότητας εσωτερικού χώρου. Βελτίωση της περιβαλλοντολογικής συμπεριφοράς του κτηρίου, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας στο κτήριο χωρίς να υπάρχουν πλέον κρύα ή ζεστά σημεία και εισροή αέρα, εξαλείφοντας συμπτώματα υγρασιών και υγροποιήσεων και εμποδίζοντας την ηλιακή ακτινοβολία (UV) να μπει στο σπίτι σας

Δείτε τα συνθετικά κουφώματα της KÖMMERLING!

Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα αναλυτικά στον επίσημο ιστότοπο της KÖMMERLING επιλέγοντας από τους παρακάτω συνδέσμους.

Συστήματα βάθους 76mm

Συστήματα βάθους 88mm

Μερικές από τις δικές μας επιλογές:

Σειρά KÖMMERLING 76 ΑD. Παράθυρα. Η λεπτή πρόσοψη των προφίλ, δεν είναι μόνο ελκυστική για νέες εγκαταστάσεις αλλά και ιδανική για αρχιτεκτονικά και ενεργειακά απαιτητικές ανακαινίσεις κουφωμάτων. Η πρωτοποριακή τεχνολογία proEnergyTec. εγγυάται την απόλυτη θερμομόνωση. Uf - τιμή = 1.1 W / (m2K) ήδη στη βασική του έκδοση.

Σειρά KÖMMERLING 76 ΜD. Παράθυρα. Η λεπτή πρόσοψη των προφίλ, δεν είναι μόνο ελκυστική για νέες εγκαταστάσεις αλλά και ιδανική για αρχιτεκτονικά και ενεργειακά απαιτητικές ανακαινίσεις κουφωμάτων. Η πρωτοποριακή τεχνολογία proEnergyTec. εγγυάται την απόλυτη θερμομόνωση. Uf - τιμή = 1.0 W / (m2K) ήδη στη βασική του έκδοση.

Σειρά KÖMMERLING 88 Plus. To απόλυτο σύστημα κουφωμάτων με τις καλύτερες επιδόσεις. Η νέα σειρά Kömmerling 88plus αποτελεί ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο ποιότητας στην ανάπτυξη των συνθετικών προφίλ. Η εξαιρετική αύξηση των τιμών θερμο-ηχομόνωσης καθώς και ασφάλειας και οικονομίας, οφείλονται στο συνολικό καινοτόμο σχεδιασμό της νέας γενιάς προφίλ. Με το Kömmerling 88plus δημιουργήσαμε ένα κορυφαίο προϊόν για σύγχρονη δόμηση και ποιοτική διαβίωση.

Συνθετικό κούφωμα ΕuroFutur Elegance. Aρχιτεκτονικές δημιουργίες υψηλής αισθητικής.

Eurofutur Classic - Σκοτία. Τα παράθυρα στην ομορφότερη εκδοχή τους.

PSK Tür Tύπου "Volkswagen". Επάλληλες Συρόμενες Ανακλινόμενες Πόρτες (τύπου Volkswagen).

Falttür Φυσούνα. Αναδιπλόμενη μπαλκονόπορτα.

HST Premi Door Πόρτα Bαρέως Τύπου. Πόρτα Bαρέως Τύπου.

PremiLine Eπάλληλο συρόμενο. Eπάλληλο συρόμενο σύστημα.

OmbraPlus. Σύστημα πατζουριών.

Varinova RolaPlus. Ρολά.

Δείτε τα συνθετικά κουφώματα της KBE!

Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα αναλυτικά στον επίσημο ιστότοπο της KBE επιλέγοντας από τους παρακάτω συνδέσμους 

Σύστημα 70mm.

Σύστημα 70mm (Σύστημα Περιμετρικής Στεγάνωσης). Σύστημα κάσσας και φύλλου με βάθος 70 χιλιοστών και τεχνολογία 5 Θαλάμων. Δυο οπτικές επιλογές στα Φύλλα με φύλλο ημισκοτιας και ίσιο. Επιλογή χρώματος στα ελαστικά μαύρο η και ανοιχτό γκρι. Επιλογή χρώματος από την βασική Γκάμα χρωμάτων της Renolit.

Σύστημα 70mm SELECT (Περιμετρική Στεγάνωση SELECT). Σύστημα κάσσας και φύλλου με βάθος 70 χιλιοστών και τεχνολογία 5 Θαλάμων. Επιλογή χρώματος στα ελαστικά μαύρο η και ανοιχτό γκρι. Επιλογή χρώματος από την βασική Γκάμα χρωμάτων της Reno lit. Στρογγυλεμένες άκρες και γωνίες. Τιμές Θερμοδιαπερατοτητας 1,3W/mK.

Σύστημα Εξώπορτας. Φαρδιά προφίλ 100-116χιλιοστα για κουζινόπορτες και εξώπορτες. Γωνιακές εσωτερικές συνδέσεις αλλά και ιδιαίτερο σύστημα ενισχύσεων για σταθερότητα και αντοχή στην καταπόνηση. Επιλογή χρώματος στα ελαστικά μαύρο η και ανοιχτό γκρι. Επιλογή χρώματος από την βασική Γκάμα χρωμάτων της Renolit. Ειδικός σύνδεσμος για το κατωκάσσι.

AluSTAR 70 (Σύστημα με Επικάλυψη Αλουμινίου). Σύστημα κάσσας και φύλλου με βάθος 70 χιλιοστών και τεχνολογία 5 Θαλάμων. Δυο οπτικές επιλογές στα Φύλλα με φύλλο ημισκοτιας και ίσιο. Επιλογή χρώματος στα ελαστικά μαύρο η και ανοιχτό γκρι. Επιλογή χρώματος από την βασική Γκάμα χρωμάτων της Renolit.

ClimaTEC 70 (Σύστημα Αυτόματου Εξαερισμού). Σύστημα κάσσας και φύλλου με βάθος 70 χιλιοστών και τεχνολογία 5 Θαλάμων. Δυο οπτικές επιλογές στα Φύλλα με φύλλο ημισκοτιας και ίσιο. Επιλογή χρώματος στα ελαστικά μαύρο η και ανοιχτό γκρι. Επιλογή χρώματος από την βασική Γκάμα χρωμάτων της Renolit.

Σύστημα 70md (Σύστημα Μεσαίας Στεγάνωσης).Σύστημα κάσσας και φύλλου με βάθος 70 χιλιοστών και τεχνολογία 5 Θαλάμων. Δυο οπτικές επιλογές στα Φύλλα με φύλλο ημισκοτιας και ίσιο. Επιλογή χρώματος στα ελαστικά μαύρο η και ανοιχτό γκρι. Επιλογή χρώματος από την βασική Γκάμα χρωμάτων της Renolit.

Ζητήστε μας προσφορά και τιμές για συνθετικά κουφώματα και συστήματα!

PVC κουφώματα

Γιατί συνθετικά κουφώματα KÖMMERLING & KBE από την Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ

Ο Συνδυασμός KÖMMERLING, KBE και Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ είναι ο ιδανικός για το όφελος του αγοραστή.

Επιλέγοντας την Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ για την αγορά των συστημάτων συνθετικών κουφωμάτων (PVC-U) κερδίζετε:

 • από τις ανταγωνιστικές τιμές
 • τη τεχνογνωσία
 • την πλήρη γκάμα προϊόντων
 • τις σωστές συμβουλές για συνδυασμό προϊόντων με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το χαμηλότερο κόστος

Οι διαθέσιμες λύσεις σε συνθετικά κουφώματα είναι πολλές.

Στην Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ σας βοηθούμε να επιλέξετε τα είδη και τους συνδυασμούς προϊόντων που καλύπτουν τις απαιτήσεις σας και κρατούν το κόστος εντός του προϋπολογισμού σας.