Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τρόποι αποστολής - παραλαβής

Χωρίς χρέωση εξόδων αποστολής:

  • Αν επιλέξετε να παραλάβετε οι ίδιοι τα προϊόντα που παραγγείλατε σε ένα από τα τεχνικά πολυκαταστήματα μας. Σε αυτήν την περίπτωση θα έχετε και μια επιπλέον έκπτωση 5% στην αξία της παραγγελίας. Η έκπτωση υπολογίζεται αυτόματα κατά την διαδικασία της παραγγελίας όταν επιλέγετε τρόπο αποστολής <<παραλαβή από κατάστημα>>
  • Αν η συνολική αξία της παραγγελίας είναι άνω των 139€ για συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής, της Εύβοιας και της Βοιωτίας. Η παράδοση των παραγγελιών/προϊόντων γίνεται επί πεζοδρομίου.

Με χρέωση εξόδων αποστολής

  • Με courier, η παράδοση γίνεται στον χώρο σας
  • Με μεταφορική εταιρεία που συνεργάζεται η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ, με υποχρέωση παραλαβής από το πρακτορείο της μεταφορικής εταιρείας. Μπορεί να γίνει παράδοση στον χώρο σας από την μεταφορική εταιρεία κατόπιν συνεννόησης με την Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ ή/και την μεταφορική εταιρεία (πιθανόν να υπάρχει επιπλέον χρέωση για παράδοση κατ'οίκον). 
  • Με δική σας μεταφορική ή courier. Μεταφέρουμε τα προϊόντα που παραγγείλετε σε μεταφορική εταιρεία ή courier της επιλογής σας. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει μια πάγια χρέωση 6€ (ανεξάρτητα ποσού παραγγελίας, βάρους, όγκου κ.τ.λ.) από την Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ και έχετε την υποχρέωση της πληρωμής και συνεννόησης παράδοσης με την μεταφορική που μας υποδείξατε να παραδώσουμε τα προϊόντα. 
  • Κατόπιν συνεννόησης. Σε περίπτωση που οι διαθέσιμες επιλογές αποστολής προϊόντων κατά την διαδικασία της παραγγελίας δεν σας καλύπτουν, ή τα προϊόντα έχουν μεγάλο βάρος ή όγκο, είναι εύθραυστα η ευαίσθητα, επιθυμείτε ειδικούς όρους παράδοσης (π.χ. παράδοση σε όροφο, παράδοση συγκεκριμένη μέρα ή ώρα) μπορείτε να επικοινωνήσετε στα 210 6255780 και 2221079950 για να κανονίσουμε μαζί τρόπο αποστολής και κόστος που σας εξυπηρετεί. Σε αυτήν την περίπτωση ο διαθέσιμος τρόπος πληρωμής είναι μόνο με τραπεζική κατάθεση η οποία θα γίνει αφού συμφωνηθεί ο τρόπος και το κόστος αποστολής.

Σε όλες τις περιπτώσεις η χρέωση των εξόδων αποστολής (ή η δωρεάν αποστολή προϊόντων)  υπολογίζεται αυτόματα και σας γνωστοποιείται κατά την εισαγωγή του ταχυδρομικού κώδικα αποστολής των προϊόντων στην διαδικασία της παραγγελίας.