Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τρόποι παραγγελίας

  • Μέσω internet με παράδοση στο χώρο σας με courrier ή μεταφορική εταιρεία
  • Μέσω internet με παραλαβή από ένα από τα τεχνικα πολυκαταστήματά μας
  • Μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας στο 2106255780 & 2221079950. Στην περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας, η αγορά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Διαδικασία Ηλεκτρονικής Παραγγελίας

Σκοπός μας είναι να μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα, απλά και γρήγορα τα προϊόντα που επιλέξατε.

Έχετε την επιλογή να κάνετε τις αγορές σας ως <<απλός επισκέπτης>> ή να γίνετε μέλος στο andreoy.gr, πατώντας <<εγγραφή>>. Με αυτόν τον τρόπο κάθε φορά που θα κάνετε <<σύνδεση>> θα μπορείτε να βλέπετε τις προσφορές μας και τις προτάσεις μας.

Αφού επιλέξετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, πατήστε το εικονίδιο <<στο καλάθι μου>>  προκειμένου να το αγοράσετε. Μπορείτε να επαναλάβετε την διαδικασία με όσα είδη επιθυμείτε.

Κατά τη διαδικασία της αγοράς υπάρχουν αναλυτικά τα βήματα που σας καθοδηγούν, για να ορίσετε διεύθυνση αποστολής, τρόπο αποστολής, έξοδα αποστολής (αν υπάρχουν) και τρόπο πληρωμής για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Μετά την καταχώριση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιτυχούς καταχώρησης της παραγγελίας στο -email που θα μας έχετε υποδείξει.

Θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε βήμα με αυτόματη αποστολή e-mail. Μπορεί επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω τηλεφώνου (ή μέσω e-mail) για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας. Εάν δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία μαζί σας, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής για μία εβδομάδα. Αν παρέλθει άπρακτη η άνω περίοδος, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτομάτως.

Αποστολές εμπορευμάτων γίνονται μόνο εντός της Ελλάδας.

Η παραγγελία αποστέλλεται στη διεύθυνση που ο πελάτης έχει υποδείξει, με τον τρόπο που έχει επιλεγεί από τον ίδιο. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται το αργότερο εντός 10 (δέκα) εργασίμων ημερών και με το κόστος αποστολής για το οποίο έχετε ενημερωθεί κατά την διαδικασία αγοράς.

Η δωρεάν αποστολή προϊόντων με αγορές άνω των 139€ για συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής, της Εύβοιας και της Βοιωτίας υπολογίζεται αυτόματα κατά την διαδικασία της αγοράς βάση του Τ.Κ. που θα καταχωρήσετε. 

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα δωρεάν παραλαβής της παραγγελίας σας από τα τεχνικά πολυκαταστήματά της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ. (Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την ενότητα «Τρόποι αποστολής»)

Ανωτέρα βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, μη διαθεσιμότητα του προϊόντος εκ μέρους του προμηθευτή μας, ελαττωματικό προϊόν κ.λ.π.) αδυνατούμε να παραδώσουμε τα εμπορεύματα εντός του προκαθορισμένου χρόνου των 10 ημερών από τη λήψη της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Τιμές προϊόντων

Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο Φ.Π.Α). Η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών που αναγράφονται στο andreoy.gr, ρητώς νοουμένου ότι οιαδήποτε μεταβολή των τιμών δεν επηρεάζει παραγγελίες οι οποίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί από τον πελάτη και οι οποίες θα εκτελούνται με την τιμή που ίσχυε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του παραγγελθέντος είδους εκ μέρους του προμηθευτή μας, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του χρόνου παράδοσης, η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ θα ειδοποιεί τον πελάτη για την καθυστέρηση παράδοσης του είδους. Αν κριθεί από τον πελάτη ότι η καθυστέρηση παράδοσης καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη, τότε ο πελάτης μπορεί να ζητήσει την ακύρωση της παραγγελίας για το συγκεκριμένο είδος. Υπάρχοντα άλλα είδη στην δοθείσα παραγγελία θα παραδίδονται κανονικά. Εξαιρείται η περίπτωση αγοράς με πιστωτική κάρτα όπου δεν είναι δυνατόν να παραδοθεί μέρος της συνολικής παραγγελίας. Για συγκεκριμένα προϊόντα που απαιτούν ειδική παραγγελία λόγω συγκεκριμένων διαστάσεων (π.χ. σήτες) ή παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες λόγω διαθεσιμότητας, όγκου - βάρους ή μεγάλης αξίας, δεν θα είναι επιλέξιμοι οι τρόποι πληρωμής : με αντικαταβολή & πληρωμή κατά την παραλαβή από τα τεχνικά μας πολυκαταστήματα.