Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε τις αγορές σας:

 1. Paypal.
 2. Με χρεωστική κάρτα ή πιστωτική κάρτα. (visa, mastercard, maestro). Υποστηρίζονται έως και 24 άτοκες δόσεις, ανάλογα με την τελική αξία της παραγγελίας σας και εφόσον η κάρτα σας υποστηρίζει τον επιλεγμένο αριθμό δόσεων. Οι άτοκες δόσεις προσφέρονται με την παρακάτω κλίμακα:
 • Για αγορές έως 100€ δυνατότητα εξόφλησης με έως και 3 άτοκες δόσεις.
 • Για αγορές έως 200€ δυνατότητα εξόφλησης με έως και 6 άτοκες δόσεις.
 • Για αγορές έως 400€ δυνατότητα εξόφλησης με έως και 9 άτοκες δόσεις.
 • Για αγορές έως 700€ δυνατότητα εξόφλησης με έως και 12 άτοκες δόσεις.
 • Για αγορές έως 1.000€ δυνατότητα εξόφλησης με έως και 18 άτοκες δόσεις.
 • Για αγορές έως 2.000€ δυνατότητα εξόφλησης με έως και 24 άτοκες δόσεις.
 • Για αγορές άνω των 2000€ δεν υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης με άτοκες δόσεις. Μπορεί εναλλακτικά να επιλεγεί το πλάνο δόσεων Ανδρέου.
 1. Με τραπεζική κατάθεση. Οι λογαριασμοί τραπέζης θα σας σταλούν με αυτοματοποιημένο e-mail κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
 2. Στα τεχνικά μας πολυκαταστήματα, μόνο αν επιλέξτε τρόπο αποστολής <<παραλαβή από το κατάστημα>> κερδίζοντας και επιπλέον έκπτωση 5%. 
 3. Με αντικαταβολή, μόνο αν οι αγορές σας παραδοθούν με courrier ή από την εταιρεία μας. Μέγιστο ποσό πληρωμής με αντικαταβολή είναι τα 39€.
 4. Κατά την παράδοση της παραγγελία σας. Με μετρητά (όριο πληρωμής με μετρητά είναι βάση νόμου τα 500€) ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα. Ισχύει μόνο στην περίπτωση που η παράδοση γίνει από την εταιρεία μας.

Για συγκεκριμένα προϊόντα που απαιτούν ειδική παραγγελία λόγω συγκεκριμένων διαστάσεων (π.χ. σήτες) ή παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες λόγω διαθεσιμότητας, όγκου - βάρους ή μεγάλης αξίας, δεν θα είναι επιλέξιμοι οι τρόποι πληρωμής : με αντικαταβολή & πληρωμή κατά την παραλαβή από τα τεχνικά μας πολυκαταστήματα.