Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Προγράμματα Χρηματοδότησης & Άτοκες Δόσεις!

Άτοκες Δόσεις

Απλά, χωρίς καμία επίπονη διαδικασία από εσάς, μπορείτε να κάνετε χρήση της πιστωτικής σας κάρτας και να μας εξοφλήσετε σε έως και 24 δόσεις άτοκα!

Μπορείτε να πληρώσετε σε έως 24 άτοκες δόσεις:

  1. Όλες τις εργασίες μονώσεων που θα κάνετε με τα συνεργεία μας
  2. Όλες τις υπηρεσίες που σας προσφέρει η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ
  3. Τα προϊόντα που θα αγοράσετε στα τεχνικά μας Πολυκαταστήματα
  4. Τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 

Εξοικονομήστε ενέργεια και συνεπώς γλυτώστε πολλά χρήματα για την θέρμανση και την ψύξη του σπιτιού σας ΑΜΕΣΑ και αποπληρώστε τις εργασίες θερμομόνωσης με άτοκες δόσεις! 

Άτοκες δόσεις για μονώσεις

Πλάνο δόσεων Ανδρέου

Η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ, πάντα ένα βήμα μπροστά, παρέχει λύσεις για την ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση του κτηρίου, μέσω των δεκάδων υπηρεσιών που σας παρέχει και των χιλιάδων προϊόντων που διαθέτει στα τεχνικά της πολυκαταστήματα.

Σας προσφέρουμε άμεσες & ευέλικτες επιλογές χρηματοδοτήσεων με δυνατότητα έγκρισης δανείου ακόμα και εντός 24 ωρών χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου στην τράπεζα & χωρίς προσημείωση ακινήτων.

Αρκεί μόνο μια επίσκεψη στα Τεχνικά Πολυκαταστήματα μας και το ειδικευμένο προσωπικό μας συμπληρώνει την ηλεκτρονική αίτηση με τα απαιτούμενα στοιχεία τα οποία εξετάζονται και σε άμεσο χρόνο λαμβάνουμε απάντηση στο αίτημα.

Η χρηματοδότηση μπορεί να περιλαμβάνει:

  1. δανειοδότηση από 0% προκαταβολή
  2. ποσό δανειοδότησης από 500€ έως 60.000€
  3. διάρκεια δανείου από 6 έως 84 μήνες 
  4. σταθερό επιτόκιο 
  5. δωρεάν αίτηση δανείου  

Πλάνο δόσεων Ανδρέου

ΑΝΔΡΕΟΥ Energy Plus GREEN & ΑΝΔΡΕΟΥ Energy Plus 50% + 50%

Η αγάπη και η υποστήριξη των πελατών, αποτέλεσε και αποτελεί το μεγαλύτερο όφελος της εταιρίας μας, ο βασικός πυλώνας της οποίας είναι η άμεση εξυπηρέτηση τους με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Δόθηκε λοιπόν έμφαση στην παροχή εξατομικευμένων λύσεων στα ποικίλα προβλήματα χρηματοδότησης των πελατών για την επίλυση μικρών ή μεγάλων προβλημάτων που αφορούν υπηρεσίες (όπως μονώσεις, στεγανώσεις, θερμομονώσεις, ενεργειακές αναβαθμίσεις, ανακαινίσεις), καθώς επίσης και για την αγορά προϊόντων (μονωτικών και δομικών προϊόντων, χρώματα, εργαλεία κ.τ.λ.) μέσα από τους χιλιάδες κωδικούς που η όμιλος εταιρειών Ανδρέου σας προσφέρει.

Προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου των κατασκευών με τις οποίες συνεργάζεται.

Τα χρηματοδοτικά προγράμματα ΑΝΔΡΕΟΥ Energy Plus GREEN ήρθαν να προστεθούν στο απόλυτα επιτυχημένο πρόγραμμα χρηματοδότησης ΑΝΔΡΕΟΥ EnergyPlus 50%-50%, προσφέροντας επιπλέον επιλογές και λύσεις με χρηματοδοτήσεις που ξεκινούν από το ποσό των 150€ έως & 30.000€ και με δόσεις που μπορούν να φτάσουν έως και τις 60!!! 

Εκπληρώνουμε την επιθυμία σας να ανακαινίσετε ενεργειακά και αισθητικά το σπίτι σας ή την πολυκατοικία σας, υποσχόμενοι να βρούμε χρηματοδοτική λύση προσαρμοσμένη στις οικονομικές σας δυνατότητες, με προγράμματα δόσεων που θα σας πείσουν να μην αναβάλετε άλλο την ενεργειακή ή αισθητική αναβάθμιση του χώρου σας.

Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ .. πάντα ένα βήμα μπροστά … ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!!!