Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μένουμε σπίτι, αλλά Μένουμε σπίτι δημιουργικά!

Submitted on
Blog Μένουμε σπίτι Δημιουργικά

«Μένουμε Σπίτι» το σύνθημα αυτής της περιόδου λόγω πανδημίας. Και κάπως έτσι, οι καθημερινές μέρες μετατράπηκαν σε παρατεταμένα Σαββατοκύριακα, που πολλοί από εμάς πλέον, στερέψαμε από φαντασία και δεν έχουμε ιδέα για το πώς να χρησιμοποιήσουμε τον χρόνο μας.

Γι' αυτό σκεφτήκαμε να προτείνουμε κάποιες ιδέες  που θα συνδυάσουν το Τερπνόν μετά του ωφελίμου, ιδέες για να ανακαινίσουμε το χώρο μας δημιουργώντας και διασκεδάζοντας.

Χρώματα Κιμωλίας

Μένουμε σπίτι Δημιουργικά Χρώμα κιμωλίας
Το χρώμα κιμωλίας είναι διακοσμητικό χρώμα που χρησιμοποιείται κυρίως σε τεχνικές παλαίωσης. Ονομάζεται έτσι, επειδή χαρίζει βελούδινη και ματ υφή όπως ακριβώς και η κιμωλία. Μόνο αν το δοκιμάσετε μπορείτε να καταλάβετε την πλήρη αίσθηση της βελούδινης υφής στις επιφάνειες. Είναι υδατοδιαλυτό, άοσμο και έχει μεγάλη καλυπτικότητα.

Η εφαρμογή του είναι πολύ εύκολη και το αποτέλεσμα εκπληκτικό. Μόνον αν το κάνετε δοκιμάσετε μπορείτε να καταλάβετε την πλήρη αίσθηση. Δεν έχουν καμία σχέση με τα υπόλοιπα χρώματα.

Gold effe, Διακόσμηση με Χρυσό Χρώμα

Μένουμε σπίτι Δημιουργικά Χρώμα Χρυσό
Σας παρουσιάζουμε μια διαφορετική ιδέα διακόσμησης για τα παλιά σας έπιπλα ή για μικρά διακοσμητικά στοιχεία. Δοκιμάστε το χρώμα Metallico, για να χαρίσετε μία αίσθηση ζεστασιάς και πολυτέλειας στο χώρο σας. Επιλέξτε τις χρυσές αποχρώσεις και δείτε το «άγγιγμα του Μίδα» να μεταμορφώνει τα έπιπλά σας το ένα μετά το άλλο.

Το metallico δεν χρωματίζει απλά τις επιφάνειες αλλά δίνει την αίσθηση του ρευστού χρυσού, οι επιφάνειες μοιάζουν σαν να έχουν βυθιστεί στο χρυσό χρώμα. Μπορείτε να βρείτε φανταστικές έξυπνες  λύσεις στο διαδίκτυο. Διασκεδάστε δημιουργώντας.

Blackboard & white off παντού!

Μένουμε σπίτι Δημιουργικά Blackbord paint

Με αυτήν την πρόταση θα σας γυρίσουμε πίσω στα μαθητικά σας χρόνια!
Το εφέ μαυροπίνακα αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά trend τόσο στη διακόσμηση του σπιτιού, όσο και των επαγγελματικών χώρων που μπορεί να εφαρμοσθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια, χωρίς ειδική προετοιμασία ή αστάρι.

Με αυτό το χρώμα μπορείτε να μετατρέψετε οποιαδήποτε επιφάνεια σε μαυροπίνακα. Και να δώσετε μία πιο παιχνιδιάρικη αλλά και λειτουργική πινελιά στην κουζίνα, στο σαλόνι, στο μπάνιο, στο μπαλκόνι κ.α. Διασκεδάστε ζωγραφίζοντας, γράφοντας μηνύματα, παίζοντας τρίλιζα ή ακόμα μπορείτε να γράψετε τη λίστα με τα ψώνια, να κρατάτε και σημειώσεις, κ.α.

Το εκπληκτικό είναι πως μπορείτε να αλλάζετε  διαρκώς τα σχέδια απλά και εύκολα. Έτσι ο χώρος σας είναι πάντα ανανεωμένος σύμφωνα με τη διάθεση της στιγμής.

Υπάρχει και εναλλακτική λύση το χρώμα Write off που είναι βερνίκι δημιουργίας επιφάνειας Ασπροπίνακα για γραφή με μαρκαδόρους.

Μαγνητικό Χρώμα

Μένουμε σπίτι Δημιουργικά Χρώμα Μαγνητικό
Συχνά σας προβληματίζει η αισθητική προσέγγιση και η λειτουργική χρήση των ελεύθερων επιφανειών, όπως οι ελεύθεροι τοίχοι.  Θα θέλατε να τους αναβαθμίσετε αισθητικά αλλά συγχρόνως να δώσετε  και μια πρακτική λειτουργία. Η τεχνολογία μας προσφέρει μία εξαιρετική λύση, τη μαγνητική βαφή. 

Το μαγνητικό χρώμα μετατρέπει τις απλές επιφάνειες σε μαγνητικές ή διαφορετικά μεταμορφώνει τις απλές επιφάνειες σε Δυναμικές.

Μπορείτε να δημιουργήσετε επιφάνειες με τη συλλογή από τα μαγνητάκια σας, ή μπορείτε  να τοποθετήσετε μία σύνθεση με φωτογραφίες που σήμερα έχει ένα σχήμα και αύριο έχει ένα άλλο, να έχετε τις σημειώσεις σας, να κρεμάσετε μικροαντικείμενα. Το πιο δυνατό σημείο είναι πως μπορείτε να τα αλλάζετε συνεχώς και να μην βαριέστε ποτέ. Στο διαδίκτυο θα βρείτε καταπληκτικές ιδέες που αν τις συνδυάσετε με την φαντασία σας σίγουρα θα φτάσετε σε μοναδικές λύσεις.