Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ISOMAT Τεχνικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο

Submitted on
ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΜΟΝΩΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΝΩΣΗ

Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε το Τεχνικό εκπαιδευτικό σεμινάριο, που διοργανώθηκε από την ANDREOY GROUP και ISOMAT ΑΒΕΕ,  την Τετάρτη 13 Νοέμβριου στο ξενοδοχείο Παλίρροια, με θέμα τα Εξωτερικά Συστήματα Θερμομόνωσης.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ISOMAT εξωτερική θερμομόνωση

Η Θερμική θωράκιση των κτιρίων παρουσιάζει συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον για την ελληνική κατασκευαστική κοινότητα. Η εφαρμογή του ΚΕΝΑΚ, τα προγράμματα επιδότησης, οι απαιτήσεις για καλύτερες εσωκλιματικές συνθήκες και  η ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας, έχουν κάνει την εφαρμογή συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης ιδιαίτερα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια.

Η ISOMAT ΑΒΕΕ είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες, με πολλές εξαγωγές στο εξωτερικό, που προσφέρει πιστοποιημένα προϊόντα και συστήματα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και κανονισμούς.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ISOMAT εξωτερική θερμομόνωση

Στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και των συστημάτων ISOMAT, καθώς και τα πεδία εφαρμογών τους. Ιδιαίτερα για τον τρόπο εφαρμογής έγινε, εκτενής ανάλυση με ζωντανή επίδειξη, αποκαλύπτοντας  πολλά νέα "tips" για μία ορθή και γρήγορη εφαρμογή σύμφωνα με τους κανονισμούς και  φυσικά τις πιστοποιήσεις των συστημάτων. 

Μετά το πέρας της παρουσίασης ακολούθησε ελαφρύ δείπνο, συνοδεία έντονων συζητήσεων σχετικών με το σημαντικό θέμα των πιστοποιήσεων.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ISOMAT ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

Όπως παρατήρησε ο κ. Αργύρης Ανδρέου, C.E.O. του ομίλου και πρόεδρος του Π.Σ.Ε.Μ., «καθημερινά παρατηρούμε το τραγικό φαινόμενο να εμφανίζονται χωρίς κανέναν έλεγχο , υποτιθέμενα «νέα» συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, «νέες» εταιρείες εφαρμογής και δήθεν «εξειδικευμένοι» τεχνίτες , που δυστυχώς λείπονται πιστοποιητικών,  τεχνογνωσίας και εμπειρίας. Εμείς στο σύνολο του ομίλου, τεχνικό και εμπορικό τμήμα διαθέτουμε εμπειρία δεκαετιών στην μόνωση αλλά δεν εφησυχαζόμαστε. Συνεχίζουμε να ενημερωνόμαστε, ώστε να εκτελούμε έργα σύμφωνα, πάντα με τα τελευταία πρότυπα και κανονισμούς. Συνεχίζουμε να μαθαίνουμε μαζί και από τους συνεργάτες μας. »