Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τεχνική ενημέρωση KERAKOLL "Μονολιθική αποκατάσταση σκυροδέματος"

Submitted on
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Παλίρροια της Χαλκίδας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η τεχνική ενημέρωση που συνδιοργανώθηκε από τις εταιρείες ANDREOY GROUP & KERAKOLL. Η ενημέρωση είχε αντικείμενο ενδιαφέροντος την μονολιθική αποκατάσταση του σκυροδέματος με την σειρά προϊόντων GEOLITE

Η παρουσίαση ήταν οργανωμένη με τόσο εξαιρετικό τρόπο, που κράτησε το ενδιαφέρον των παρόντων, σε πολύ υψηλό επίπεδο καθ’όλη την διάρκεια.  Πιο αναλυτικά ο συνδυασμός του θεωρητικού μέρους με άμεση πρακτική εφαρμογή, έγιναν με διαδραστικό τρόπο, προκαλώντας όλους μας να συμμετέχουμε ενεργά.

Σεμινάριο Αποκατάσταση σκυροδέματος GEOLITE

Γνωρίσαμε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα των γεωκονιαμάτων GEOLITE και είδαμε τα πεδία εφαρμογών τους  που εκτείνονται από την Μονολιθική παθητικοποίηση, αποκατάσταση του σκυροδέματος έως αποκατάσταση μοντέρνας αρχιτεκτονικής και GreenBuilding, για να μην αναφέρουμε πως ανακαλύψαμε με έκπληξη την εφαρμογή τους  σε καλλιτεχνικές κατασκευές  DIY.

Ιδιαίτερη μνεία κάνουμε στο πλεονέκτημά τους  σχετικό με τον χρόνο πήξης. Είναι τα μόνα γεωκονιάματα που μας επιτρέπουν να ρυθμίσουμε εμείς οι ίδιοι το χρόνο πήξης, ανάλογα με τις  ιδιαίτερες απαιτήσεις του εργοταξίου μας.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα GEOLITE


Kerakoll Geolite Andreoy

Η ANDREOY GROUP είναι ιδιαίτερα ευτυχής που συνεργάζεται με πρωτοποριακές εταιρείες όπως η KERAKOLL. Κύρια μέριμνά μας είναι  να παρέχουμε στους συνεργάτες και πελάτες μας προϊόντας και λύσεις καινοτόμες.

Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες τεχνικές ενημερώσεις με αντικείμενα εξαιρετικού ενδιαφέροντος. Γραφτείτε στο Newsletter για να ενημερωθείτε πρώτος.