Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ξαναμένουμε σπίτι! Ψωνίζουμε έξυπνα

Submitted on
ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Αγαπητοί πελάτες,

Η ANDREOY GROUP λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε όλοι μας, πελάτες, εργαζόμενοι και συνεργάτες να είμαστε ασφαλείς! Για να διασφαλίσουμε την καθημερινότητα: 

  1. Ενισχύσαμε τις υπηρεσίες καθαριότητας και απολύμανσης στα Τεχνικά μας Πολυκαταστήματα. Τοποθετήσαμε αντισηπτικά υγρά στα ταμεία των καταστημάτων μας.
  2. Όλοι οι υπάλληλοι μας εξυπηρετούν φορώντας μάσκες και ακολουθούν συγκεκριμένο εταιρικό πρωτόκολλο καθαριότητας και απολύμανσης. 
  3. Αλλάξαμε τρόπο συσκευασίας για την αποστολή των πακέτων από το e-shop μας. Τα πακέτα απολυμαίνονται εξωτερικά πριν την αποστολή, για να μπορείτε να ανοίξετε το δέμα με ασφάλεια.
  4. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας  και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες που μας δίνονται.
  5. Πραγματοποιούμε καθημερινή ενημέρωση των εργαζομένων του Ομίλου ενώ παράλληλα στο Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία ISO 45001: 2018 που τηρεί η ANDREOY GROUP προστέθηκε λεπτομερής διαδικασία άμεσης εφαρμογής.

Μένουμε σπίτι, ανακαινίζουμε το σπίτι μας!

Ξαναμένουμε σπίτι! Ψωνίζουμε έξυπνα !

Τα τεχνικά πολυκαταστήματα μας στην Χαλκίδα και στην Αττική  θα παραμείνουν ανοιχτά για να δέχονται τις τηλεφωνικές παραγγελίες με τροποποιημένα λειτουργίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.  

Η διαδικασία είναι απλή:

  1. Παραγγέλνουμε τηλεφωνικά στο 2106255780 & 2221079950 με βοήθεια από το έμπειρο προσωπικό πωλήσεων της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ.
  2. Ο υπεύθυνος παραδόσεων μας μόλις φτάσει, σας ειδοποιεί είτε τηλεφωνικώς είτε χτυπώντας το θυροτηλέφωνο σας.
  3. Τον ενημερώνετε για το σημείο που επιθυμείτε να αφήσει την παραγγελία.
  4. Ο υπεύθυνος παραδόσεων μας, αφήνει το δέμα σας στο σημείο που του υποδείξατε και το επιτηρεί σε απόσταση ασφαλείας (2 μέτρων τουλάχιστον) και αποχωρεί μόλις παραλάβετε την παραγγελία σας.
  5. Μένουμε σπίτι και ανακαινίζουμε τον χώρο μας! Παραγγέλνουμε τηλεφωνικά στο 2106255780 & 2221079950 με ανέπαφη παράδοση. 
  6. Προστατεύουμε όσους αγαπάμε!! Δέσμευση μας να σας παρέχουμε τις παραγγελίες σας προστατεύοντας παράλληλα την υγεία και την ασφάλεια όλων μας.

Ενισχύουμε την εμπειρία των online αγορών σας στο www.andreoy.gr για να ψωνίζετε έξυπνα και με ασφάλεια!!!

  1. Παρέχουμε δωρεάν μεταφορικά για αγορές πάνω από 39€ (για Αττική, Εύβοια και Βοιωτία)
  2. Αυξάνουμε τις τηλεφωνικές γραμμές για να σας εξυπηρετούμε γρηγορότερα και καλύτερα.
  3. Ενεργοποιήσαμε online τεχνική υποστήριξη (κλήση, βιντεοκλήση και chat) με άμεση ανταπόκριση

Χρώματα, μονωτικά, είδη σπιτιού on-line

ANDREOY GROUP, Πάντα δίπλα σας! Ανέπαφα και με Ασφάλεια!