Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Προσφορές με "αέρα κυκλαδίτικο"

Submitted on
ΠΑΤΗΤΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ

Πατητή τσιμεντοκονία Novamix

Όλον τον Αύγουστο θα βρείτε σε ειδική πρόσφορα τα συστήματα πατητής τσιμεντοκονίας της NOVAMIX, Planocolor Premium 2k & Planocolor Venetico.

Η πατητή τσιμεντοκονία είναι ιδανική για την ανακαίνιση του χώρου σας και μπορεί να εφαρμοστεί σε  τοίχους και σε δάπεδα. είναι μία  παραδοσιακή  τεχνοτροπία  που έχει τις ρίζες της στα νησιά των Κυκλάδων. Τα τελευταία χρόνια αυτό το υλικό είναι πολύ της μόδα, καθώς είναι μία  ευέλικτη διακοσμητική λύση που τη συναντάμε παντού, από τα λιτά κυκλαδίτικα σπίτια, μέχρι τις πολύ σύγχρονες κατοικίες ή ακόμα σε ερασιτεχνικές  εκδοχές που αναβιώνουν το vintage life style, έως τα υπερπολυτελή design εστιατόρια  και τα industrial café.

Πατητή τσιμεντοκονία planocolor premium 2k

Μπορείτε να καλύψετε τα παλιά σας πλακάκια χωρίς να μπείτε στη διαδικασία να τα αφαιρέσετε. Έχετε επίσης την δυνατότητα να κάνετε εφαρμογή σε νιπτήρες , μπανιέρες και ντουζιέρες ή τις εσοχές που αφήνετε τις πετσέτες. Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε συνδυασμούς με άλλα υλικά όπως φυσικό ξύλο, βότσαλα, ή μέταλλα. Ακόμα μπορείτε να  καλύψετε ολόκληρο το μπάνιο.

Η λίστα δεν σταματά εδώ, καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε με την πατητή τσιμεντοκονία οτιδήποτε έχετε φανταστεί, πεζούλες για τον κήπο σας, έπιπλα για το μπάνιο σας, η το καθιστικό σας ή ένα σωρό διακοσμητικά αντικείμενα, κ.α. Δεν κιτρινίζει, δεν λερώνεται, και μπορεί να γίνει έως πλήρως αδιάβροχη με την κατάλληλη επεξεργασία και υλικά. Μπορεί να χρωματιστεί με μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και να εναρμονιστεί με τον χώρο σας.

Πατητή τσιμεντοκονία planocolor venetico

Φυσικά η επιλογή να διαμορφώσετε τον κήπο ή την βεράντα σας, με πατητή, είναι μία κλασική μα αξεπέραστη επιλογή που φέρνει την κυκλαδίτικη ομορφιά στο σπίτι σας.

Σύντομα κοντά σας με ακόμα πιο Καλοκαιρινές Προσφορές!!!