Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

MARMOLINE Τεχνικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο

Submitted on
Marmoline τεχνικό σεμινάριο 2024

H εταιρεία Ανδρέου Α.Ε., σε συνεργασία με την Marmoline, διοργάνωσε ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα "Συστήματα Πλακόστρωσης, Συστήματα Επισκευής & Στεγανοποίησης, Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης".

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, προσελκύοντας πλήθος επαγγελματιών του κλάδου, όπως μηχανικούς, εργολάβους, τεχνίτες και αρχιτέκτονες.

MARMOLINE Τεχνικό Σεμινάριο

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι καταξιωμένοι ομιλητές, παρουσίασαν μια πλήρη γκάμα θεμάτων, η  οποία κάλυψε τεχνικά ζητήματα όπως:

  • Σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες στην πλακόστρωση: Ενημέρωση για τα νέα υλικά, τα είδη πλακιδίων και τις τεχνικές τοποθέτησης που προσφέρουν υψηλή αισθητική, αντοχή και λειτουργικότητα.
  • Εξειδικευμένες λύσεις επισκευής και στεγανοποίησης: Παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων και συστημάτων για την αντιμετώπιση φθορών, ρωγμών και προβλημάτων υγρασίας σε δάπεδα, τοίχους και ταράτσες.
  • Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων με συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης: Ανάλυση των πλεονεκτημάτων και των οφελών που προσφέρει η θερμομόνωση, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και τα υλικά υψηλής απόδοσης.

MARMOLINE Τεχνικό Σεμινάριο

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η παρουσίαση και η ανάλυση σύγχρονων λύσεων και τεχνολογιών στους τομείς της πλακόστρωσης, της επισκευής και της θερμομόνωσης.

Σκοπός ήταν η ενίσχυση των γνώσεων και δεξιοτήτων των συμμετεχόντων, ώστε να μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους άριστης ποιότητας υπηρεσίες, λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς.

MARMOLINE Τεχνικό Σεμινάριο

Το σεμινάριο Ανδρέου Α.Ε. & Marmoline έλαβε θερμή υποδοχή από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι τόνισαν την υψηλή ποιότητα του περιεχομένου, την άψογη διοργάνωση και την ωφέλιμη εμπειρία που αποκόμισαν.

Η εταιρεία Ανδρέου Α.Ε., με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της, δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει στους συνεργάτες της και στους πελάτες της καινοτόμες λύσεις και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους τομείς!

Μπορείτε να δείτε όλες τις τεχνικές λύσεις με προϊόντα της εταιρείας Marmoline εδώ.