Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

DUROSTICK Τεχνικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο

Submitted on
DUROSTICK Τεχνικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο

Σε έναν κόσμο που η τεχνολογία και οι απαιτήσεις της οικοδομής εξελίσσονται συνεχώς, η ενημέρωση και η εξειδίκευση αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχία. 

Γι' αυτόν τον λόγο, η κορυφαία εταιρεία ANDREOY GROUP, σε συνεργασία με την ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο, Durostick, διοργάνωσε ένα επιτυχημένο τεχνικό εκπαιδευτικό σεμινάριο στις 27 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Lucy.

DUROSTICK Τεχνικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ολοκλήρωση

Το σεμινάριο εστίασε σε μια σειρά από καινοτόμα προϊόντα και συστήματα της Durostick, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια μοναδική ευκαιρία να εμβαθύνουν στα χαρακτηριστικά και τις εφαρμογές τους.

  • Επισκευαστικά Προϊόντα: Λύσεις υψηλής απόδοσης για την αντιμετώπιση κάθε είδους φθοράς και ζημιάς σε κατασκευές. Δείτε περισσότερα
  • DB Block: Επαναστατικό ηχομονωτικό - αντικραδασμικό επίχρισμα, με υψηλή πρόσφυση σε κάθε τύπο επιφάνειας, χωρίς τη χρήση ασταριού. Δείτε περισσότερα
  • Στεγανωτικά: Πλήρη γκάμα στεγανωτικών υλικών για κάθε επιφάνεια και ανάγκη. Δείτε περισσότερα
  • Technoproof Thermo: Κορυφαία λύση θερμομόνωσης για κτίρια υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Δείτε περισσότερα
  • Πατητή Τσιμεντοκονία & Τεχνοτροπίες: Μοναδικά δάπεδα και επιφάνειες με άψογο φινίρισμα και αισθητική.  Δείτε περισσότερα

DUROSTICK Τεχνικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ανδρέου

Η Durostick, με πολυετή εμπειρία και αφοσίωση στην καινοτομία, έχει καταξιωθεί ως ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο των οικοδομικών υλικών.

Διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και μηχανολογικό εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας την παραγωγή 900 τόνων συγκολλητικών υλών και χρωμάτων ημερησίως. 

Η ποικιλία των προϊόντων της καλύπτει κάθε ανάγκη της οικοδομής, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

DUROSTICK Τεχνικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο

Πέρα από τις θεωρητικές παρουσιάσεις, το σεμινάριο περιλάμβανε πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, καθώς και ζωντανές επιδείξεις εφαρμογών των προϊόντων. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις στον ειδικό της Durostick και να λάβουν εξατομικευμένες συμβουλές.

Μην χάσετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τα κορυφαία προϊόντα της Durostick και να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις από τους ειδικούς. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα!