Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σταμπωτά Δάπεδα & Τοίχοι

Submitted on
Σταμπωτά δάπεδα & Τοίχοι ανακαίνιση

Το Σταμπωτό Δάπεδο αποτελεί την πρώτη επιλογή για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους όπως αυλές, κήπους, πάρκινγκ, πισίνες και πεζοδρόμια. Ομοίως, το Σταμπωτό Τοίχου μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθετες επιφάνειες (τοίχους και δοκάρια), εξωτερικά σε προσόψεις αλλά και μέσα στο σπίτι, όπως σε μπάνια, κουζίνες, σαλόνια κ.τ.λ.

σταμπωτός τοίχος σε σαλόνι

Ποιοι είναι όμως οι λόγοι για να τα επιλέξουμε; 

Λόγω των πρώτων υλών αλλά και της γρήγορης κατασκευής τους, κοστίζουν λιγότερο σε σχέση με άλλες επιλογές όπως λίθοι, πλακάκια, πλάκες κτλ. Επίσης δεν έχουν αρμούς, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν “αδύναμα” σημεία όπου το νερό μπορεί να διεισδύσει και να αναπτυχθούν βρύα και μούχλα.

Δεν χρειάζονται συντήρηση και καθαρίζονται πολύ εύκολα, αφού η εφαρμογή ειδικών ρητινών μετατρέπει την επιφάνεια σε μη απορροφητική και πολύ σκληρή. Η επιφάνειά σας είναι έτοιμη άμεσα χωρίς να ταλαιπωρείστε με χρονοβόρες εργασίες. Οι επιλογές σταμπωτών είναι απεριόριστες και μπορείτε να επιλέξετε από μία μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. 

Σταμπωτός τοίχος

Η ανακαίνιση που μεταμορφώνει το χώρο σας

Φανταστείτε λοιπόν πόσο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μπορείτε να μεταμορφώσετε τον χώρο σας. Δείτε περισσότερες τεχνικές πληροφορίες εδώ

ανακαίνιση σε τζάκι & σαλόνι με σταμπωτό

Σε αυτή την λύση εφαρμόστηκε σταμπωτό τοίχου μόνο στις επιφάνειες που περιβάλλουν το τζάκι. Η αισθητική αναβάθμιση στον χώρο είναι ολοφάνερη. Το σαλόνι με το παράταιρο τζάκι έχει μετατραπεί σε έναν κομψό και φωτεινό χώρο.

Ανακαίνιση κήπου πρίν μετά

Αυτός ο κήπος που βρίσκεται στον ακάλυπτο χώρο μιας πολυκατοικίας ήταν ακατάστατος, γεμάτος χώμα, χωρίς κανένα σχέδιο και χωρίς επισκέπτες. Σχεδιάσαμε ένα ελεύθερο σύστημα από μονοπάτια και παρτέρια. Εφαρμόσαμε σταμπωτό δάπεδο σε χρώμα κεραμιδί για να τονίσουμε την αντίθεση με το πράσινο των φυτών. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία μικρή ζούγκλα που τώρα γεμίζει από παιδιά που παίζουν. 

Εμείς στην Ανδρέου Group μέσα από τη μακροχρόνια εμπειρία μας, σας προσφέρουμε σταμπωτά δάπεδα και τοίχους υψηλής αισθητικής και αντοχής.