Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Glass Forum - Το πρώτο συνέδριο για το γυαλί στην αρχιτεκτονική

Submitted on
Δήλωση για το 1ο Συνέδριο Glass Forum

Glass Forum

  1. Το πρώτο συνέδριο για το γυαλί στην αρχιτεκτονική

Ένα μοναδικό πολυγεγονός για τις εξελίξεις του γυαλιού στην αρχιτεκτονική, που διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

  • Ένα γεγονός καινοτόμο για τον κλάδο γυαλιού, που διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από την Energy Marketing, κορυφαία εταιρία επικοινωνίας & διοργανώσεων στον μελετητικό & κατασκευαστικό χώρο.
  • Ένα συνέδριο με υψηλού επιπέδου γνώσεις, από τους πλέον ειδικούς, για τη βιώσιμη ανάπτυξη, τις εξελίξεις, τις τάσεις, τα νέα προϊόντα, με προτάσεις και ιδέες για να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις, ώστε
  • να κερδίσετε μια ηγετική θέση στην αειφόρα αγορά του γυαλιού.
  • Μια συνάντηση των καλύτερων επαγγελματιών του κλάδου, που προσφέρει εμπορικές επαφές με νέους πελάτες και συνεργάτες και συμβάλλει στην εξέλιξη και γόνιμη ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
  1. Δήλωση για το 1ο Συνέδριο Glass Forum, έκανε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εταιρειών Μόνωσης:

Το υλικό που χαρακτηρίζει τη σύγχρονη εποχή της αρχιτεκτονικής είναι το γυαλί το οποίο κυριαρχεί σε κάθε μοντέρνο οικοδόμημα. Πρόκειται για ένα υλικό φιλικό προς το περιβάλλον και απόλυτα ανακυκλώσιμο.

Οι δυνατότητες που δίνει είναι απεριόριστες, άλλωστε η τεχνολογία του γυαλιού εξελίσσεται συνεχώς και δίνει προϊόντα που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας, βοηθώντας στην ενεργειακή απόδοση του κτιρίου.

Το συνέδριο αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία συνάντησης φορέων και επαγγελματιών του κλάδου με σκοπό τη στοχευμένη ενημέρωση, την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, την ανάπτυξη τεχνογνωσίας και την ενίσχυση της δικτύωσης των ενδιαφερόμενων μερών.

Ως φορέας ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης στηρίζει την καινοτομία σε οποιαδήποτε μορφή ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίου, καθώς και ενέργειες που εξελίσσουν τον κλάδο της κατασκευής.

 

Δήλωση για το 1ο Συνέδριο Glass Forum, έκανε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εταιρειών Μόνωσης