Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ανδρέου Λύσεις - Κήπος / Αυλή

Submitted on
Ανδρέου Λύσεις - Κήπος / Αυλή

Ο Αύγουστος έφτασε και αν είσαι τυχερός και έχεις πάρει άδεια, ετοιμάζεσαι να τον προϋπαντήσεις στο εξοχικό ή στον κήπο σου! Ο κήπος και η εξοχή, όμως, έχουν κι αυτά τις απαιτήσεις τους, για να μπορέσεις να απολαύσεις ξέγνοιαστα και χαλαρά τις διακοπές σου. Μην ανησυχείς, όμως, με τον Ανδρέου, όλα γίνονται εύκολα! Για πάμε να δούμε τι θα χρειαστείς για να κάνεις τον κήπο σου όπως πραγματικά θέλεις!

Ανδρέου Λουλούδια και φυτά με άποψη

Ένας κήπος χωρίς λουλούδια και φυτά, δεν είναι κήπος! Η ανάπτυξή τους και η διατήρηση του σε πολλούς μπορεί να φαίνεται βουνό, ειδικά αν θέλεις έναν κήπο πολύχρωμο και ευωδιαστό.

Στην Ανδρέου Group μπορείς να γνωρίσεις μία μεγάλη γκάμα επιλογών από πιστόλια ποτίσματος, ψεκαστήρες, προϊόντα αυτόματου ποτίσματος, ρακόρ & συνδέσμους, καθώς και πολλά ακόμη. Επέλεξε εκείνο που θα ανταποκρίνεται ιδανικά στις ανάγκες σου για να διατηρείς τον κήπο και τα φυτά σου πάντα σε άριστη κατάσταση!

Ανδρέου Ποτιστικά

 

Ανδρέου Εργαλεία που λύνουν τα χέρια

Για να διατηρήσεις τον κήπο (ή την αυλή σου) σε… τέλεια «φόρμα» χρειάζεται να εξοπλιστείς με εργαλεία που θα κάνουν την φροντίδα του παιχνιδάκι! Ο κήπος όμως θέλει καθάρισμα, ξεχορτάριασμα, κλάδεμα, μάζεμα, για να μπορείς να απολαμβάνεις έναν κήπο που δεν θυμίζει… ζούγκλα.

Μην ανησυχείς, όμως, στην Ανδρέου Group με τα κατάλληλα εργαλεία, όλα γίνονται εύκολα! Εδώ μπορείς να γνωρίσεις μία πλούσια γκάμα εργαλείων, καθώς και πολλά ακόμη. Ανακάλυψε ολόκληρη τη συλλογή μας, περιηγήσου στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε εργαλείου και διάλεξε τo προϊόν που θα ανταποκρίνεται ιδανικά στις ανάγκες σου.

Ανδρέου Ηλεκτρικά εργαλεία

 

Ανδρέου Ανανέωση της αυλής

Το χρώμα στον κήπο είναι το βασικό στοιχείο που σε συνδυασμό με το φυσικό πράσινο δημιουργεί μια πραγματικά ευχάριστη ατμόσφαιρα. O κήπος όμως επειδή βάλλεται από τον ήλιο, την βροχή και την ατμοσφαιρική ρύπανση, χρειάζεται χρώματα που να αντέχουν στις καιρικές συνθήκες και την εξωτερική ρύπανση.

Στην Ανδρέου Group προτείνουμε τσιμεντοχρώματα που δεν λερώνουν τόσο όσο τα ακρυλικά και προσφέρουν ισχυρή πρόσφυση και αντοχή στις καιρικές συνθήκες, καλή απόδοση και καλυπτικότητα. Παρέχουν στην επιφάνεια την ικανότητα «αναπνοής» η οποία προλαμβάνει την εμφάνιση υγρασίας. Εφαρμόζονται εύκολα, απλώνονται ομοιόμορφα, στεγνώνουν γρήγορα και είναι ιδανικά για συχνή επαναβαφή και φρεσκάρισμα.

Ανδρέου Τσιμεντόχρωμα

 

Ανδρέου Οργάνωση κήπου
Σταδιακά θα χρειαστείς περισσότερα πράγματα για να ολοκληρώσεις τον μικρό σου παράδεισο στο εξοχικό σου. Για παράδειγμα, όσο αυξάνονται τα εργαλεία σου και τα διάφορα μικροαντικείμενα για τη φροντίδα του κήπου σου, τόσο πιο πολύτιμη θα είναι μια σωστή οργάνωση του χώρου. 

Μην αγχώνεσαι. Η Ανδρέου Group έρχεται να δώσει λύση και σε αυτό το πρόβλημα, προσφέροντας σου ιδέες και λύσεις για την σωστή οργάνωση του κήπου σου και την αποθήκευση των αντικειμένων σου.

Ανδρέου Μπαούλα - Ντουλάπες