Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χρώμα, ο Μάγος της Ανακαίνισης

Submitted on
Χρώμα ο μάγος της ανακαίνισης
Σας προτείνουμε να απελευθερωθείτε από όποιους ενδοιασμούς έχετε, να δείτε τον χώρο σας ως ένα ενδεχόμενο έργο τέχνης, διασκεδάστε και παίξτε.

Η ζωγραφική θεωρείται η τέχνη των φτωχών, είναι πολύ διαδεδομένη και χρειάζεται λίγα μέσα για να εξασκηθεί, ενώ η κληρονομιά που έχουν αφήσει οι ζωγράφοι ανά τους αιώνες είναι ανεκτίμητη.

Το χρώμα καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ψυχοσύνθεση και την διάθεσή μας, ζούμε σε δύσκολους καιρούς καταπίεσης και άγχους τώρα όσο πότε ας  μην το υποτιμάμε.

Και εδώ θα επαναστατήσουμε κατά εκείνων που μας θέλουν να ζούμε σε λευκά δωμάτια νοσοκομείων και εκείνων που αποφεύγουν την πολυχρωμία προφασιζόμενοι δικαιολογίες που δεν μπορούν να αντισταθμίσουν τα ευεργετικά αποτελέσματα του χρώματος.

Δεν είναι απαραίτητο να βάψετε όλο το δωμάτιο ή όλο το σπίτι. Μπορείτε να βάψετε επιλεκτικά ένα μόνο τοίχο ή δύο, αυτό θα μπορεί να αρκέσει για μία έντονη και ενδιαφέρουσα αλλαγή.

ανανεωθείτε χρωματίζοντας
Σε αυτό το παράδειγμα διαπιστώνετε την καθολική μεταμόρφωση που έχει επέλθει στο χώρο.

Συνδυάζοντας απλώς διαφορετικά χρώματα ο χώρος έχει πάρει άλλη υπόσταση δηλώνει ευχάριστος. Αναλογιστείτε τώρα αν αξίζει να στερείστε ένα τέτοιο ψυχολογικό όφελος για ένα τέτοιο μικρό κόστος.

παραλλαγές χρωματισμού

Εδώ βλέπουμε τρεις παραλλαγές στο ίδιο θέμα.

Το μοναδικό όπλο για την ανακαίνισή μας είναι το χρώμα.

Παίζουμε με τις αποχρώσεις και τις τονικότητες σε διαφορετικούς συνδυασμός σχημάτων πετυχαίνοντας πάντα διαφορετική αίσθηση