Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

N-Thermon Deplast.Σοβάς ρητινούχος, ελαστικός, πυράντοχος 25kg

81.09017
MPN: 32722500
Tιμή 24,75 €

To Deplast® είναι ενός συστατικού τσιμεντοειδούς βάσης υψηλής ελαστικότητας πυράντοχος σοβάς (κλάσης Α1) μέρος του συστήματος εσωτερικής θερμομόνωσης N-Thermon. Κατανάλωση: Περίπου 3kg/m2

 

Όλα τα προϊόντα του συστήματος εσωτερικής θερμομόνωσης N-Thermon® με δωρεάν μεταφορικά για όλη την Αττική την Εύβοια και την Βοιωτία ή επιπλέον 5% έκπτωση για παραλαβή από τα τεχνικά πολυκαταστήματα μας. Η ειδική προσφορά ισχύει για αγορές άνω των 39€. 

Ιδιότητες/Πλεονεκτήματα 

  • Η προσθήκη νερού παρέχει ένα μίγμα, που είναι εύκολα εφαρμόσιμο πάνω σε κάθετες επιφάνειες, με τη χρήση σπάτουλας ή μηχανής σοβά
  • Υψηλής θιξοτροπίας. 
  • Κατατάσσεται ως κονίαμα τύπου GP CS IV, W1 κατά ΕΝ 998-1.


 

 

Εφαρμογές

  • Εφαρμόζεται εύκολα πάνω σε θερμομονωτική πλάκα N-Thermon® , αφού προηγηθεί αστάρωμα της επιφάνειάς με ισχυρό αστάρι πρόσφυσης σοβάδων, N-Thermon® Primer ενώ η ενίσχυση του σοβά επιτυγχάνεται με την χρήση αλκαλίμαχου υαλόπλεγματος N-Thermon® Mesh 90gr (βάρους 90 gr/m2 ).
  • To Deplast® είναι κατάλληλο για κάθετες επιφάνειες , καθώς και για εξωτερικές θερμομονωτικές εργασίες. Για βέλτιστα αποτελέσματα θερμομόνωσης ιδιαίτερα σε εξωτερικές επιφάνειες προτείνεται η εφαρμογή θερμομονωτικού υλικού νέας τεχνολογίας Neotherm® και η αντίστοιχη επικάλυψη του με ανακλαστική ελαστομερής υγρομονωτική βαφή Silatex® Reflect λευκού χρώματος.
     
ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΜΕ COURIER