Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
HOT DEAL

Prince Black 120 Μπαούλο 120x54x57cm

46.00253
MPN: 175208.0031
Δεν συνδυάζεται με άλλες εκπτώσεις
Tιμή 75,00 €

Prince Black 120 Μπαούλο από πλαστικό για αποθήκευση και φύλαξη.

Τα πλαστικά μπαούλα είναι μία πολύ καλή επιλογή για να οργανώσετε  τους αποθηκευτικούς χώρους, όπως αποθήκες, βεράντες, γκαράζ κ.α. Μπορείτε όχι απλώς να έχετε τα πράγματά σας τακτοποιημένα και προστατευμένα από τις καιρικές συνθήκες σε ένα απλό μπαούλο, αλλά σε ένα έπιπλο με ωραία αισθητική που αναβαθμίζει το χώρο σας.

Διαστάσεις:

  • Πλάτος: 12 ,00 cm
  • Βάθος: 54,00 cm
  • Ύψος: 57,00 cm
  • Χωρητικότητα: 308L

Τα πλαστικά προϊόντα έχουν καθιερωθεί έναντι άλλων υλικών επειδή υπερτερούν σε πολλούς τομείς. 

  1. Το PVC είναι ένα ελαφρύ υλικό, σκεφτείτε πως μπορεί μετατοπισθεί χωρίς βοήθεια, πράγμα αδύνατο για μεταλλικές ή ξύλινες κατασκευές.
  2. Είναι αδιάβροχο και γενικότερα ανεπηρέαστο από το νερό, δεν σαπίζει δεν σκουριάζει, έχει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και αντέχει στις δύσκολες καιρικές συνθήκες.
  3. Καθαρίζεται εύκολα με τα κοινά καθαριστικά δίχως να ξοδεύετε επιπλέον χρήματα για εξειδικευμένα προϊόντα.
  4. Μπορείτε μόνοι σας να το συναρμολογήσετε και να τo αποσυναρμολογήσετε, πράγμα που σας βοηθάει στην αποθήκευση (καταλαμβάνει μικρό χώρο) ή στη μετακόμιση.

Εμείς στην Ανδρέου group επιλέγουμε να διαθέτουμε προϊόντα που συνδυάζουν καλή ποιότητα και προσιτές τιμές. Για την οργάνωση και τακτοποίηση των αποθηκευτικών σας χώρων,  προτείνουμε την ιταλική εταιρεία Terry που εξειδικεύεται στον τομέα αυτό, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, άψογης εργονομίας και εξαιρετικού design.

*Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να μεταβληθεί από τον προμηθευτή.

ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΜΕ COURIER