Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εγγύηση, Service και After Sales

Η ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΝΩΣΗ ΑΒΕΤΕ

Κάνοντας πράξη τη θεωρία της, σεβασμός στον πελάτη, πιστοποιεί και εγγυάται για τις υπηρεσίες μονώσεων. Η εγγύηση μας, είναι πάντα γραπτή και η διάρκεια της ανταποκρίνεται πάντα στα υλικά και στον τύπο μόνωσης που εφαρμόστηκε. Έτσι είστε σίγουροι ότι η εγγύηση που θα πάρετε, θα ισχύσει και για όσο χρόνο διαρκεί κυριολεκτικά δεν θα ασχοληθείτε ξανά με τη μόνωση σας.

Δημιουργία ψηφιακού & θερμογραφικού αρχείου

Για κάθε έργο, η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ δημιουργεί αρχείο με ψηφιακές και θερμικές εικόνες (θερμογραφήματα) από την αρχή του μέχρι και την παράδοσή του.

Βιβλίο Εγγύησης και Τεχνικής Υποστήριξης

Πάντα με την ολοκλήρωση των εργασιών δίνεται στον πελάτη Βιβλίο εγγύησης και τεχνικής υποστήριξης.

Θερμογραφικός και Οπτικός Έλεγχος

Για τα ακόλουθα έτη στα οποία ισχύει η εγγύηση σας, το έργο θα ελέγχεται δωρεάν τόσο θερμογραφικά (δωρεάν θερμογραφία) όσο και οπτικά από τους τεχνικούς της εταιρίας και το υλικό θα προστίθεται στο υπάρχον αρχείο του έργου.

Πρόληψη και 'Aμεσες Λύσεις

Με αυτή την υπηρεσία η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ, πάντα ένα βήμα μπροστά, προλαμβάνει οποιαδήποτε αιτία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο κτήριο σας και προτείνει άμεσα λύσεις που θα μηδενίσουν τους λόγους που μπορεί να επηρεάσουν τη διάρκεια ζωής της μόνωσης που σας παραδώσαμε.

Εγγύηση και Εξασφάλιση του Πελάτη

Η εγγύηση που θα πάρετε από εμάς, ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία ποιότητας δεν είναι απλά ένα έντυπο αλλά ζωντανή και έμπρακτη προσφορά διαχρονικής υποστήριξης  στον πελάτη μας.

Ασφάλεια κατασκευής του έργου σας

Μέσω του προγράμματος Ανδρέου safety, ασφαλίζουμε το έργο σας για οποιαδήποτε περίπτωση αστικής ευθύνης παρουσιαστεί.