Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Spray't 161 Golden effect. Σπρέι ακρυλικής βάσης. Χρυσό 400ml

81.15359
MPN: 0201105
Tιμή 5,70 €

Ταχυστέγνωτο σπρέι ακρυλικής βάσης υψηλής ποιότητας.  Έχει εξαιρετική απόδοση και εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες. Προσφέρει επιφάνειες με υψηλή γυαλάδα την οποία διατηρεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχει υψηλή καλυπτικότητα, πολύ καλή πρόσφυση και ελαστικότητα, για ομοιόμορφα αποτελέσματα χωρίς ατέλειες.  Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους επιφανειών, όπως σε ξύλο, αλουμίνιο, σίδερο και πλαστικό (ABS, PVC κλπ).

 

  • Χρόνος επιφανειακού στεγνώματος 3-5min
  • Απόδοση 8-9m2/lt (περίπου 4m2 το κάθε σπρέι)
  • Μπορεί να εφαρμοστεί σε μεταλλικές, ξύλινες επιφάνειες και σε πλαστικά υλικά όπως ABS, PVC αφήνοντας απαστράπτοντα μεταλλικά τελειώματα που καθρεφτίζουν τον περιβάλλοντα χώρο

Δείτε τα χρώματα εδώ

 

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ
Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές στεγνές και λείες, χωρίς σκόνη, λάδια ή τυχόν σαθρά υλικά.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Πριν τη χρήση ανακινήστε το δοχείο καλά και για τουλάχιστον 1 λεπτό. Κρατήστε απόσταση 20 εκατοστών από το σημείο βαφής και πιέστε τη βαλβίδα σταθερά. Ψεκάστε και εφαρμόστε το χρώμα σε λεπτές στρώσεις για να πετύχετε το απαραίτητο φινίρισμα.
Το προϊόν είναι στεγνό στην αφή σε 3-5 λεπτά και σε βάθος σε 18 ώρες και επαναβάφεται μετά από 6 – 8 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία και θερμοκρασία).
Η βαλβίδα του σπρέυ είναι αυτοκαθαριζόμενη. Για να διατηρήσετε την αποτελεσματικότητα της βαλβίδας είναι απαραίτητο να αναποδογυρίζετε το δοχείο του σπρέι μετά από κάθε εφαρμογή και να πιέζετε τη βαλβίδα μέχρι να σταματήσει η παροχή χρώματος.
Κρατήστε τα δοχεία μακριά από πηγές ανάφλεξης και εστίες θέρμανσης.