Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Vitex eco. 10L Οικολογικό αντιμικροβιακό πλαστικό χρώμα. Λευκό

81.15000
MPN: 1004802
Tιμή 51,07 €

Πλαστικό οικολογικό - αντιμικροβιακό χρώμα υψηλής ποιότητας για εσωτερική χρήση, πιστοποιημένο σύμφωνα με τα κριτήρια του Συμβουλίου Απονομής Οικολογικού Σήματος της Ε.Ε., για τη μη μετανάστευση βαρέων μετάλλων από παιδικά παιχνίδια και αντικείμενα και από το Industrial Microbiological Services Ltd Registered in England για τη υποαλλεργική-αντιμικροβιακή του δράση. Είναι σχεδόν άοσμο κατά την εφαρμογή του διότι δεν περιέχει αμμωνία ή άλλες επικίνδυνες ουσίες.  Είναι ιδανικό για παιδικά δωμάτια, νοσοκομεία, μαιευτήρια, χειρουργεία κ.α. Προσφέρει μεγάλη καλυπτικότητα, ασυναγώνιστη απόδοση, εξαιρετική λευκότητα και εξαιρετική αντοχή στο συχνό πλύσιμο.

  • Οικολογικό
  • Υποαλλεργικό – Αντιμικροβιακό
  • Αντοχή στο συχνό πλύσιμο
  • Ασυναγώνιστη καλυπτικότητα
  • Πιστότητα αποχρώσεων

 

Διατίθεται σε λευκό, και σε απεριόριστο αριθμό αποχρώσεων μέσω του Συστήματος Δημιουργίας Αποχρώσεων Colorfull της Vitex.
 

Το Vitex Eco λόγω της ειδικής του σύστασης αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων στον υμένα του χρώματος με αποτέλεσμα να είναι ιδανικό για χώρους που απαιτούνται ασηπτικές - υγιεινές συνθήκες όπως παιδικά δωμάτια, νοσοκομεία, μαιευτήρια, χειρουργεία, ιατρεία, σχολεία, παιδικοί σταθμοί, γυμναστήρια, αποθήκες τροφίμων, ξενοδοχεία κ.α.

ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΜΕ COURIER