Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πρόγραμμα Loyalty Premium

Διαγωνισμός δώρο Loyalty Premium Bosch

Η εταιρεία μας, από την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου έως την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, θα τρέξει το Πρόγραμμα Loyalty Premium. Θα επιβραβεύσουμε τον πιο πιστό μας ηλεκτρονικό πελάτη, με ένα εργαλείο της σειράς Professional της Bosch. Τυχερός θα είναι όποιος  πραγματοποιήσει τις περισσότερες αγορές, αξίας άνω των 39,00€ από το e-shop μας, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Πώς συμμετέχω?

Κάθε φορά που κάνω μία αγορά από το www.andreoy.gr, αξίας άνω των 39,00€, κερδίζω μία συμμετοχή. Όσες περισσότερες αγορές κάνω, τόσες περισσότερες συμμετοχές έχω.

Πώς μπορώ να αποκτήσω το δώρο?

Τυχερός θα είμαι αν έχω περισσότερες συμμετοχές από τους άλλους.

Και αν δεν τα καταφέρω?

Αν δεν καταφέρω, πάλι τυχερός θα είμαι, αφού θα κερδίσω  μία Andreoy Loyalty Card, δηλαδή 5% έκπτωση για την επόμενη αγορά μου!

Ποιο είναι το δώρο?

Το δώρο που χαρίζουμε είναι το GSB 12V-15 Professional της Bosch και την L+BOXX βαλίτσα του, αξίας 124,00€. Το εκπληκτικό αυτό εργαλείο της Bosch είναι το μόνο  κρουστικό δραπανοκατσάβιδο σε μικρό μέγεθος και άρα το μόνο που σας επιτρέπει να εργάζεστε άνετα σε όλα  τα δυσπρόσιτα σημεία. Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για το δώρο.

κάρτα έκπτωσης 5% δώρο
ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ


Δικαίωμα συμμετοχής 

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδος, εφόσον  έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της Ανδρέου α.ε. καθώς και οι συγγενείς  Α’ κα Β’ βαθμού, αυτών.

Τρόπος συμμετοχής

Το δικαίωμα μίας συμμετοχής υποβάλλεται αυτομάτως, όταν ο ενδιαφερόμενος πραγματοποιήσει αγορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Andreoy Group. άνω των 39,00€. Ο ίδιος διαγωνιζόμενος μπορεί να έχει περισσότερες από μία συμμετοχές.

Νικητής

Νικητής θα αναδειχθεί ο συμμετέχον με τον υψηλότερο αριθμό συμμετοχών. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση. 

Δώρο επιβράβευσης πιο πιστού πελάτη

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα GSB 12V-15 Professional, έκδοση SOLO, της Bosch με την L+BOXX βαλίτσα του.

Δώρο συμμετέχοντα

Κάθε συμμετέχοντας στο πρόγραμμα, δηλαδή όλοι όσοι θα πραγματοποιήσουν αγορές άνω των 39€, θα παραλάβουν μία Andreoy Loyalty Card, δηλαδή  5% έκπτωση, για την επόμενη αγορά που θα πραγματοποιήσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Andreoy Group.

Διάρκεια Προγράμματος

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019.