Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Στεγάνωση ταράτσας

Submitted on
Στεγάνωση ταράτσας προβλήματα υγρασίας

Μήπως έχετε παρατηρήσει στο ταβάνι μικρά στίγματα που σταδιακά μεγαλώνουν και γίνονται μεγάλες κηλίδες; Υπάρχουν μήπως σκασίματα και ξεφλουδίσματα;

Τότε δυστυχώς έχετε να αντιμετωπίσετε τον μεγαλύτερο και πιο ύπουλο εχθρό της ταράτσας, την υγρασία. 

Ξεκινά με κηλίδες, σταδιακά διαβρώνει το σκυρόδεμα και πληγώνει τον οπλισμό της ταράτσας. Στο τέλος το μπετόν καταρρέει και πλέον πρέπει να γίνει η άμεση αποκατάστασή του, που όμως είναι μία χρονοβόρα, δύσκολη και ιδιαίτερα δαπανηρή διαδικασία.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ

Όπως σε όλους τους τομείς, η πρόληψη, δηλαδή η στεγανοποίηση του δώματος, απαλλάσσει από όλη την ταλαιπωρία και εξοικονομεί χρήματα.

Για την στεγανοποίηση της ταράτσας υπάρχουν διάφορες λύσεις, περισσότερο ή λιγότερο οικονομικές, περισσότερο ή λιγότερο αξιόπιστες, μεγαλύτερης ή μικρότερης διάρκειας. Θα πρέπει να βρεθεί η λύση που ταιριάζει καλύτερα στην κάθε περίπτωση και να γίνει άμεσα η στεγανοποίηση της ταράτσας.

Εμείς στην Ανδρέου Group προτείνουμε να γίνει η στεγανοποίηση σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τους κανονισμούς. 

Μια επιλογή είναι η εφαρμογή ασφαλτικών μεμβρανών που μπορεί να παρέχει έως και 20 χρόνια ασφάλειας και ηρεμίας. Με τη στεγάνωση της ταράτσας σταματάμε την εισχώρηση της υγρασίας και γλιτώνουμε από μελλοντικές αποκαταστάσεις πλακών.

Στεγάνωση ταράτσας με ασφαλτόπανο

Μια δεύτερη λύση είναι η στεγάνωση με επαλειφόμενα ελαστομερή μονωτικά υλικά. Μία λύση οικονομικότερη, αλλά μικρότερης χρονικής διάρκειας. Στην αγορά υπάρχουν υλικά εύκολα στη χρήση και στην εφαρμογή τους. Μπορεί ο καθένας να κάνει την εφαρμογή μόνος του, εξοικονομώντας το κόστος εφαρμογής από έναν μάστορα ή ένα συνεργείο.

Στεγάνωση ταράτσας με επαλειφόμενα

Δείτε επαλειφόμενα προϊόντα που διαθέτουμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.