Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

STANDARD Γυάλινο ράφι 400x150x6mm Αμμοβολή

46.00403
MPN: 175009.0021
Tιμή 2,80 €
  1. Τα ράφια στον τοίχο είναι μία κλασική λύση διακόσμησης που συνδυάζει άψογα την αισθητική και τη χρηστικότητα.
  2. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να αποθηκεύσουμε ή να εκθέσουμε διάφορα αντικείμενα δίχως όμως να δεσμεύουμε ζωτικό χώρο του δωματίου.
  3. Μπορούμε να δημιουργήσουμε αναρίθμητες συνθέσεις είτε τοποθετώντας ένα μεμονωμένο, είτε σε ζευγάρια, είτε περισσότερα μαζί σε μορφή βιβλιοθήκης.
  4. Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά υλικά και τρόπους συναρμολόγησης προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σε στυλ διακόσμησης.
  5. Ένα μεγάλο προτέρημα είναι ότι μπορείτε να τα αποσυναρμολογήσετε από έναν τοίχο και να τοποθετήσετε σε έναν άλλο δίχως ταλαιπωρία. Αυτό σας δίνει το πλεονέκτημα να μεταλλάσσετε διαρκώς το χώρο σας ανάλογα τις ανάγκες και τις αισθητικές σας προτιμήσεις.
  6. Καταλαμβάνουν πολύ μικρότερο χώρο κατά την αποθήκευση ή τη μεταφορά σε περίπτωση μετακόμισης, σε σχέση με ανάλογης χρήσης έπιπλα που είναι συνήθως πιο ογκώδη. 

Διαστάσεις:

  • Μήκος: 400mm
  • Πλάτος: 150mm
  • Πάχος: 6mm
  • Αμμοβολή

Εμείς στην Ανδρέου group επιλέγουμε να διαθέτουμε προϊόντα που συνδυάζουν εξαιρετική ποιότητα και προσιτές τιμές. Για την δημιουργία συστημάτων με ράφια σας  προτείνουμε τη γερμανική εταιρεία System Elements που εξειδικεύεται στον τομέα αυτό, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, άψογης εργονομίας και διακριτικού design που μπορούν να προσαρμοσθούν σε κάθε στυλ.