Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Classic 10L Πλαστικό χρώμα. Λευκό

81.15015
MPN: 1002203
Tιμή 32,50 €

Το classic είναι το κορυφαίο πλαστικό χρώμα Vitex, ασυναγώνιστο σε απόδοση, αντοχή και καλυπτικότητα. Επιφάνειες που είναι ελαφρώς λερωμένες ή έχουν διαφορετική απόχρωση καλύπτονται αρκετά καλά, ακόμα και με ένα μόνο χέρι βαφής. Είναι κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους και ιδιαίτερα για παιδικά δωμάτια ή κουζίνες που απαιτούν συχνό πλύσιμο. Απλώνει εξαιρετικά εύκολα, έτσι που η εφαρμογή του γίνεται γρήγορα και απλά.  Δίνει λεία εντελώς επιφάνεια με υπέροχη ματ υφή. Είναι πρακτικά άοσμο διότι δεν περιέχει αμμωνία , ιδιότητα που το καθιστά φιλικό στο χρήστη και στο περιβάλλον.

Απόδοση

Η κατανάλωση θα είναι 15 με 18  m2 /lt  για κάθε επίστρωση σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες. Πρακτικά με τα 10lt VITEX CLASSIC Λευκόθα βάψετε σε δύο στρώσεις (χέρια) 75 - 90m2. Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μικρότερες από 50C, μεγαλύτερες από 350C και/ή σχετική υγρασία πάνω από 80%.

 

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ 
Διατίθεται σε λευκό, σε 11 βασικές αποχρώσεις, σε 24 έτοιμες αποχρώσεις χρωματολογίου και σε απεριόριστο αριθμό αποχρώσεων μέσω του Συστήματος Δημιουργίας Αποχρώσεων Colorfull της Vitex.

 

  • Ασυναγώνιστη απόδοση
  • Υψηλή καλυπτικότητα
  • Αντοχή στο συχνό πλύσιμο
  • Πιστότητα αποχρώσεων