Αρχική / ΜΟΝΩΣΕΙΣ / Μονώσεις Κεραμοσκεπών Στεγών

Μονώσεις Κεραμοσκεπών Στεγών

Προστασία σκεπής - Μείωση θερμοκρασίας έως 50%

Μονώσεις κεραμοσκεπών για οριστική λύση προβλημάτων θερμομόνωσης, εισροής υδάτων – υγρασιών, ραγισμένων & σπασμένων κεραμιδιών στη σκεπή σας.
Η εταιρία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ πάντα ένα βήμα μπροστά, έρχεται πρώτη πανελλαδικώς να προσθέσει ένα ακόμα όπλο στον αγώνα στην εξοικονόμηση ενέργειας και προστασίας των κτηρίων, τη μόνωση στέγης & κεραμοσκεπής. 
 
            Πλεονεκτήματα

Δείτε τα στάδια του συστήματος μόνωσης σκεπών


Τι είναι το σύστημα μόνωσης στεγών
 
Το σύστημα μόνωσης κεραμοσκεπής είναι μια πολύ ελαφριά  μονωτική επικάλυψη  που  έχει αναπτυχθεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο και διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.  Κατασκευάζεται με  ειδικό εύκαμπτο θερμοπλαστικό πολυμερές και ειδικά πρόσθετα νανοτεχνολογίας που δίνουν στην επικάλυψη εξαιρετική πρόσφυση στη στέγη, αλλά και υψηλή σταθερότητα στην ηλιακή ακτινοβολία.
 
Η ελαστικότητά που έχει λόγω της καινοτόμας κατασκευής της  είναι μοναδική (197%) και μπορεί να ανταπεξέλθει το ίδιο καλά σε εξαιρετικά χαμηλές όσο και εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες χωρίς καμία μεταβολή στη διάρκεια των χρόνων. Αποτελείται από ειδικές ανακλαστικές χρωστικές ουσίες που εξασφαλίζουν την προστασία από τον ήλιο, τη βροχή, το χιόνι και καθιστούν τη στέγη αυτοκαθαριζόμενη αλλά και απρόσβλητη από ρύπους και σκόνη. Έτσι η επισκευή - συντήρηση μας επιστρέφει πολύ σύντομα χρήματα, αφού το κόστος της εφαρμογής  αποσβένεται από την εξοικονόμηση ενέργειας δηλαδή τους μειωμένους λογαριασμούς για ψύξη και θέρμανση του χώρου αλλά και από την εκμηδένιση πιθανόν ζημιών ή/και συντήρησης που θα χρειαζόταν.
 
Μετά την εφαρμογή του συστήματος, η στέγη θα εμφανιστεί ξανά καινούργια και θα παραμείνει καινούρια για πολλά χρόνια.


Ποιότητα και πιστοποιήσεις συστήματος
 
Η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τη Ελλάδα, της κορυφαίας στον κόσμο εταιρείας στις μονωτικές επικαλύψεις κεραμοσκεπών-οροφών, Iso Paint. Η εγγυημένη ποιότητα των πιστοποιημένων υλικών της Iso Paint, καθώς και τα έμπειρα, πιστοποιημένα και άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ, σας  εξασφαλίζουν το καλύτερο αποτέλεσμα  και εγγυούνται τη ποιότητα της εφαρμογής στη σκεπή σας. Έχουμε επισκευάσει και ανακαινίσει δεκάδες οικίες σε περιοχές όπως ο Αγιος Στέφανος, Καπανδρίτι, Πολυδένδρι, Χαλάνδρι, Αχαρναί, Γέρακα, Δήλεσι, Ωρωπό, Αυλίδα, Χαλκίδα και γενικότερα σε Αττική, Εύβοια και Βοιωτία με απόλυτη επιτυχία, ταχύτητα και λογικό κόστος.
Δείτε έργα μας με μονώσεις κεραμοσκεπών.
 
Πιστοποιήσεις Υλικών και Εργασιών Συστήματος
 • Τέλεια πρόσφυση σε στέγες και κεραμοσκεπές κάθε είδους (πιστοποιημένο σύμφωνα με το DIN EN ISO 4624).
 • Μεγάλη αντοχή σε εφελκυσμό (πιστοποιημένο σύμφωνα με το DIN 5354).
 • Πιστοποιημένο στη διαπερατότητα υδρατμών σύμφωνα με το DIN EN ISO 7783-2.
 • Απόλυτη στεγάνωση από βροχή, χιόνι, πάγο και υγρασίες (πιστοποίηση υδατοπερατότητας σύμφωνα με το DIN EN ISO 1062-3).
 • Μεγάλη ανθεκτικότητα στο χρόνο (πιστοποίηση σύμφωνα με DIN EN ISO 4892-3, DIN 53166 & DIN EN ISO 2810, καμία αλλαγή στη διάρκεια των χρόνων σε αντοχή, χρώμα & λάμψη).
 • Εξαιρετική  ανθεκτικότητα και σταθερότητα στην ηλιακή ακτινοβολία (UV), σπίθες και ιπτάμενα σωματίδια ( πιστοποίηση σύμφωνα με το DIN 4102 part 7).
 • Οι εργασίες επιβλέπονται από  πιστοποιημένους Τεχνικούς Μονώσεων / Μονωτές κατά  ΕΣΥΔ  σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024
 • Τα συνεργεία που θα εργαστούν  αποτελούνται από ειδικευμένους και πιστοποιημένους μονωτές  κατά  DIN CERTCO   
Οι πολλές επιλογές χρωματισμού, διασφαλίζουν την απόλυτη προσαρμογή με τον υπάρχον χρωματισμό της κεραμοσκεπής  ή ακόμα και την πλήρη αλλαγή χρωματισμού της στέγης, μια καινοτομία που επιτρέπει την πλήρη ανακαίνιση και αλλαγή όψης των σπιτιών για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

  Έγγραφη προσφορά και εγγύηση
 
Με την εταιρία μας  γνωρίζετε εγγράφως εκ των προτέρων, τις βελτιώσεις που χρειάζονται να γίνουν για να έχετε την τέλεια μόνωση στην οροφή σας. Ξέρετε από την αρχή τις εργασίες, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και το συνολικό κόστος των εργασιών. Ζητήστε προσφορά
Η έγγραφη οικονομοτεχνική μελέτη, αποτελεί την πρώτη εγγύηση για σας και ταυτόχρονα αποτελεί δέσμευση και απόδειξη επαγγελματισμού και αξιοπιστίας από τη μεριά μας.
Με την ολοκλήρωση του έργου, όπως σε όλα τα έργα μόνωσης που παραδίδουμε θα σας δοθεί γραπτή εγγύηση που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα δέκα χρόνια.
 
          Η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ έχει αναπτύξει και εφαρμόζει:
 • Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2015
 • Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία ΕΛΟΤ 1801 : 2008 / OHSAS 18001 : 2007
 • Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 : 2015

Αναλυτική παρουσιάση των εργασιών του συστήματος 

Copyright © 2014, Andreoy Plus, All rights reserved.