Αρχική / ΜΟΝΩΣΕΙΣ / Μονώσεις Ταρατσών

Μονώσεις Ταρατσών

Μόνωση Ταράτσας

Η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ έχει κάνει χιλιάδες μονώσεις ταρατσών σε Αθήνα, Αττική, Εύβοια, Χαλκίδα!

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε! Ζητήστε μας προσφορά.

Δίνουμε λύσεις! Η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ είναι η καλύτερη επιλογή για τη μόνωση της ταράτσας σας.

μονώσεις ταρατσών Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ

Τρόποι και τιμές για μόνωση ταράτσας

Δείτε τους τρόπους μόνωσης ταράτσας που προσφέρουμε. Μας αρέσει να τους λέμε "λύσεις μονώσεων ταράτσας". Επικοινωνήστε, και μαζί θα επιλέξουμε το είδος της μόνωσης που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας.

 • Θερμομόνωση και Στεγάνωση Monosi Plus
  Καινοτόμο σύστημα θερμομόνωσης και στεγάνωσης Monosi Plus. Ελάχιστο βάρος, χαμηλή τιμή, απίστευτη αξιοπιστία και διάρκεια στο χρόνο
 • Συμβατική Μόνωση Δώματος
  Συμβατική μόνωση δώματος. Η λύση που επιλέγουν οι περισσότεροι στην Ελλάδα. Αξιόπιστη λύση με 16 χρόνια γραπτή εγγύηση, πολύ καλή θερμονόνωση και άριστη υγρομόνωση
 • Ανεστραμμένη Μόνωση Δώματος
  Λύση για τοποθέτηση των θερμομονωτικών υλικών στο τέλος της μόνωσης χωρίς να είναι εκτεθειμένα σε νερά και υγρασίες. 12 χρόνια εγγύηση μερική βατότητα
 • Θερμομόνωση και Στεγανοποίηση Ταράτσας χωρίς κλίσεις
  Καινοτόμο Σύστημα Μόνωσης FlexThermo. Θερμομόνωση και στεγανοποίηση από 19 ευρώ/τ.μ. και με μόνο 6-8 κιλά βάρος ανά τ.μ. Έως 10 χρόνια γραπτή εγγύηση
 • Υγρομόνωση Ταράτσας χωρίς κλίσεις
  Υγρομόνωση απευθείας στην πλάκα στις περιπτώσεις που οι κλίσεις δεν είναι σωστές και λιμνάζουν νερά. Από 8 ευρώ/τ.μ. έως 10 χρόνια εγγύηση

"Επικοινωνήστε μαζί μας και με τη βοήθεια ενός έμπειρου τεχνικού θα μπορέσετε να επιλέξετε τη λύση που σας ταιριάζει"

Είμαστε οι Ειδικοί στις Μονώσεις Ταρατσών

Δείτε γιατί με εμάς θα έχετε την καλύτερη λύση στη μόνωση της ταράτσας σας:

Ζητήστε μας προσφορά και τιμές για μόνωση ταράτσας

Επικοινωνήστε μαζί μας. Δίνουμε λύσεις. Απλά!

Έχετε μονοκατοικία, πολυκατοικία, επαγγελματικό ή βιομηχανικό κτήριο; Επικοινωνήστε και πείτε μας το πρόβλημα που έχετε με την ταράτσα σας!

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα σας εξηγήσει τον τρόπο κατασκευής, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και την τιμή ανά τ.μ. που κοστίζει η κάθε λύση μόνωσης και στεγάνωσης της ταράτσας σας.

Η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ εξυπηρετεί όλες τις περιοχές της Αθήνας και της Αττικής, τη Χαλκίδα, την Εύβοια, τη Στερεά Ελλάδα.

Η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ είναι η καλύτερη επιλογή για τη μόνωση της ταράτσας σας

Από την ίδρυσή της το 1999 στη Χαλκίδα, η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ (μάθετε περισσότερα για την Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ) αναπτύσσεται ταχύτατα. Σύμμαχος της εταιρίας, είναι η εμπιστοσύνη και η στήριξη πολιτικών μηχανικών, μεγάλων κατασκευαστών, τεχνικών εταιριών και πολλών ιδιωτών.

Έχουμε παραδώσει χιλιάδες μονώσεις πάντα με απόλυτη επιτυχία. Επενδύουμε διαρκώς σε νέες τεχνολογίες, μεθόδους, παραγωγή μονωτικών υλικών, καθώς και στην συνεχή και σωστή εκπαίδευση του προσωπικού μας στην εφαρμογή τους.

Τα συνεργεία, οι πολιτικοί μηχανικοί και οι τεχνικοί μας, είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι και όλοι τους πιστοποιημένοι στον κλάδο της μόνωσης. Διαθέτουμε στο ενεργητικό μας ένα μεγάλο αριθμό οχημάτων και ειδικού μηχανολογικού εξοπλισμού, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετούμε συγχρόνως πολλούς πελάτες και να αναλαμβάνουμε ταυτόχρονα πολλά έργα.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα σας εξηγήσει τον τρόπο κατασκευής, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και τη τιμή ανά τ.μ. που κοστίζει η κάθε λύση ή επισκεφθείτε τα Τεχνικά πολυκαταστήματα μας στην Αθήνα (Κηφισιά) και τη Χαλκίδα.

Πιστοποποιημένα Συνεργεία Μονώσεων

Τα συνεργεία μας αποτελούνται από εξειδικευμένους και πιστοποιημένους μονωτές κατά DIN CERTCO.

Διαθέτουμε πιστοποιημένους Τεχνικούς Μονώσεων / Μονωτές κατά ΕΣΥΔ σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024

"Χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα υλικά μονώσεων και δικά μας πιστοποιημένα & εξειδικευμένα συνεργεία μονώσεων"

Η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ έχει τα καλύτερα υλικά θερμομόνωσης

Η θερμομόνωση στη ταράτσα είναι στη πραγματικότητα αυτό που μας κρατάει το σπίτι ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Οι θερμομονωτικές πλάκες είναι αυτές που θα σας εξοικονομήσουν ενέργεια και συνεπώς θα σας γλυτώσουν πολλά χρήματα που σπαταλάτε μέχρι τώρα για να θερμάνετε το κτήριο σας τις κρύες μέρες του χειμώνα ή να το ψύξετε στα καυτά Ελληνικά καλοκαίρια.

Η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της, παράγει πλέον τη σειρά θερμομονωτικών πλακών Thermoenergy Plus, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες & πιστοποιημένες για θερμομόνωση δωμάτων.

Έχουν πολύ χαμηλούς συντελεστές θερμοδιαπερατοτητας (λ), με σκοπό την μεγαλύτερη & συντομότερη απόσβεση της επένδυση σας. Η πιστοποίηση 100 χρόνων που διαθέτουν (διατήρηση ιδιοτήτων για 100 χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής του) διασφαλίζει εξαιρετική και σταθερή απόδοση στη διάρκεια των χρόνων.

Έχουμε αντικαταστήσει τα παραδοσιακά βαριά και μη θερμομονωτικά υλικά ρήσεων (τσιμεντοκονία, περλομπετόν, αφρομπετό, ελαφρομπετό, κ.λπ.) με το Τherbobeto το οποίο παράγουμε και χρησιμοποιούμε αποκλειστικά.

Το Therbobeto είναι ένα ινοπλισμένο θερμομονωτικό & ηχομονωτικό ελαφροσκυρόδεμα, με εκπληκτικές τιμές αντοχής σε θλίψη και κάμψη, που λόγω του ελάχιστου βάρους του, συμβάλει στην αντισεισμική προστασία του κτηρίου σας, ενώ παράλληλα προσθέτει θερμομόνωση λόγω του πιστοποιημένου χαμηλού συντελεστή θερμοδιαπερατότητας που έχει (λ), ενώ εμείς απλά κάνουμε κλίσεις στη πλάκα σας.

"Ο συνδυασμός αυτών των δύο θερμομονωτικών στρώσεων στις μονώσεις μας, λύνει οριστικά προβλήματα με μαυρίλες, μούχλα, σταλαγματιές και υγροποιήσεις στο ταβάνι σας"

Η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ έχει τα καλύτερα συστήματα στεγάνωσης

Η υγρομόνωση είναι αυτή που προστατεύει από βροχή, χιόνι και υγρασίες εξασφαλίζοντας την υγεία ενός συστήματος μόνωσης ταράτσας ή αδιαβροχοποιεί την πλάκα σκυροδέματος.

Λόγω της τεράστιας σημασίας που έχει, παράγουμε πλέον μόνοι μας, μετά από μελέτες ετών, τις πιστοποιημένες & κορυφαίες σε απόδοση ασφαλτικές μεμβράνες ANDREOY MONOSI THERMODIEN ENERGY PLUS.

Σημείωση: Τις ασφαλτικές μεμβράνες ή μεμβράνες στεγάνωσης, ο πολύς κόσμος τις γνωρίζει ως ασφαλτόπανα, πισσόχαρτα, πισσόπανα.

Στις λύσεις στεγανοποίησης που παράγουμε και χρησιμοποιούμε, προσθέσαμε το σύστημα Flex Thermo, υλικό με εξαιρετικές επιδόσεις υγρομόνωσης ακόμα και σε λιμνάζοντα νερά στο δώμα αφού δεν έχει καμία ένωση και το μόνο κατάλληλο στην αγορά για απευθείας τοποθέτηση πλακιδίων (πλακάκια).

Τέλος, για τους πελάτες μας που θέλουν την πλέον οικονομική λύση για την υδρομόνωση της ταράτσας τους, παράγουμε και χρησιμοποιούμε το εξαιρετικής ποιότητας υδατοδιαλυτό ελαστομερές υβριδικό επίχρισμα Roof Energy Cool, που είναι χαρακτηρισμένο από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ως ψυχρό υλικό, αφού εμφανίζει υψηλή θερμοανακλαστικότητα και συνεισφέρει έτσι στην θερμική άνεση καθώς και στην εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων.

"Έτσι μπορούμε να προσφέρουμε πολλές και ποιοτικές επιλογές στις στεγανοποιήσεις ταρατσών, ώστε να διαλέξετε ποια σας ταιριάζει ανάλογα το κόστος, την απόδοση και τη διάρκεια στο χρόνο που επιθυμείτε"

Η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ σας προσφέρει θερμογραφία πριν και μετά τη μόνωση της πλάκας

Μια αυτοψία δεν είναι πάντα αρκετή. Με τη θερμογραφία έχουμε την πλήρη υπέρυθρη εικόνα και μπορούμε να προτείνουμε υπεύθυνα το σύστημα μόνωσης που πραγματικά χρειάζεστε, να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα στη ρίζα του και οι εργασίες μας να είναι πραγματικά αποτελεσματικές.

"Διαθέτουμε τέσσερεις πιστοποιημένους θερμογράφους (LEVEL I) και δύο πιστοποιημένους θερμογράφους (LEVEL II)"

Η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ έχει τις καλύτερες τιμές και τους πιο ευέλικτους τρόπους πληρωμής

Η ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΝΩΣΗ ΑΒΕΤΕ, πάντα ένα βήμα μπροστά, βλέποντας και ακούγοντας τα προβλήματα της εποχής μας έχει δημιουργήσει δικά της προγράμματα χρηματοδότησης και φυσικά συμμετέχει σε όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα (Εξοικονομώ κατ' Οίκον, ΕΣΠΑ, χτίζοντας το μέλλον κ.λπ.).

Η εμπειρία μας, η παραγωγή των μονωτικών υλικών, οι πολλές επιλογές συστημάτων μόνωσης που σας δίνουμε και ο σεβασμός στους πελάτες που δεν επιθυμούν να κάνουν κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα των μονωτικών υλικών ή των συνεργείων που θα κάνουν την εφαρμογή της μόνωσης στο σπίτι τους, μας έχουν κάνει την ποιοτικότερη λύση της αγοράς, σε τιμή και τρόπο αποπληρωμής που θα σας ενθουσιάσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε λύση χρηματοδότησης και για τη δικιά σας μόνωση ή ακολουθείστε μας σε facebook & twitter για να σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις των κρατικών προγραμμάτων επιδότησης.

"Χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα υλικά μονώσεων και δικά μας πιστοποιημένα & εξειδικευμένα συνεργεία μονώσεων"

Στην Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ λαμβάνετε πάντα γραπτή εγγύηση

Στην εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ, σας δίνουμε πάντα γραπτή εγγύηση για τις εργασίες που έχουμε κάνει στην ταράτσα του κτηρίου σας. Δε σταματάμε όμως εκεί. Παρακολουθούμε το κτήριο και αφού σας παραδώσουμε το έργο. Οι περιοδικοί δωρεάν τεχνικοί έλεγχοι που κάνουμε, καταγράφονται και σας δίνονται πάντα εγγράφως μέσω του βιβλίου εγγύησης και τεχνικής υποστήριξης.

"Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας, για χρόνια μετά το πέρας των εργασιών, για να προλαμβάνουμε προβλήματα και να σας ενημερώνουμε"

Οι πιστοποιήσεις της εταιρείας Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ

 • Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2015
 • Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία ΕΛΟΤ 1801 : 2008 / OHSAS 18001 : 2007
 • Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 : 2015
 • Συνεργεία με Πιστοποιημένους Τεχνικούς Μονώσεων / Μονωτές κατά ΕΣΥΔ σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024

Η εταιρεία Aνδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ είναι μέλος των ακόλουθων οργανισμών

 

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιρειών Μονώσεων
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιρειών Μονώσεων
 
European Federation of Associations of Insulation Contractors
European Federation of Associations of Insulation Contractors
 
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης
 
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου και Συναφών Ειδών
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου και Συναφών Ειδών (ΣΕΚΑ)
 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας. Συμπληρώστε τώρα τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα δώσει λύση στο πρόβλημα με τη μόνωση και στεγάνωση της ταράτσας σας.

Προεργασίες πριν τη μόνωση της ταράτσας

Για τους περισσότερους οι προεργασίες που απαιτούνται για τη μόνωση της ταράτσας (ταρατσομόλυβα, ηλιακοί, στηθαία, μάρμαρα κ.τ.λ.) φαίνονται εμπόδιο αξεπέραστο.

Μέχρι τώρα οι προεργασίες πρόσθέταν οικονομικό κόστος και ταλαιπωρία γιατί έπρεπε να συντονιστούν διάφοροι τεχνίτες (υδραυλικοί, χτίστες, μαρμαράδες).

Όχι πια! Η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ, αναλαμβάνει με τα δικά της συνεργεία να σας απαλλάξει από την ταλαιπωρία και δεσμεύεται να ξέρετε τις τιμές των προεργασιών από την πρώτη στιγμή.

Αν όμως εσείς επιθυμείτε να εργαστούν οι δικοί σας τεχνίτες; Και πάλι καμία ταλαιπωρία. Αναλαμβάνουμε, χωρίς καμία χρέωση, να προγραμματίσουμε, συντονίσουμε και φυσικά να ελέγξουμε όσους επιλέξατε. Εσείς απλά δώστε μας πρόσβαση στη πλάκα σας.

"Ξέρουμε ότι δεν σας αρέσουν οι προεργασίες για αυτό και τις αναλαμβάνουμε εμείς"

Ζητήστε μας προσφορά και τιμές για μόνωση ταράτσας

Επικοινωνήστε μαζί μας. Δίνουμε λύσεις. Απλά!

Έχετε μονοκατοικία, πολυκατοικία, επαγγελματικό ή βιομηχανικό κτήριο; Επικοινωνήστε και πείτε μας το πρόβλημα που έχετε με την ταράτσα σας!

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα σας εξηγήσει τον τρόπο κατασκευής, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και την τιμή ανά τ.μ. που κοστίζει η κάθε λύση μόνωσης και στεγάνωσης της ταράτσας σας.

Η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ εξυπηρετεί όλες τις περιοχές της Αθήνας και της Αττικής, τη Χαλκίδα, την Εύβοια, τη Στερεά Ελλάδα.

Δείτε τα έργα μας!

Δείτε τα έργα μας σε μονώσεις. Από μονώσεις ταρατσών μέχρι μονώσεις θεμελίων.

Λύσεις μόνωσης ταράτσας

 
Copyright © 2014, Andreoy Plus, All rights reserved.