Αρχική / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / Μετρήσεις Ενεργειακής Απόδοσης Κουφωμάτων

Μετρήσεις Ενεργειακής Απόδοσης Κουφωμάτων

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ & ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΑΛΩΣΕΩΝ
 
Η Ανάπτυξη της Ενεργειακής Κουλτούρας με σκοπό να γίνει τρόπος σκέψης σε κάθε έναν ξεχωριστά θα έχει πολλαπλά αποτελέσματα όπως :

Αεροστεγανοτητα παραθυρων

Ευρωπαϊκοί  στόχοι  

Τον Ιούλιο του 2014, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην ανακοίνωση σχετικά με την ενεργειακή απόδοση, έθεσε ως στόχο για το 2030 την εξοικονόμηση ενέργειας κατά 30%. Τον Φεβρουάριο του 2014, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κάλεσε για έναν φιλόδοξο και δεσμευτικό στόχο της ενεργειακής απόδοσης κατά 40%, για το 2030.
 
Για την επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων βασική προϋπόθεση είναι η τοποθέτηση κουφωμάτων τα οποία θα θωρακίζουν θερμικά τα σπίτια είτε πρόκειται για νέες κατοικίες είτε πρόκειται για την ενεργειακή αναβάθμιση των υφιστάμενων κτηρίων. 
 
Συνδυάζοντας την επιλογή πιστοποιημένου συστήματος θερμομονωτικής σειράς κουφωμάτων & πιστοποιημένης υάλωσης  με τις μετρήσεις  της ενεργειακής απόδοσης & απωλειών τους επιτυγχάνουμε άρτιο αποτέλεσμα.
 
Για την υλοποίηση των μετρήσεων  αυτών  χρησιμοποιείται ο μηχανισμός Blower Door Test (BDT), οι πρώτες δοκιμές του οποίου ξεκίνησαν τη δεκαετία του 1970 , με το οποίο μετράμε  την αεροστεγανότητα των κουφωμάτων  και σε συνδυασμό με τις κάμερες  θερμογραφίας  με  τις οποίες ελέγχουμε  τις θερμικές ανωμαλίες , την υγρασία και φυσικά την διαρροή του αέρα πραγματοποιούμε άρτιες ενεργειακές μετρήσεις  σε κάθε τύπο κουφωμάτων από τα παλαιά που χρήζουν αντικατάστασης έως και τα νέας κατασκευής - τοποθέτησης αποδίδοντας με τον τρόπο αυτό ένα ολοκληρωμένο έργο.
 
Στο group ΑΝΔΡΕΟΥ διαθέτουμε  την τεχνογνωσία , το κατάλληλα εκπαιδευμένο & πιστοποιημένο προσωπικό καθώς και τον σύγχρονο εξοπλισμό  με τα οποία προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες  κατά την εκτέλεση των μετρήσεων ενεργειακής απόδοσης & απωλειών.
 
Με την αρμονική συνεργασία όλων των προαναφερόμενων παραγόντων  εξοικονομούμε ενέργεια, προστατεύουμε το περιβάλλον, τονώνουμε την αγορά, καλλιεργούμε μια σύγχρονη ενεργειακή κουλτούρα , αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής σε χιλιάδες κατοικίες και εξασφαλίζουμε σημαντικά οικονομικά οφέλη.
Copyright © 2014, Andreoy Plus, All rights reserved.