Αρχική / ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Χρώματα - Μονωτικά & Δομικά Υλικά - Νανοτεχνολογία
 
Η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ διαθέτει τεχνικά πολυκαταστήματα στην Αττική και στην Εύβοια, ένα κέντρο Logistics και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.
 
Εξειδικευμένο προσωπικό - φιλική εξυπηρέτηση
 
Το φιλικό και άριστα εκπαιδευμένο από τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε προσωπικό μας, εξασφαλίζει άμεση εξυπηρέτηση και την επιλογή των κατάλληλων υλικών και εργαλείων για τις εργασίες που θέλετε να κάνετε.
 
Σε συνεργασία με τους πολιτικούς μηχανικούς και τους πιστοποιημένους μονωτές που πάντα βρίσκονται στα τεχνικά πολυκαταστήματα μας, σας προσφέρουν βοήθεια και σας δίνουν λύση σε κάθε σας πρόβλημα.
 
Σωστές τιμές – Πανελλαδική εξυπηρέτηση
 
Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές σε είδη χρωμάτων, νανοτεχνολογίας, μονωτικών, δομικών & τεχνικών υλικών, ώστε να σας προσφέρουμε πολλές διαφορετικές ποιοτικές και οικονομικές επιλογές.
 
Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και να παραδώσουμε τα προϊόντα που θα επιλέξετε σε όλη την Ελλάδα, άμεσα μέσω του δικτύου συνεργασιών που έχουμε χτίσει στη διάρκεια των χρόνων με αξιόπιστες μεταφορικές εταιρίες και εταιρίες ταχυμεταφορών.
 
Στα τεχνικά πολυκαταστήματα της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ, θα βρείτε καινούρια και πρωτοπόρα είδη όπως μονωτικά, στεγανωτικά, χρώματα, προϊόντα νανοτεχνολογιάς, εργαλεία, δομικά & κατασκευαστικά υλικά, εξοπλισμό ένδυσης &  προστασίας εργαζομένων, διακοσμητικά υλικά, εργαλεία για τον κήπο, κ.ά. που έχουν άμεση σχέση από την έναρξη έως την περάτωση κάθε οικοδομικού έργου.
 


 
Τεχνικό Πολυκατάστημα Εύβοιας – Βοιωτίας
 
Το τεχνικό πολυκατάστημα στην Χαλκίδα (δίπλα στα ΚΤΕΛ), έχει συνολική επιφάνεια 900 μ2. Αποτελεί το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας και στεγάζει το εμπορικό τμήμα καθώς και το τμήμα των συνεργείων μας που εκτελούν έργα στην Εύβοια και την Βοιωτία.
  
Θα το βρείτε στη:
Kιαπέκου 1, Χαλκίδα, Εύβοια
Τηλέφωνο: 2221079950 & 2221079940
Fax: 221079700         
 
 
Καταστήματα χρωμάτων

 Τεχνικό Πολυκατάστημα Αττικής
 
Το σύγχρονο πολυώροφο τεχνικό πολυκατάστημα μας, στην Κηφισιά, έχει τη δυνατότητα γρήγορης παράδοσης σε όλη την Αττική. Τροφοδοτείτε καθημερινά από το κέντρο Logistics της εταιρίας μας και στεγάζει το εμπορικό τμήμα και το τμήμα των συνεργείων που εκτελούν έργα στην Αττική.
 
Θα το βρείτε στη:
Λ. Τατοϊου 133, Κηφισιά, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210-6255780 & 210-6256780
Fax: 210-6255780
Email: info@andreoy.gr
 
 
 
  Καταστήματα εργαλείων

  
Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Ανδρέου Α.Ε.
 
Η Ανδρέου Α.Ε. δημιούργησε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα, μέσω του οποίου μπορείτε να δείτε και να παραγγείλετε γρήγορα και εύκολα τα περισσότερα από τα προϊόντα που υπάρχουν και στα τεχνικά πολυκαταστήματα μας.
 
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Ανδρέου Α.Ε. θα το βρείτε στη διεύθυνση: http://www.andreoy.gr/eshop/

 
Logistics Παραλία Αγίου Νικολάου - Εύβοια
  
Το 2005 οι ανάγκες της εταιρείας για αποθηκευτικούς χώρους μεγάλωσαν και ως εκ τούτου δημιουργήθηκε το υποκατάστημα Logistics στην Παραλία Αγίου Νικολάου, συνολικής εκτάσεως 9.000 μ2 εκ των οποίων τα 1.050 μ2 είναι στεγασμένος χώρος.
 
Τροφοδοτεί με υλικά καθημερινά τα τεχνικά πολυκαταστήματα μας, και εκτελεί τις παραγγελίες του ηλεκτρονικού καταστήματος σε όλη την Ελλάδα.
 
Καταστήματα δομικών υλικών

 
Δίκτυο χονδρικών πωλήσεων & Ανδρέου point
 
Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας μέσω των συνεργασιών μας, σε επιλεγμένα καταστήματα και στο δίκτυο καταστημάτων Ανδρέου Point
 
 
 
Copyright © 2014, Andreoy Plus, All rights reserved.