Αρχική / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / Θερμογραφικοί Έλεγχοι

Θερμογραφικοί Έλεγχοι

 Θερμογραφία & Μονώσεις 

Η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ,  είναι η πρώτη εταιρεία μονώσεων στην Ελλάδα που καθιέρωσε τον Θερμογραφικό έλεγχο και τη δοκιμή αεροστεγανότητας (blower door test)  σαν μέθοδο πρόληψης, εντοπισμού και αντιμετώπισης προβλημάτων που σχετίζονται με την παθολογία των κτηρίων.
 
Πιστοποιημένοι θερμογράφοι
 
Διαθέτει πλέον στο δυναμικό της 4 πιστοποιημένους θερμογράφους (LEVEL Ι), 2 πιστοποιημένους θερμογράφους (LEVEL II), 1 πολιτικό μηχανικό και 1 μηχανολόγο μηχανικό που εκπαιδεύονται συνεχώς με σεμινάρια εξειδικευμένα στην κτηριακή θερμογραφία και έχουν όλοι πολυετή εμπειρία στον χώρο της κατασκευής.
 
Γιατί δεν έχει σημασία μόνο ο εξοπλισμός, αλλά και ποιος τον χειρίζεται!

 Σύγχρονος Θερμογραφικός Εξοπλισμός 

Παράλληλα, έχουμε επενδύσει στον κατάλληλο και πλέον σύγχρονο εξοπλισμό τόσο στον τομέα των θερμικών καμερών όσο και στον τομέα των προγραμμάτων για την ανάλυση των θερμικών εικόνων και τον υπολογισμό ενεργειακών απωλειών.

Υψηλού Επιπέδου Θερμογραφικοί  Έλεγχοι 

Όλα τα παραπάνω μας επιτρέπουν να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατά την εκτέλεση θερμογραφικών ελέγχων τόσο στον εντοπισμό προβλημάτων όσο και στην υπεύθυνη πρόταση αντιμετώπισής τους με σύγχρονες λύσεις όπως αυτές προκύπτουν από την ανάλυση των αποτελεσμάτων.
 
Θερμογραφικοί έλεγχοι από την ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΕ  

Κτηριακή Θερμογραφία.  Ένα Πολύτιμο Εργαλείο
 
Η θερμογραφία στα κτήρια (building thermography) θεωρείται από τις οδηγούσες τεχνολογίες, σε χώρες με παράδοση στην εξοικονόμηση ενέργειας όπως η Γερμανία, η Γαλλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, σε ότι αφορά τη δυνατότητά της να εντοπίζει τις περιοχές των ενεργειακών απωλειών,  και άρα τα σημεία που απαιτούνται διορθωτικές επεμβάσεις. Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της είναι ότι είναι μη καταστροφική. Είναι συνεπώς ένα άριστο - αν όχι το μοναδικό- εργαλείο για την ενεργειακή ταυτοποίηση των κτηρίων.
 
Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο παγκοσμίως, για την εξασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας κατά τη διάρκεια της κατασκευής και μπορεί να προλάβει δαπανηρές διορθώσεις, πριν τη τελική παράδοση στον αγοραστή.
 
Όλο και περισσότεροι παγκοσμίως καταφεύγουν στη θερμογραφία, για να εξασφαλίσουν ότι η επένδυσή τους ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους όσο αναφορά την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του κτηρίου.
 
Η εταιρία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ, πάντα ένα βήμα μπροστά, στο πλαίσιο της γραπτής εγγύησης που δίνει σε όλες τις μονώσεις που υλοποιεί, έχει καθιερώσει τον δωρεάν θερμογραφικό έλεγχο σε όλα τα στάδια του έργου (πριν , κατά τη διάρκεια, και στην παράδοση) αλλά και στους δωρεάν τεχνικούς ελέγχους ποιότητας που εκτελεί για όσο χρονικό διάστημα ισχύει η εγγύησή σας.

Θερμογραφία κτηρίου  Θερμογράφημα            

Η συνημμένη παρουσίαση της θερμογραφίας περιέχει θεωρητικά στοιχεία και συγκεκριμένες εφαρμογές σε κτηριακές εγκαταστάσεις. Αποτελεί ένα χρήσιμο οδηγό που μπορεί να σας ενημερώσει για τη χρησιμότητα και τις εφαρμογές των θερμογραφικών ελέγχων.Για να δείτε την παρουσίαση, σε νέο παράθυρο με τη μορφή αρχείου PDF κάνετε κλικ εδώ.
Copyright © 2014, Andreoy Plus, All rights reserved.