Αρχική / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / Βιομηχανικά δάπεδα και Εποξειδικά δάπεδα

Βιομηχανικά δάπεδα και Εποξειδικά δάπεδα

Βιομηχανικά Δάπεδα - Ράμπες
 
Τα βιομηχανικά δάπεδα δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις απαιτήσεις χώρων με ιδιαίτερες απαιτήσεις σε μηχανικές καταπονήσεις όπως βιομηχανίες, αποθήκες, εργοστάσια, χώρους στάθμευσης , βενζινάδικα, διαδρόμους αεροδρομίων κ.τ.λ.
 
Πλέον όμως, λόγω και του χαμηλού κόστους εφαρμογής που έχουνε, τα επιλέγουν και πολλοί ιδιώτες για να διαμορφώσουν και να διακοσμήσουν τους εξωτερικούς χώρους των σπιτιών τους, δίνοντας ένα μινιμαλιστικό στυλ στον εξωτερικό χώρο τους έχοντας και την επιλογή του χρωματισμού για να ταιριάξει απόλυτα στο υπάρχον περιβάλλον.
 
Διαχωρίζονται σε κατηγορίες, ανάλογα με τη χρήση τους και τις επιβαρύνσεις που πρόκειται να δεχτούν. Η εκπληκτική αντοχή τους επιτυγχάνεται με την επεξεργασία και σκλήρυνση της τελικής επιφάνειας συνήθως με εφαρμογή χαλαζιακής άμμου υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονη  λείανση του μπετόν με ειδικά μηχανήματα. 
 
Υπάρχουν και παραλλαγές που έχουν δημιουργηθεί για χώρους που υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις αντιολισθηρότητας όπως το σκουπιστό και η ράμπα ψαροκόκαλο που χρησιμοποιείται σε γκαράζ  που έχουν μεγάλη κλίση για να διευκολύνουν την είσοδο και την έξοδο των αυτοκινήτων.
   

 Πλεονεκτήματα Βιομηχανικών Δαπέδων

Βίντεο τελικού σταδίου κατασκευής βιομηχανικού δαπέδου (λείανση)

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κοστολογήσουμε το έργο σας επικοινωνήστε μαζί μας


Εποξειδικά & Αυτοεπιπεδούμενα δάπεδα

Τα εποξειδικά δάπεδα είναι ένα είδος επίστρωσης που γίνεται επιπρόσθετα πάνω από δάπεδα. Μπορούν να εφαρμοστούν είτε ως βαφή με ρολό ή ψεκασμό είτε στην πιο σύνθετη μορφή τους ως αυτοεπιπεδούμενο δάπεδο όταν υπάρχει απαίτηση εξομάλυνσης της επιφάνειας.
 
Έχουν πολλά πλεονεκτήματα και χρησιμοποιούνται κυρίως σε χώρους που απαιτείται μεγάλη αντοχή σε χημικά, μηδενική απορροφητικότητα, εύκολο καθάρισμα και ταυτόχρονα  τεράστια μηχανική αντοχή.
 
Μιλάμε συνεπώς για χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος (νοσοκομεία, ιατρεία, χώρους παραγωγής τροφίμων κ.τ.λ.) αλλά και για χώρους που λόγω του εργασιών που εκτελούνται πέφτουν στο δάπεδο χημικά, λάδια κ.τ.λ. που δεν πρέπει να εισχωρήσουν στο δάπεδο και επιπρόσθετα να καθαρίζονται εύκολα και γρήγορα (συνεργεία αυτοκινήτων, ελαιοτριβεία, απόβλητα κατά τη διάρκεια της παραγωγής και πολλά άλλα)
 
Όπως και στα βιομηχανικά δάπεδα, τα επιλέγουν πλέον και πολλοί ιδιώτες συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα που έχουν, το λιτό & μοντέρνο τόνο που δίνει στο εσωτερικό χώρο τους, την ταχύτητα εφαρμογής  και  το χαμηλό τους κόστος.
 
 Πλεονεκτήματα Εποξειδικών Δαπέδων

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κοστολογήσουμε το έργο σας επικοινωνήστε μαζί μας


Η Ανδρέου Α.Ε. έχει επενδύσει σε τεχνολογία αιχμής

Χρησιμοποιούμε κορυφαίας ποιότητας υλικά και τα συνεργεία μας έχουν πολυετή εμπειρία, τη τεχνογνωσία από τα χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα που έχουν παραδώσει με επιτυχία και φυσικά είναι πιστοποιημένα.
 
Με τη χρήση διπλού ελικοπτέρου εξασφαλίζει την καλύτερη συμπίεση του υλικού στο μπετό πετυχαίνοντας τη βέλτιστη σκλήρυνσή του.
Το μηχάνημα laser screed εξασφαλίζει καλύτερη και γρηγορότερη διάστρωση του σκυροδέματος και ταυτόχρονα μέγιστη ακρίβεια στη χάραξη των κλίσεων.
 
 
Οι πιστοποιήσεις μας

  Επεξήγηση - Λύσεις Δαπέδων 
 
Copyright © 2014, Andreoy Plus, All rights reserved.