Αρχική / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / Σταμπωτά δάπεδα και Σταμπωτοί τοίχοι

Σταμπωτά δάπεδα και Σταμπωτοί τοίχοι

Τι είναι το σταμπωτό δάπεδο
 
Τα σταμπωτά δάπεδα έχουν μεγάλη αντοχή και διάρκεια στο χρόνο ενώ ταυτόχρονα το κόστος κατασκευής και οι τιμές τους είναι πολύ χαμηλότερες από την κατασκευή δαπέδου με τους κλασικούς - συμβατικούς τρόπους.  Προσθέτουν μοναδική αισθητική τελειότητα, άψογη αντιολισθηρότητα, γρανιτένια αντοχή, και μια εντυπωσιακή απομίμηση δαπέδων που είναι φτιαγμένα από φυσικά πετρώματα, τούβλα, ξύλα, πλάκες (π.χ. πλάκες Καρύστου), πέτρες, σχιστόλιθοι και πολλά άλλα.
 
Η τεχνολογία των σταμπωτών είναι η ιδανική και πιο οικονομική λύση για ακάλυπτους χώρους, αυλές, πυλωτές, εισόδους οικιών, πισίνες, διαδρόμους κήπων, χώρους στάθμευσης, ράμπες, προσόψεις καταστημάτων, πλατείες, οικισμούς, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών, πεζοδρόμια και δίνει γρήγορες και φθηνές λύσεις στις διαμορφώσεις των εξωτερικών δαπέδων στο σπίτι, στη πολυκατοικία, το εξοχικό, στην αυλή και τον κήπο σας.
 
Το εκπληκτικό αυτό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την αποτύπωση ανάγλυφων μητρών με ειδικά  εργαλεία στο φρέσκο σκυρόδεμα, επίπαση με  σκληρυντικό χρώμα της επιλογή σας και τέλος υψηλής ποιότητας βερνίκια προστασίας για το τελικό φινίρισμα του σταμπωτού δαπέδου.
 
Πλεονεκτήματα Σταμπωτών Δαπέδων
 • Ταχύτητα κατασκευής (σταμπωτό ακόμα και πάνω από 200τ.μ. παραδίδεται σε μιά μέρα)
 • Υψηλή ποιότητα, άριστη  αντοχή στις καιρικές συνθήκες και την ηλιακή ακτινοβολία.
 • Αξιοπιστία, χρειάζεται ελάχιστη έως και καθόλου συντήρηση.
 • Απεριόριστη  διάρκεια ζωής, όση έχουνε και τα σκυροδέματα που είναι φτιαγμένα τα σπίτια σας.
 • Αντοχή σε πίεση και τριβές, βαριά φορτία, αυτοκίνητα, φορτηγά, αγροτικά κ.τ.λ.
 • Ευκολία στο καθάρισμα, γιατί είναι μη απορροφητικό δάπεδο και συνεπώς ένα απλό πλύσιμο αρκεί.
 • Υψηλή αισθητική, με τεράστια επιλογή χρωμάτων και σχεδίων (στάμπες). Μπορούν να ταιριάξουν σε οποιοδήποτε χώρο με ότι υλικά και αν έχει. 

Στα τεχνικά πολυκαταστήματα μας, στην Κηφισιά Αττικής και στην Εύβοια (Χαλκίδα) υπάρχει μεγάλη ποικιλία δειγμάτων, σχεδίων και χρωμάτων από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε το σχέδιο και το χρώμα του δικού σας σταμπωτού.

Δείτε μερικά σχέδια & χρώματα για σταμπωτό δάπεδο


Τι είναι ο σταμπωτός τοίχος

Οι σταμπωτοί τοίχοι γίνονται με ένα ειδικής σύνθεσης έτοιμο προς χρήση σοβά. Λόγω της ειδικής σύστασής του, έχει εκπληκτικές μηχανικές αντοχές αλλά και εξαιρετική αντοχή σε, ακόμα και ακραίες, καιρικές συνθήκες. Τα χρώματα έχουν προστεθεί και αυτά κατά τη διάρκεια της παραγωγής στον έτοιμο σοβά, και η διαδικασία αυτή προσφέρει στο χρωματισμό του σοβά απόλυτη αδιαβροχοποίηση αλλά και πολύ μεγάλη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία αποτρέποντας έτσι ξεθωριάσματα και αποχρωματισμούς.
 
Ο σταμπωτός διακοσμητικός σοβάς εφαρμόζεται απευθείας πάνω σε σκυρόδεμα, τοιχοποιίες, γυψοσανίδες και γενικότερα σε όλες τις επιφάνειες, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, που μπορεί να εφαρμοστεί και ο κλασικός σοβάς. Μπορεί να μιμηθεί άψογα πολλά φυσικά σχέδια και χρώματα όπως πέτρα, τούβλο, ξύλο, σχιστόλιθο κ.τ.λ. δίνοντας όμως απίστευτες αντοχές και διαχρονικότητα με ελάχιστη ως και μηδενική συντήρηση.
 
Πλεονεκτήματα Σταμπωτών τοίχων
 •  Ταχύτητα κατασκευής (σταμπωτό 100τ.μ. παραδίδεται σε μία μέρα)
 • Ανεξίτηλος, άριστη  αντοχή στις καιρικές συνθήκες και την ηλιακή ακτινοβολία.
 • Αξιοπιστία, χρειάζεται ελάχιστη έως και καθόλου συντήρηση.
 • Πολύ μεγάλη αντοχή στο χρόνο.
 • Ευκολία στο καθάρισμα, γιατί είναι μη απορροφητικός και συνεπώς με την πρώτη βροχή έχει πλυθεί.
 • Μεγάλη  επιλογή χρωμάτων και σχεδίων (στάμπες). Μπορούν να ταιριάξουν σε οποιοδήποτε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό.

Αν θέλετε παραπάνω πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε άμεσα για οποιαδήποτε διευκρίνηση θέλετε.

Δείτε μερικά σχέδια & χρώματα για σταμπωτό τοίχο


Σταμπωτά δάπεδα & τοίχοι από την Ανδρέου Α.Ε.

Η εταιρία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ, είναι από τις πρώτες εταιρίες που ασχολήθηκε με την κατασκευή σταμπωτών στην Ελλάδα. Έχει παραδώσει με επιτυχία εκατοντάδες μεγάλα και μικρότερα έργα και εξακολουθεί να βοηθάει τους πελάτες της να αναβαθμίσουν αισθητικά το χώρο τους με απίστευτη ταχύτητα και εξαιρετικά χαμηλό κόστος  σε συνδυασμό με κορυφαία ποιότητα. Έχουμε πλέον στα χέρια μας τεράστια ποικιλία σχεδίων (στάμπες) που μπορείτε να τα συνδυάσετε με όποιο χρώμα εσείς επιθυμείτε.
 
Μέσα από την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει από τα έργα μας, τολμάμε και παραδίδουμε σταμπωτά δάπεδα και τοίχους με πολλαπλά σχέδια (ακόμα και με σχέδιο μέσα στο σχέδιο) μπορντούρες και αν δεν καταφέρετε να βρείτε χρώμα που να σας ταιριάζει, μη στεναχωριέστε, το πρόβλημα θα το λύσουμε εμείς συνδυάζοντας χρώματα (και φούμο) επιτυχαίνοντας ακόμα και την αίσθηση της παλαιότητας στο δάπεδο σας.
  

Χωρίς αντιαισθητικές και ενοχλητικές ρηγματώσεις, χωρίς ξεθωριάσματα, χωρίς ξεφλουδίσματα.
  
Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και η τεχνογνωσία των συνεργείων μας είναι η εγγύηση σας.

Πιστοποιημένα και Έμπειρα Συνεργεία
 
Τα συνεργεία μας, οι πολιτικοί μηχανικοί και οι τεχνικοί μας, εκτός από την δύναμη και τη γνώση που τους δίνει η χρόνια εφαρμογή σταμπωτών, δεν σταματάνε ποτέ να εκπαιδεύονται και φυσικά είναι πάντα πιστοποιημένοι. Έτσι εγγυόμαστε σταμπωτά δάπεδα και τοίχους, όπως τα έχετε φανταστεί και το σημαντικότερο, να παραμείνουν έτσι για πάντα.
 
Αναπτύξαμε και εφαρμόζουμε:
 • Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2015
 • Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία ΕΛΟΤ 1801 : 2008 / OHSAS 18001 : 2007
 • Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 : 2015
 • Η ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΕ διαθέτει πιστοποιημένους Τεχνικούς Μονώσεων / Μονωτές κατά  ΕΣΥΔ  σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024
 • Τα συνεργεία της εταιρείας ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΕ επίσης αποτελούνται από ειδικευμένους και πιστοποιημένους μονωτές  κατά  DIN CERTCO 

  Επεξήγηση – Τομή Σταμπωτού Δαπέδου 

Copyright © 2014, Andreoy Plus, All rights reserved.