Αρχική / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / Υδρορροές Αλουμινίου

Υδρορροές Αλουμινίου

Υδρορροές αλουμινίου υψηλής αισθητικής χωρίς ενώσεις
 
Κατασκευή και τοποθέτηση υδρορροών υψηλής ποιότητας επί τόπου στο έργο, κομμένες ακριβώς στα μέτρα της κεραμοσκεπής σας. Προστατέψτε το κτήριο και τους τοίχους σας από τα νερά που έρχονται από την κεραμοσκεπή όταν βρέχει και γλυτώστε χρήματα για αποκαταστάσεις φουσκωμένων σοβάδων, φθαρμένων χρωμάτων και μαυρίλες.
 
Η εταιρία ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΝΩΣΗ ΑΒΕΤΕ εγκαθιστά υδρορροές  τις οποίες παράγει επί τόπου στο έργο σας. Έχουμε δικά μας έμπειρα και πιστοποιημένα συνεργεία,  και σύγχρονο εξειδικευμένο μηχανολογικό εξοπλισμό. Τα αυτοκινούμενα συνεργεία μας έχουν στη διάθεση τους τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε εξοπλισμό παραγωγής και κοπής αλουμινίου ώστε να πάρετε άριστο αισθητικό αποτέλεσμα καθώς και ειδικό γερανοφόρο όχημα με καλάθι μεταφοράς του προσωπικού  ώστε να διεκπεραιώνουμε τις εργασίες με ταχύτητα και να σας απαλλάσσουμε από τα περιττά έξοδα τοποθέτησης σκαλωσιάς.

Κορυφαία Ποιότητα

Το πρωτόχυτο αλουμίνιο που επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε ανταποκρίνεται πλήρως σε όλες τις μηχανικές, φυσικές, και χημικές δοκιμές των διεθνών προτύπων E.C.C.A. και είναι πιστοποιημένο.
 
 Αναπτύξαμε και εφαρμόζουμε: 

 
Στεγανότητα και Αντοχή.
 
 Η άριστη τοποθέτηση που εξασφαλίζει την απόλυτη στεγανότητα οφείλονται στο ότι οι κορνιζαριστές ή ημικύκλιες υδρορροές τοποθετούνται μονοκόμματα ανεξάρτητα από το μήκος της στέγης χωρίς εμφανή στηρίγματα από τα εξειδικευμένα και πιστοποιημένα συνεργεία μας. Έτσι οι υδρορροές αλουμινίου που εφαρμόζουμε επιτυγχάνουν διαχρονική αισθητική και παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. 
 
Δείτε ένα μικρό δείγμα από τα έργα μας


Χτένι προστασίας.

Αν επιλέξετε να τοποθετήσετε και χτένι κάλυψης υδρορροής τότε η υδρορροή  θα διατηρείται πάντα καθαρή από ξένους παράγοντες π.χ. φύλλα δέντρων, πουλιά κ.τ.λ. θα ελαχιστοποιήσετε τη συντήρηση που χρειάζεται και θα αποφύγετε έξοδα που μπορεί να προκαλέσει μια βουλομένη υδρορροή.
 

 
29 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξετε.
 
Οι υδρορροές αλουμινίου είναι διαθέσιμες σε 29 αποχρώσεις. Μπορούν να ταιριάξουν σε οποιαδήποτε σπίτι και εξωτερικό περιβάλλον χωρίς να αλλοιώσουν την αισθητική του.
 
Στα τεχνικά πολυκαταστήματά μας, στην Κηφισιά Αττικής και στην Εύβοια (Χαλκίδα) υπάρχει μεγάλη ποικιλία δειγμάτων, και χρωμάτων από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε τις δικές σας υδρορροές αλουμινίου.  Αν θέλετε παραπάνω πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε άμεσα για οποιαδήποτε διευκρίνηση θέλετε. 
 

 Τοποθέτηση υδρορροών από γαλβανισμένη λαμαρίνα ή πλαστικό. 

  Πλεονεκτήματα
• Οικονομία, πιο χαμηλό κόστος από τις υδρορροές αλουμινίου.
• Ποιότητα, οι ενώσεις που δημιουργούνται σφραζίζονται με τα κορυφαία υλικά.
• Λειτουργικότητα, εύκολη και με χαμηλό κόστος συντήρησης.
 Καλή αισθητική, μπορούν να χρωματιστούν στο χρώμα του σπιτιού σας.
• Τα νερά οδηγούνται σε συγκεκριμένα σημεία (και αν επιθυμήτε αποθηκεύονται)
• Δε φουσκώνουν τα χρώματα και οι σοβάδες
• Δε μαυρίζουν οι τοίχοι
• Ξενοιάζετε από βαψίματα
• Με την πατέντα μας (χτένι) ξενοιάζετε από τα πουλιά που σας ταλαιπωρούν

Τρόπος κατασκευής και τοποθέτησης υδρορροών

Copyright © 2014, Andreoy Plus, All rights reserved.