Αρχική / ΕΤΑΙΡΙΑ / Η εταιρία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ

Η εταιρία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ

Καλώς ήρθατε στην εταιρία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ.

Στον ιστότοπό μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για ενεργειακή αναβάθμιση και μονώσεις κτηρίων καθως και υπηρεσίες αισθητικής αναβάθμισης των χώρων σας. Μπορείτε να μας γνωρίσετε καλύτερα βλέποντας ένα μικρό δείγμα από τα έργα μας. Επίσης μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για υλικά που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε στα τεχνικά πολυκαταστήματα που διαθέτουμε ή ακόμα και να αποκτήσετε απευθείας από το σύγχρονο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 


 

 


 Ποιοι είμαστε

Η εταιρία ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΝΩΣΗ ΑΒΕΤΕ  ιδρύθηκε στην Χαλκίδα Ευβοίας  το 1999 και δραστηριοποιήθηκε στον κατασκευαστικό χώρο των μονώσεων, θερμομονώσεων, υγρομονώσεων, στεγανοποιήσεων, γεμισμάτων δαπέδων, βιομηχανικών και σταμπωτών δαπέδων. Η ταχύτατη ανοδική πορεία της επέβαλε το έτος 2000 να μπει δυναμικά και στο χώρο της εμπορίας μονωτικών και δομικών υλικών και να δημιουργήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα στην οδό Αντιγόνου 10Α στη Χαλκίδα.
 
Σύμμαχος της εταιρίας μας η εμπιστοσύνη και η στήριξη πολιτικών μηχανικών, μεγάλων κατασκευαστών, τεχνικών εταιριών και ιδιωτών, που της έδωσαν τη δύναμη για ακόμα ένα βήμα μπροστά. Έτσι, στο ενεργητικό της εταιρίας προστέθηκαν πολύ μεγάλα έργα μόνωσης της εποχής όπως: Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, JUMBO A.E., Πολεμική Βάση Αεροπορίας Τανάγρας και πολλά άλλα. Συμμετείχαμε (και εξακολουθούμε να συμμετέχουμε) σε πολλές Εκθέσεις στην Αθήνα, στην Χαλκίδα αλλά και εκτός των νομών Αττικής, Εύβοιας και Βοιωτίας, με μεγάλο αντίκτυπο στο κοινό τόσο για τα μονωτικά και στεγανοποιητικά υλικά της όσο και για τις μονώσεις που είχε υλοποιήσει.
 
Το αποτέλεσμα της πορείας αυτής, δημιούργησε το έτος 2004 την ανάγκη για καινούριες και μεγαλύτερες εγκαταστάσεις. 
 
 
 

Εξειδικευμένα τεχνικά πολυκαταστήματα    
                                                                                                        
Έτσι δημιουργήθηκε το 1ο τεχνικό πολυκατάστημα συνολικής επιφάνειας 900 μ2που σήμερα είναι και το κεντρικό κατάστημα μας, στεγάζοντας το εμπορικό τμήμα μας και εμπλουτίζοντας το με καινούρια και πρωτοπόρα είδη όπως μονωτικά, στεγανοποιητικά, χρώματα, εργαλεία, εξοπλισμό ένδυσης προστασίας εργαζομένων, δομικά υλικά, υλικά ξηράς δόμησης διακοσμητικά υλικά κ.ά. που έχουν άμεση σχέση από την έναρξη έως την περάτωση κάθε οικοδομικού έργου.
 
Το 2005 οι ανάγκες της εταιρίας για αποθηκευτικούς χώρους μεγάλωσαν και ως εκ τούτου δημιουργήθηκε το κατάστημα logistics στη Ν. Λάμψακο συνολικής εκτάσεως 9.000 μ2 εκ των οποίων 1050 μ2 στεγασμένου χώρου, με αποστολή την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτικών μηχανικών, τεχνικών & κατασκευαστικών εταιριών καθώς και ιδιωτών στην κατασκευή και μόνωση των έργων τους. 

Το 2012 η ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΝΩΣΗ ΑΒΕΤΕ καλωσόρισε το 2ο τεχνικό πολυκατάστημα της στην Αθήνα - Κηφισιά Λ. Τατοΐου συνολικής επιφάνειας 1000 μ2, το οποίο αντικατοπτρίζει πλήρως την φιλοσοφία της εταιρίας όσο αφορά το τεχνικό / κατασκευαστικό μέρος αλλά και το εμπορικό τμήμα της.

Τέλος, την ίδια χρονιά, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop)όπου μπορείτε να δείτε και να παραγγείλετε γρήγορα και εύκολα ότι χρειάζεστε για την ενεργειακή & αισθητική ανακαίνιση του σπιτιού ή της πολυκατοικία σας  από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας ή τη φορητή συσκευή σας.

Καταστηματα μονωτικων χρωματων εργαλειων δομικων υλικων

Πατήστε στην εικόνα για να δείτε τα τεχνικά πολυκαταστήματα μας.


Τεχνικό τμήμα

Στις δραστηριότητες του τεχνικού τμήματος σε όλη αυτή την διαδρομή προστέθηκαν οι μελέτες & κατασκευές υδρορροών αλουμινίου, χωρίς ενώσεις καθώς και η εργασία Μόνωσης στέγης - κεραμοσκεπής.  Ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής και την εξέλιξη της τεχνολογίας προσθέσαμε πρώτοι στην Ελλάδα στο κλάδο των μονώσεων και την υπηρεσία του θερμογραφικού έλεγχου.

Έξι πιστοποιημένοι θερμογράφοι, 4 level 1 & δύο level 2, μέσω της θερμογραφίας, εκτιμούν και αναλύουν το κτηριακό κέλυφος και ότι αυτό περιλαμβάνει, ανακαλύπτοντας θερμογραφικά την παθολογία των κτηρίων, δίνοντας τεκμηριωμένες  αναλύσεις αλλά και τεχνικές λύσεις για να επιλέξετε τις μονώσεις που χρειάζετε το σπίτι σας και με τη κατάλληλη σειρά προτεραιότητας.

Και προλαβαίνοντας τις εξελίξεις του μέλλοντος συμμετέχουμε ενεργά τόσο όσο αφορά την κατασκευή και πιστοποίηση όσο και στην διοργάνωση/συμμετοχή σε σεμινάρια & ημερίδες, στο χώρο των Παθητικών Κτιρίων αλλά και των Κτιρίων Μηδενικής Κατανάλωσης. 
Βραβείο Καινοτομίας - Διεθνείς Φορείς
 
Η εταιρία σήμερα απαριθμεί εκτός από την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο, βραβείο καινοτομίας, καθώς και την αποδοχή τοπικών και διεθνών φορέων. Είναι ενεργό μέλος στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εταιριών Μόνωσης, στον Πανελλήνιο Συνδέσμο Διογκωμένης Πολυστερίνης, στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικών Κτηρίων, στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Μονωτών FESI, στην Παγκόσμια Ένωση Μονωτών ΝIA αλλά και στον παγκοσμίως αναγνωρισμένο φορέα παραγωγών EPS, GHS.
 
   

Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας
 
Θέλοντας να διασφαλίσουμε την ποιότητα και την εμπιστοσύνη διαθέτουμε ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης ποιότητας πιστοποιημένο από την DQS και εκτελούμε εργασίες μόνο με πιστοποιημένα συνεργεία και τεχνικούς.
 
 
     EN ISO 9001:2015 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας)
     ΕΝ ISO 14001:2015 (Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης) 
     ΕΝ ISO 18001:2007 (Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία)
 
 
  
     

Πιστοποιημένοι Τεχνικοί  Μονώσεων / Μονωτές κατά  ΕΣΥΔ  σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024

      Ειδικευμένα και πιστοποιημένα συνερεγεία κατά  DIN CERCTO
 
     
 Δείτε τις πιστοποιήσεις μας

 
Έμπειρα Στελέχη
 
Έτσι τα στελέχη της σημερινής ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΝΩΣΗ ΑΒΕΤΕ  είναι άνθρωποι καταρτισμένοι, με μεγάλη εμπειρία ο καθένας στον τομέα του και επανδρώνουν όλα τα τμήματα των υπηρεσιών της.
Ο Αργύρης Ανδρέου, ιδρυτής της ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΝΩΣΗ ΑΒΕΤΕ, και οι συνεργάτες του με την συνεχή πορεία της εταιρίας στο χώρο των μονώσεων , συνειδητά και υπεύθυνα προχωρά μαζί τους τηρώντας την αρχή με την οποία ξεκίνησε και πορεύεται, σεβασμός στον πελάτη.   
Copyright © 2014, Andreoy Plus, All rights reserved.