Αρχική / ΕΤΑΙΡΙΑ / Προγράμματα Χρηματοδότησης

Προγράμματα Χρηματοδότησης

Η ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΝΩΣΗ ΑΒΕΤΕ βλέποντας τις απαιτήσεις της εποχής και περιμένοντας την επανεκκίνηση των κρατικών επιδοτούμενων προγραμμάτων (ΕΣΠΑ, εξοικονόμηση κατοίκον κ.τ.λ.) στα οποία συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία, παρουσιάζει νέα χρηματοδοτικά προγράμματα που αφορούν υπηρεσίες, μονώσεις και προϊόντα


ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ : ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ  

Το group ΑΝΔΡΕΟΥ πάντα ένα βήμα μπροστά παρέχει λύσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου, λύσεις οι οποίες εστιάζουν σε δύο σημαντικούς παράγοντες

Ο πρώτος αφορά τις αναγκαίες τεχνικές παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των κτηρίων όπως: η θερμομόνωση δωμάτων, η εξωτερική θερμομόνωση, η αντικατάσταση των κουφωμάτων , τα συστήματα ψύξης – θέρμανσης, η αντικατάσταση του  φωτισμού, τα συστήματα ΑΠΕ για ζεστό νερό χρήσης & τα φωτοβολταϊκά συστήματα.  

Ο δεύτερος αφορά τις άμεσες & ευέλικτες  επιλογές  χρηματοδοτήσεων οι οποίες  προσφέρουν την δυνατότητα έγκρισης δανείου ακόμα και εντός 24 ωρών  χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου  στην τράπεζα &  χωρίς προσημείωση ακινήτων.  
 
Αρκεί μόνο μια επίσκεψη στα Τεχνικά Πολυκαταστήματα ΑΝΔΡΕΟΥ group  και το ειδικευμένο προσωπικό μας συμπληρώνει την ηλεκτρονική αίτηση  με τα απαιτούμενα στοιχεία τα οποία εξετάζονται και σε άμεσο χρόνο λαμβάνουμε απάντηση στο αίτημα.
 
Η χρηματοδότηση μπορεί να περιλαμβάνει: 
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε σε ένα από τα Τεχνικά Πολυκαταστήματα ΑΝΔΡΕΟΥ group στην Χαλκίδα & την Κηφισιά

 
  ΑΝΔΡΕΟΥ Energy Plus GREEN & ΑΝΔΡΕΟΥ Energy Plus 50% + 50%
 
Εξοικονόμηση κατοίκον | Χρηματοδότηση

Η αγάπη και η υποστήριξη των πελατών, αποτέλεσε και αποτελεί το μεγαλύτερο όφελος της εταιρίας μας, ο βασικός πυλώνας της οποίας είναι η άμεση εξυπηρέτηση τους με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Δόθηκε λοιπόν έμφαση στην παροχή εξατομικευμένων λύσεων στα ποικίλα προβλήματα χρηματοδότησης των πελατών για την επίλυση μικρών ή μεγάλων προβλημάτων που αφορούν υπηρεσίες (όπως μονώσεις, στεγανώσεις, θερμομονώσεις, ενεργειακές αναβαθμίσεις, ανακαινίσεις), καθώς επίσης και για την αγορά προϊόντων (μονωτικών και δομικών προϊόντων, χρώματα, εργαλεία κ.τ.λ.) μέσα από τους χιλιάδες κωδικούς που η όμιλος εταιριών Ανδρέου σας προσφέρει.
 
Προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου των κατασκευών με τις οποίες συνεργάζεται.

Τα χρηματοδοτικά προγράμματα ΑΝΔΡΕΟΥ Energy Plus GREEN ήρθαν να προστεθούν στο απόλυτα επιτυχημένο πρόγραμμα χρηματοδότησης ΑΝΔΡΕΟΥ EnergyPlus 50%-50%, προσφέροντας επιπλέον επιλογές και λύσεις με χρηματοδοτήσεις που ξεκινούν  από το ποσό των 150€ έως & 30000€ και με δόσεις που μπορούν να φτάσουν έως και τις 60!!! 

Εκπληρώνουμε την επιθυμία σας να ανακαινίσετε ενεργειακά το σπίτι σας ή την πολυκατοικία σας, υποσχόμενοι να βρούμε χρηματοδοτική λύση προσαρμοσμένη στις οικονομικές σας δυνατότητες, με προγράμματα δόσεων που θα σας πείσουν να μην αναβάλετε άλλο την ενεργειακή ή αισθητική αναβάθμιση του χώρου σας. 
 
Εξοικομονήστε ενέργεια και συνεπώς γλυτώστε πολλά χρήματα για την θέρμανση και την ψύξη του σπιτιού σας ΑΜΕΣΑ και αποπληρώστε τις εργασίες θερμομόνωσης με άτοκες δόσεις!
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα Τεχνικά Πολυκαταστήματα της ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΝΩΣΗ ΑΒΕΤΕ ή να μας καλέσετε άμεσα.
 
ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΝΩΣΗ ΑΒΕΤΕ .. πάντα ένα βήμα μπροστά … ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!!! 
Copyright © 2014, Andreoy Plus, All rights reserved.