Αρχική / ΠΡΟΪΟΝΤΑ / Μόνωση Κεραμοσκεπής-Στέγης

Μόνωση Κεραμοσκεπής-Στέγης

Η Iso Paint έχει 40 χρόνια εμπειρία στη εξέλιξη και τη παραγωγή υλικών επικάλυψης οροφών καθώς και προϊόντων εμποτισμού και προστασίας επιφανειών.

 
Η Ανδρέου Α.Ε. έχει εξασφαλίσει αποκλειστική συνεργασία με την Iso Paint, που είναι η κορυφαία εταιρεία στο κόσμο στην εξέλιξη και τη παραγωγή προϊόντων βασισμένα στη τελευταία λέξη της νανοτεχνολογίας.
 
Έτσι διαθέτουμε στα καταστήματα μας το επαναστατικό σύστημα μόνωσης οροφών, climate cooler, που ταυτόχρονα με την απόλυτη αδιαβροχοποίηση προσφέρει και υψηλή ανακλαστικότητα, που σημαίνει μείωση της ενέργειας που απαιτείται για ψύξη και θέρμανση και συνεπώς σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων στους λογαριασμούς σας.
 
Μπορείτε να κατεβάσετε τα σχετικά ενημερωτικά έντυπα: A-clean-antimoss, CC-Flex-primer, CC-Flex-top που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.
 
Μπορείτε ακόμα να βρείτε το stone color, ένα μοναδικό προϊόν νανoτεχνολογίας, που έχει εξαιρετική πρόσφυση και διείσδυση, με αποτέλεσμα πολύ υψηλή αντοχή (ακόμα και σε βαριά χρήση π.χ. αυτοκίνητα), ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και στις καιρικές συνθήκες ενώ ταυτόχρονα αδιαβροχοποιεί και είναι Έλαιοαπωθητικό.
 
Μπορείτε να κατεβάσετε το σχετικό ενημερωτικό έντυπο: StoneColor που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.
 
Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας στον ηλεκτρονικό μας κατάστημα τώρα ή να επισκεφτείτε ένα από τα τεχνικά πολυκαταστήματά μας στη Χαλκίδα ή τη Κηφισιά για περισσότερες πληροφορίες. 
 
Στην Ανδρέου Α.Ε. θα βρείτε Υλικά επικάλυψης οροφών:
 
 
(Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μεταβείτε στους ιστότοπους των εταιρειών, κάνοντας κλικ στα αντίστοιχα λογότυπα.)
 
 
Αρχεία PDF:
 
Copyright © 2014, Andreoy Plus, All rights reserved.