Αρχική / ΜΟΝΩΣΕΙΣ / Μόνωση Θεμελίων Υπογείων Στεγανολεκάνες

Μόνωση Θεμελίων Υπογείων Στεγανολεκάνες

Ανερχόμενες υγρασίες, εισροή υδάτων σε υπόγεια.

Η σωστή μόνωση των θεμελίων και των τοιχίων, είναι μια απαραίτητη εργασία που δυστυχώς στην Ελλάδα δεν της έχει δοθεί η απαραίτητη βαρύτητα με αποτέλεσμα πολλά κτήρια (ακόμα και νέες οικοδομές) να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με υγρασίες, εισροή υδάτων στα υπόγεια, μούχλα, σκασμένους σοβάδες & χρώματα. 

Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια  που τα  περισσότερα υπόγεια έχουν αλλάξει χρήση και έχουν γίνει κατοικήσιμοι χώροι και χώροι διαβίωσης,  τα προβλήματα υγρασίας που προέρχονται από τη μόνιμη επαφή που έχουν τα δομικά στοιχεία της οικοδομής με το έδαφος (και ακόμα χειρότερα όταν κάτω από το κτήριο υπάρχουν στάσιμα ή τρεχούμενα νερά) πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα και οριστικά.

Ξεχάστε υγρασίες, σκασμένους σοβάδες και φουσκωμένα χρώματα.


Πως και πότε γίνεται
 
Ο καλύτερος τρόπος για να μην αποκτήσει ποτέ το σπίτι σας τέτοια προβλήματα, είναι να κάνετε στεγανοποίηση των θεμελίων, των τοιχίων και των υπογείων σας κατά την κατασκευή τους.
 
Οι εργασίες υδρομόνωσης μπορούν να γίνουν και μετά την ολοκλήρωση του κτηρίου (ακόμα και μετά από χρόνια) όμως αυτό συνεπάγεται μεγαλύτερο κόστος και ταλαιπωρία για εσάς και μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας για εμάς. Ειδικά στις περιπτώσεις που οι μονώσεις πρέπει να γίνουν εσωτερικά (επειδή η μόνωση εξωτερικά δεν είναι πλέον δυνατή ή επειδή το κόστος αποξήλωσης-ανακατασκευής των ήδη διαμορφωμένων εξωτερικών χώρων είναι τεράστιο) οι μονώσεις υπογείων και τοιχίων γίνονται ακόμα πιο απαιτητικές σε τεχνογνωσία και υλικά  αφού έχουμε πλέον να αντιμετωπίσουμε αρνητικές πιέσεις.
 
Ο όμιλος εταιριών ANDREOY MONOSEIS, με τους πολιτικούς μηχανικούς που διαθέτει, σε συνδυασμό με εμπειρία δεκαετιών εφαρμόζει πληθώρα συστημάτων στεγάνωσης και αποστράγγισης σε υγρομονώσεις τοιχίων και θεμελίων. Η μελέτη που κάνει η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ, περιλαμβάνει πάντα φυσικά όλες τις παραμέτρους (δομικά στοιχεία, τρόπο κατασκευής, στοιχεία και όγκο  υδροφόρου ορίζοντα κ.τ.λ.) ώστε να λύσει οριστικά αλλά και στο σωστό κόστος τα προβλήματά σας.
 
Ανάλογα με την περίπτωση λοιπόν μερικές από τις λύσεις μας που εφαρμόζουν τα συνεργεία μας είναι:
 
1.    Ειδικά χημικά – πρόσμικτα στο σκυρόδεμα κατά την ανέργεση της οικοδομής.
2.    Ειδικά τεμάχια στου κατασκευαστικούς αρμούς διακοπής κατά τη σκυροδέτηση.
3.    Τσιμεντοειδή στεγανωτικά υλικά.
4.    Τσιμεντοειδή στεγανωτικά υλικά δύο συστατικών.
5.    Flexthermo, εύκαμπτο σύστημα στεγάνωσης δύο συστατικών.
6.    Συνθετικές μεμβράνες pvc
7.    Μεμβράνες αποστράγγισης των νερών
8.    Σωλήνες αποστράγγισης των νερών ώστε να τα οδηγήσουμε μακριά από κτήριο.

Αναπτύξαμε και εφαρμόζουμε:

  • Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2015
  • Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία ΕΛΟΤ 1801 : 2008 / OHSAS 18001 : 2007
  • Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 : 2015

 Τα συνεργεία της εταιρείας ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΕ επίσης αποτελούνται από ειδικευμένους και πιστοποιημένους μονωτές  κατά  DIN CERTCO

Η ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΕ διαθέτει πιστοποιημένους Τεχνικούς Μονώσεων / Μονωτές κατά  ΕΣΥΔ  σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024


 
Συνθετικές Μεμβράνες - Στεγανολεκάνες

Με την εφαρμογή των συνθετικών μεμβρανών από  τους εξειδικευμένους και πιστοποιημένους τεχνικούς των συνεργείων της  Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ, είστε σίγουροι για την απόλυτη στεγανοποίηση του έργου σας, με έγγραφη πολυετή εγγύηση, και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Με τεράστια γκάμα προϊόντων, μπορεί και καλύπτει όλο το φάσμα εφαρμογών στεγανοποίησης με συνθετικές μεμβράνες, παρέχοντας λύσεις μεταξύ άλλων για μονώσεις ταρατσών, φυτεμένα δώματα (roof garden) , πισίνες, θεμελιώσεις & στεγανολεκάνες,  parking, σήραγγες, τούνελ και πολλά άλλα. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά προϊόντα της εταιρίας  FLAG  η οποία δραστηριοποιείται για  περισσότερο από 50 χρόνια στον τομέα των συνθετικών στεγανοποιητικών μεμβρανών και χάρη στην υψηλή της εξειδίκευση, την προηγμένη τεχνογνωσία της και τις καινοτόμες λύσεις που παρέχει έγινε η κορυφαία επιλογή σε όλο το φάσμα εφαρμογών στεγανοποίησης με συνθετικές μεμβράνες παγκοσμίως.

Η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ, είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα, που εφάρμοσε τη στεγανοποίηση θεμελίων και τοιχίων (στεγανολεκάνη) με συνθετικές μεμβράνες.

Έχουμε παραδώσει κτήρια χτισμένα κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα, που μετά από δεκαετίες εξακολοθούν να απολαμβάνουν απόλυτη στεγανότητα.

Επειδή η στεγανοποίηση των θεμελίων στο σπιτιού σας, μπορεί να γίνει μόνο μία φορά στην αρχή, η εταιρία μας εγγυάται να την κάνει σωστά ώστε να διατηρήσει το κτήριο σας προστατευμένο από νερά και ανερχόμενες υγρασίες για πάντα. Ζητήστε προσφορά.

Μόνωση υπογείου  

                                                                               Δείτε περισσότερα έργα μας σε Μόνωση Θεμελίων, Τοιχίων, υπογείων - Στεγανολεκάνες    

Copyright © 2014, Andreoy Plus, All rights reserved.