Αρχική / ΜΟΝΩΣΕΙΣ / Μόνωση με Ασφαλτόπανο

Μόνωση με Ασφαλτόπανο

Μόνωση Ταράτσας με Ασφαλτόπανο (μεμβράνες στεγάνωσης)

Έχουμε κάνει χιλιάδες μονώσεις/στεγανώσεις ταρατσών!

Ζητήστε μας προσφορά και τιμές για μόνωση-στεγάνωση ταράτσας με ασφαλτόπανα

H εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ εξυπηρετεί όλες της περιοχές της Αθήνας, την Αττική, την Εύβοια, τη Χαλκίδα, τη Στερεά Ελλάδα.
Είμαστε οι Ειδικοί στις Μονώσεις & Στεγανώσεις Ταρατσών

μονώσεις ταρατσών με ασφαλτόπανο Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ

Η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ είναι η καλύτερη επιλογή για τη στεγάνωση της ταράτσας με ασφαλτόπανο (μεμβράνες στεγάνωσης)

Συχνά μας ρωτούν:

"Ποια η διαφορά ανάμεσα στα ασφαλτόπανα, τις ασφαλτικές μεμβράνες, τις μεμβράνες στεγανοποίησης, τις μεμβράνες στεγάνωσης, τα πισσόχαρτα, τα πισσόπανα;"

Βασικά όλοι οι όροι περιγράφουν την ίδια κατηγορία μονωτικών υλικών στεγανοποίησης. Τους συναντούμε όλους στην αγορά. Οπότε, όπου δείτε ασφαλτόπανα ή ασφαλτικές μεμβράνες ή μεμβράνες στεγανοποίησης ή μεμβράνες στεγάνωσης ή πισσόχαρτα ή πισσόπανα, να ξέρετε ότι αναφερόμαστε στον ίδιο τύπο υλικού στεγάνωσης.

Η δική μας αποκλειστική λύση είναι η μεμβράνη στεγανοποίησης ANDREOY MONOSI THERMODIEN ENERGY PLUS που έχει μονωτικό υλικό με καλύτερη ποιότητα στεγάνωσης και ταυτόχρονα 30% λιγότερο βάρος.

Ζητήστε μας προσφορά και τιμές για μόνωση ταράτσας με ασφαλτόπανο (μεμβράνες στεγάνωσης)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να κάνετε μόνωση ταράτσας με ασφαλτόπανο και έχετε μονοκατοικία, πολυκατοικία, επαγγελματικό ή βιομηχανικό κτήριο;

Επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας το πρόβλημα που θέλετε να αντιμετωπίσετε ώστε να σας κατευθύνουμε στην κατάλληλη λύση για τη μόνωση της ταράτσας σας.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα σας εξηγήσει τον τρόπο κατασκευής, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και τη τιμή ανά τ.μ. που κοστίζει η στεγάνωσης της ταράτσας σας με ασφαλτόπανο.

Η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ εξυπηρετεί όλες τις περιοχές της Αθήνας και της Αττικής, τη Χαλκίδα, την Εύβοια, τη Στερεά Ελλάδα.

Πλεονεκτήματα της χρήσης ασφαλτόπανου για τη στεγάνωση ταράτσας

Τα ασφαλτόπανα, προσφέρουν στεγανοποίηση της πλάκας με εξαιρετική απόδοση, μεγάλη διάρκεια στο χρόνο σε χαμηλές τιμές.

Η στεγάνωση του δώματος (είτε πρόκειται για πλάκα σκυροδέματος είτε ολοκληρωμένο σύστημα μόνωσης ταράτσας) είναι εξαιρετικά σημαντική για την υγεία του κτηρίου μας αφού προλαμβάνει καταστάσεις όπως τσιμέντο που τρίβεται, μπετόν που σπάει και ξεφλουδίζει, σκουριασμένα σίδερα, εισροή νερών και πεσμένους σοβάδες στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

Τα ασφάλτοπανα είναι γνωστά επίσης ως ασφαλτικές μεμβράνες, πισσόχαρτο, ασφαλτοτάπητα, πισσόπανο κ.λπ. Τα ασφαλτόπανα παραμένουν η πρώτη επιλογή παγκοσμίως αφού συνδυάζουν άριστη υγρομόνωση και μάλιστα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ποιότητα και αξιοπιστία σε πολύ λογικό κόστος.

Κορυφαία ασφαλτόπανα σε ασυναγώνιστες τιμές

Η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ αναγνωρίζοντας τη τεράστια σημασία που έχει η υγρομόνωση της ταράτσας, αφού προστατεύει την πλάκα από βροχή, χιόνι και υγρασίες, έχει αναπτύξει και παράγει, μετά από μελέτες ετών, τα δικά της ασφαλτόπανα σε ασυναγώνιστες τιμές:

  • το κορυφαίο σε απόδοση ασφαλτόπανο ANDREOY MONOSI THERMODIEN ENERGY PLUS
  • την πιο οικονομική σειρά ασφαλτοπάνων ANDREOY MONOSI THERMOFLEX

Τα ασφαλτόπανα που παράγει και χρησιμοποιεί ο όμιλος εταιριών Ανδρέου, έχουν νέα ειδικού τύπου χημική σύνθεση, που ξεπερνά κατά πολύ τις προηγούμενες γενιές ασφαλτοπάνων, εξασφαλίζοντας βελτιωμένα μηχανικά χαρακτηριστικά που σε συνδυασμό με το ύφασμα ενίσχυσης και την πρόσθετη ενίσχυση από ίνες υάλου, τα κάνουν κατάλληλα ακόμα και στη βαρύτερη χρήση (εξαιρετική επιμήκυνση, αξιοσημείωτη αντοχή σε εφελκυσμό, μεγάλη διάρκεια ζωής)

Διατηρούν εξαιρετική ελαστικότητα ακόμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (ακόμα και στους -20 βαθμούς Κελσίου), ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται μοναδική αύξηση της θερμικής αντίστασης (υπερβαίνουν τους +140 βαθμούς Κελσίου).

"Επικοινωνήστε μαζί μας και με τη βοήθεια ενός έμπειρου τεχνικού θα μπορέσετε να επιλέξετε τη λύση που σας ταιριάζει"

Επαναστατικές ελαφροβαρείς θερμοπλαστικές μεμβράνες

Δεν περιοριζόμαστε όμως για την υδρομόνωση της ταράτσας σας μόνο στα ασφαλτόπανα. Η ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΝΩΣΗ ΑΒΕΤΕ πάντα ένα βήμα μπροστά στις μονώσεις ταρατσών, φέρνει πρώτη στην Ελλάδα, τις εξαιρετικής απόδοσης, καινοτόμας τεχνολογίας, ελαφροβαρείς θερμοπλαστικές μεμβράνες στεγανοποίησης ANDREOY MONOSI THERMODIEN ENERGY PLUS.

"Η επαναστατική τεχνολογία στην παραγωγή των θερμοπλαστικών μεμβρανών, έχει ως αποτέλεσμα μονωτικό υλικό με καλύτερη ποιότητα στεγάνωσης και ταυτόχρονα 30% λιγότερο βάρος"

Ιδιότητες και πλεονεκτήματα των ελαφροβαρών θερμοπλαστικών μεμβρανών

Όλες οι μεμβράνες στεγανοποίησης έχουν τελική επιφάνεια επικάλυψης από ταλκ, άμμο, μη υφαντό ύφασμα ή πολύ ελαφρύ πολυπροπυλένιο. Το κάτω μέρος των ασφαλτοπάνων ή των ελαφροβαρών θερμοπλαστικών μεμβρανών είναι προστατευμένο με ειδική μη κολλητική μεμβράνη από πολυαιθυλένιο που εξαφανίζεται κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης (θερμή κόλληση με φλόγιστρο) ώστε να εξασφαλιστεί άριστη κόλληση.

Όταν τα ασφαλτόπανα πρόκειται να μείνουν εκτεθειμένα στον ήλιο,η τελική επιφάνεια έχει απαραίτητα μία προστατευτική στρώση από φυσικούς ή χρωματισμένους κόκκους (επικάλυψη ορυκτής ψηφίδας) που χρησιμεύουν στην προστασία του ασφαλτικού μείγματος από την ηλιακή ακτινοβολία.

Η χρησιμοποίηση μιας σφραγιστικής λουρίδας επικάλυψης, επιτρέπει καλύτερη και ευκολότερη κόλληση στις ενώσεις των ασφαλτοπάνων.

Οι πιστοποιήσεις της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ

  • Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2015
  • Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία ΕΛΟΤ 1801 : 2008 / OHSAS 18001 : 2007
  • Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 : 2015
  • Πιστοποιημένους Τεχνικούς Μονώσεων / Μονωτές κατά ΕΣΥΔ σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024
  • Συνεργεία με ειδικευμένους και πιστοποιημένους μονωτές κατά DIN CERTCO

Η εταιρεία Aνδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ είναι μέλος των ακόλουθων οργανισμών

 

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιρειών Μονώσεων
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιρειών Μονώσεων
 
European Federation of Associations of Insulation Contractors
European Federation of Associations of Insulation Contractors
 
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης
 
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιρειών Μονώσεων
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου και Συναφών Ειδών (ΣΕΚΑ)
 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας. Συμπληρώστε τώρα τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα σας δώσει λύση!

Πιστοποιημένα και Έμπειρα Συνεργεία

Οι πολιτικοί μηχανικοί, οι πιστοποιημένοι στις μονώσεις ταρατσών τεχνικοί μας και τα έμπειρα συνεργεία που θα κάνουν την εφαρμογή των ασφαλτικών μεμβρανών, έχουν ολοκληρώσει αμέτρητα έργα σε Αττική, Εύβοια και Βοιωτία με απόλυτη επιτυχία και είναι η εγγύηση σας ότι τα κορυφαία ασφαλτόπανα που παράγουμε θα εφαρμοστούν τέλεια για να μείνει το σπίτι σας προστατευμένο ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες για πάρα πολλά χρόνια.

  • Η Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ διαθέτει πιστοποιημένους Τεχνικούς Μονώσεων / Μονωτές κατά ΕΣΥΔ σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024
  • Τα συνεργεία της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ αποτελούνται από ειδικευμένους και πιστοποιημένους μονωτές κατά DIN CERTCΟ

Η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ δίνει πάντα γραπτή εγγύηση

Στην Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ, σας δίνουμε πάντα γραπτή εγγύηση για τις εργασίες που έχουμε κάνει στην ταράτσα του κτηρίου σας. Δε σταματάμε όμως εκεί. Παρακολουθούμε το κτήριο και αφού σας παραδώσουμε το έργο. Οι περιοδικοί δωρεάν τεχνικοί έλεγχοι που κάνουμε, καταγράφονται και σας δίνονται πάντα εγγράφως μέσω του βιβλίου εγγύησης και τεχνικής υποστήριξης.

"Θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας, για χρόνια μετά το πέρας των εργασιών, για να προλαμβάνουμε προβλήματα και να σας ενημερώνουμε"

Ζητήστε μας προσφορά και τιμές για μόνωση-στεγάνωση ταράτσας με ασφαλτόπανο

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να κάνετε μόνωση ταράτσας με ασφαλτόπανο και έχετε μονοκατοικία, πολυκατοικία, επαγγελματικό ή βιομηχανικό κτήριο;

Επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας το πρόβλημα που θέλετε να αντιμετωπίσετε ώστε να σας κατευθύνουμε στην κατάλληλη λύση για τη μόνωση της ταράτσας σας.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα σας εξηγήσει τον τρόπο κατασκευής, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και τη τιμή ανά τ.μ. που κοστίζει η στεγάνωσης της ταράτσας σας με ασφαλτόπανο.

Η εταιρεία Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ εξυπηρετεί όλες τις περιοχές της Αθήνας και της Αττικής, τη Χαλκίδα, την Εύβοια, τη Στερεά Ελλάδα.

 

Copyright © 2014, Andreoy Plus, All rights reserved.