Αρχική / ΜΟΝΩΣΕΙΣ / Γεμίσματα Δαπέδων

Γεμίσματα Δαπέδων

Γεμίσματα Δαπέδων με Ινοπλισμένα Θερμομονωτικά Ελαφροσκυροδέματα THERBOBETO

 Τα προιόντα της σειράς THERBOBETO είναι θερμοηχομονωτικά ελαφροσκυροδέματα που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την Ανδρέου ΜόνωσηΑΒΕΤΕ για γεμίσματα δαπέδων (κάλυψη σωληνώσεων στο δάπεδο) και δημιουργία ρήσεων σε μπαλκόνια και δώματα. Η επιφάνεια που προκύπτει είναι έτοιμη για την τελική στρώση πλακιδίων, μαρμάρων, ασφαλτοπάνων κ.τ.λ. χωρίς να απαιτείται η χρήση τσιμεντοκονίας, πάντα με την εγγύηση ποιότητας της Ανδρέου Μόνωση ΑΒΕΤΕ.

Είναι  πολύ ελαφριά συμβάλλοντας έτσι στην αντισεισμική προστασία της κατασκευής ενώ παράλληλα παρέχουν στην κατασκευή θερμομόνωση και ηχομόνωση, αντικαθιστώντας στην ουσία τα παραδοσιακά βαριά και μη θερμομονωτικά υλικά  ρήσεων (κλίσεων) όπως  τσιμεντοκονία, περλομπετόν, αφρομπετό, ελαφρομπετό.


Παραγωγή πιστοποιημένων υλικών

Η ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΝΩΣΗ ΑΒΕΤΕ, παράγει και χρησιμοποιεί αποκλειστικά τα  προϊόντα της σειράς THERBOBETO, που είναι κονιάματα υψηλής τεχνολογίας για την παραγωγή ινοπλισμένων θερμομονωτικών ελαφροσκυροδεμάτων κατάλληλα για απευθείας τοποθέτηση πλακιδίων και υλικών στεγανποίησης (ασφαλτόπανα κ.τ.λ.) ακόμη και σε υποστρώματα που υπόκεινται σε μικρομετακινήσεις. Αποτελείται από ελαφροβαρή αδρανή ειδικής κοκκομετρικής διαβάθμισης, τσιμέντο, ίνες πολυπροπυλενίου και ειδικά πρόσθετα.

Πλεονεκτήματα

Υψηλή αντοχή

Ικανοποιητική θερμομόνωση

Υψηλή διαπνοή (βιοκλιματικό υλικό)

'Aριστη εργασιμότητα, λεία επιφάνεια

Διαστατική σταθερότητα

Μικρό βάρος


 Εφαρμογές των προϊόντων της σειράς THERBOBETO
 
Αντικαθιστά το άοπλο σκυρόδεμα, τσιμεντοκονία, αφρομπετό, ελαφρομπετό  σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιείται για:

Η εκτέλεση των εφαρμογών των θερμομονωτικών ελαφροσκυροδεμάτων υψηλής τεχολογίας της σειράς THERBOBETO και η σύνθεση τους,  είναι αποτέλεσμα έρευνας, σε συνεργασία με επιστημονικούς συνεργάτες και εμπειρογνώμονες της CEN  και  της πολύχρονης πείρας στο κλάδο του ομίλου εταιριών μόνωσης ΑΝΔΡΕΟΥ.  Περιέχουν επιλεγμένα ελαφροβαρή αδρανή ειδικής κοκκομετρικής διαβάθμισης, τσιμέντο υψηλών αντοχών και βελτιωτικά πρόσθετα.


Πιστοποίηση των προϊόντων της σειράς THERBOBETO 

Η πιστοποίηση CE που διαθέτουν τα προιόντα της σειράς THERBOBETO και η έτοιμη σε σακί συσκευασία τους καθιστούν όλες τις μετρήσιμες παραμέτρους ελεγχόμενες και έτσι εγγυώνται σταθερή σύνθεση και εγγυημένη ποιότητα σε όλο το φάσμα των εφαρμογών της ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΝΩΣΗ ΑΒΕΤΕ. Tέλος οι συνεχόμενες δοκιμές στα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου εξασφαλίζουν σταθερά ανώτερες τιμές αντοχής σε θλίψη και κάμψη από τις προβλεπόμενες τιμές που απαιτούνται από το πρότυπο ΕΝ 13813:2002 για τα υλικά επικάλυψης και γεμισμάτων δαπέδων.

Γέμισμα δαπέδου  

Πιστοποίηση CE για υλικό επικάλυψης και επικαλύψεις δαπέδων – Υλικό επικάλυψης – Ιδιότητες και απαιτήσεις ΕΛΟΤ EN 13813:2002.


Πιστοποιημένα και έμπειρα Συνεργεία
 
Φυσικά όλα τα παραπάνω, θα είχαν μικρή αξία, αν δεν συνδυάζονταν με τους έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς, καθώς και οχήματα και ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτει η ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΝΩΣΗ ΑΒΕΤΕ,  ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί συγχρόνως πολλούς πελάτες και να αναλαμβάνει ταυτόχρονα πολλά έργα γεμίσματος δαπέδου.  

Η ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΕ διαθέτει πιστοποιημένους Τεχνικούς Μονώσεων / Μονωτές κατά  ΕΣΥΔ σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024

Τα συνεργεία της εταιρείας ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΕ επίσης αποτελούνται από ειδικευμένους και πιστοποιημένους μονωτές  κατά  DIN CERTCO


Έγγραφη Οικονομοτεχνική Μελέτη

Με την ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΝΩΣΗ ΑΒΕΤΕ γνωρίζετε εγγράφως, τις βελτιώσεις που χρειάζονται να γίνουν για να έχετε  το τέλειο έργο. Ξέρετε εκ των προτέρων τις εργασίες, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και το συνολικό κόστος των εργασιών.
 
Η έγγραφη οικονομοτεχνική μελέτη αποτελεί δέσμευση και απόδειξη επαγγελματισμού και αξιοπιστίας από τη μεριά μας. 

 Λύσεις για γεμίσματα δαπέδων

Copyright © 2014, Andreoy Plus, All rights reserved.