Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συνδυασμοί χρωματισμών

Submitted on
Επιλογή χρωμάτων για σπίτια
Ένα αφιέρωμα στην τέχνη της πολυχρωμίας

Συνδυασμοί δύο ή και τριών αποχρώσεων με λεπτές διακυμάνσεις στο θέμα ή ακόμα και συνδυασμός διαφορετικών αποχρώσεων για πιο έντονες και ζωηρές απόψεις.

Το χρώμα κυριαρχεί στη συνολική ατμόσφαιρα ενός περιβάλλοντος και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ψυχοσύνθεση και την διάθεσή μας.

Στην εποχή μας είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε σε φρενιτικές καταστάσεις που μας γεμίζουν στρες.

 Έτσι σας προτείνουμε τέσσερις διαφορετικές παλέτες χρωμάτων που θα βοηθήσουν να αισθανθείτε την ασφάλεια, την ηρεμία και την άνεση του σπιτιού σας.

Η παλέτα για ένα ζεστό σπίτι.

χρώματα για ζεστό σπίτι 
Τα χρώματα αυτά είναι κυρίως εμπνευσμένα από τις ξεκούραστες και ζεστές τονικότητες του ροζ, με λίγες αποχρώσεις σοκολάτας, πορφυρά μωβ και μπλε του μελανιού.

Η παλέτα για ένα σπίτι που δηλώνει άνεση.

χρώματα για άνετο σπίτι

Εδώ κυριαρχούν ζεστές αποχρώσεις του πορτοκαλί στις βασικές τονικότητες της terracotta, γλυκά  ρομαντικά ροζ και ουδέτερες χροιές στο χρώμα του δέρματος.

Η παλέτα για ένα παιχνιδιάρικο σπίτι.

χρώματα για παιχνιδιάρικο σπίτι

Στην παλέτα αυτή επικρατεί το κίτρινο της έμπνευσης και της ενέργειας. Τα φωτεινά της χρώματα, είναι ζωηρές αποχρώσεις του κίτρινου ή παστέλ πράσινο φιστίκι και τα πιο σκούρα της είναι τα πράσινα της ελιάς και του κυπαρισσιού.

Η παλέτα για ένα φιλόξενο σπίτι.

χρώματα για φιλόξενο σπίτι

Η παλέτα αυτή έχει παστέλ χρώματα κυρίως ψυχρά, γαλάζιων, των πράσινο-γκρι, που δίνουν αίσθηση  δροσιάς, χαλαρότητας και απλότητας.